Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kámaszubrina

2016. május 17. 18:26 - Szubrina

Férfi főnökök

Tegnap lefekvéskor ugrott be a sztori, mert mostanában két ilyennel is találkoztam. Rémálmomban ne jöjjön elő olyan, hogy undorodok a főnökömtől, mint férfitól és ő még is rám hajt, mert ugye ez az állás rovására is mehet. Sajnos még is van, akivel megesik egyik volt kolléganőmet elkezdte durván hajtani a kétgyerekes, nős apuka főnökünk, akkoriban mi többiek, mit sem sejtettünk a dologról, de nemrégiben találkoztam vele és elmesélt mindent töviről-hegyire. Hogy szorította be a raktár sarkába sötöbö...teljesen rosszul lettem a sztoritól.

Egy volt osztálytársnőm vagy 10 éve elhelyezkedett egy pultos állásban, na rá is rájárt a 20 évvel idősebb családos, nős főnöke, akinek végül pár év alatt beadta a derekát, eleinte évekig a szeretője volt, sunyiban tolták, ma már elvált a manusz, otthagyta a gyerekeit, a feleségét ezért az ifjú osztálytársnőmért. Hányingert kapok a palitól, ha ránézek, fogalmam sincs, mi szépet lát egy apukánkkoru fószerben, hacsak nem a lóvét. Faszbukon (felregeltem, muszájból 3 ismerősöm van nem véletlenül) azzal van tele, hogy folyamatosan Dél-Európában nyaralnak. Nem ismertem ilyen felszínesnek a lányt, de hogy a gyerekeitől elvegyen egy apukát nekem az már kicsit sok.

Aztán nekem is volt egy főnököm, akinek a jobbkeze voltam és smsben kommunikáltunk, aztán az smsek átcsaptak a hivatalosabból, pusziszkodósba, végül perverz smsekbe és irtózatosan nagy dugás lett a vége...Ezt egyébként szép emlékként őrzöm, mert egész jó volt. Természetesen egyedülálló volt.

Azt hiszem a konzekvencia, hogy ezek abszolút nem egyedi esetek, valószínűleg, minden főnök kicsit visszaél a hatalmával, amennyiben tetszik neki a női alkalmazott. Aki eléggé kiszolgáltatott helyzetben van, amennyiben szeretné megtartani az állását...Ámerikában ez már rég zaklatásnak számítana, de Magyarországon az sem, ha az íróasztalon erőszakolná meg a főnök a titkárnőjét.

nevtelen_1.jpg

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szubrina.blog.hu/api/trackback/id/tr358725866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2016.05.18. 00:57:58

A főnök mindig sokat dug. Pont. Mióta világ a világ :) Más kérdés persze, hogy elvileg arról szólna a civilizáció, hogy uralkodunk az ösztöneinken.

2016.05.19. 12:34:04

Haver, egyél egy Snickerst.

Szubrina 2016.05.19. 16:52:10

@PééL: Szerinted az mindent megoldana, ha cukrossá válna?:D

atpijkamo102 · http://bestofhomar.blog.hu/ 2016.05.24. 20:58:41

@szubringyó a legnagyobb kurva: "Hova a többes szám?"

Számolj bele engem is! Sőt, kettőnek, én két 29 évest is kiteszek.
Kámaszubrina
süti beállítások módosítása