Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kámaszubrina

2018. július 13. 22:57 - Szubrina

Nem fogok barátokat tartani

Az van, h volt egy legjobb bnőm, asszem erről már írtam egy bejegyzést, h hogy tűnt el az életemből...Most ez nem is lényeg, pár hónapja úgy éreztem ideje feleleveníteni egy-két emberi kapcsolatot magam körül, h ne legyek teljesen egyedül. Két exemről van szó, simán tud barátiként működni a kapcsolat. Mint férfiak férfias témákban tudnak talán nekem tanácsot is adni és nagyon kedvelem is őket, amúgy teljesen más típusok.

Már múlt héten hívtam az egyik srácot bulizni, (a másik messzebb lakik és picit fasirtban is vagyunk, de bulizni sztem nem is akarna) de azt írta nővel van, oké. Most is hívtam, most meg kitalálta, h szar a Liget, ahová menni akartam. Inkább Budapest parkba akart volna menni, ahová alsó hangon 2-3-5 ezer a belépő...pfff. Most meg épp nagyon csalódott és mérges vagyok, mer megbeszéltük, h este bringázunk, ha már bulizni nem akar,  én korábban szerettem volna, de ő dolgozik ezért csak 8-9 felé ért volna rá.

Megbeszéltük, h még pontosítjuk, de direkt rákérdeztem, h biztosan van-e kedve. Az írta van.

Lezuhany, hajmosás, kis smink, ruha bekészítése, ráírtam, h akkor mi lesz kb. 7kor...hányra menjek át. Semmi válasz...vagy egy órát írogattam, h na mi van  facén. Semmi válasz, gondoltam lehet nincs nete, írtam smst, semmi válasz, már fél 9, megpróbáltam felhívni hosszasan csörgettem semmi.

Majd egy sms, h haverokkal hamburgerezik...

kerdojel.jpg

Nah, tiltottam facén, meg a telószámát is. Ezért nincsenek és nem is lesznek barátaim, nekem erre nincs szükségem. Mit várok a világtól, ha egy barát is ennyire semmibe vesz...oszt egyik nap rám írt, h így meg úgy hiányzom...hazug féreg.

Hányszor basztak már át így emberek, de én még nem adtam fel a reményt, h egyszer találkozok olyannal, amilyen én vagyok. Ha meg mégsem, akkor örökre egyedül leszek, védve mások hazugságaitól, sunyiskodásaitól, ármánykodásától.

Annyi a szar az egészben, h iszonyúan elkeseredtem, nagyon rosszul esett ez a dolog és nem tudom mire vélni.

19 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szubrina.blog.hu/api/trackback/id/tr2914112223

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Brownieee 2018.07.14. 16:50:49

Nem azért, de a háziállatokat szokás tartani. Talán a szóhasználat mögötti attitűdön is érdemes elgondolkodni, mielőtt teljesen izolálnád magad.

Szubrina 2018.07.14. 16:54:26

@Brownieee:" Imádom" az ilyen óberokosakat. Talán nem a szóhasználat volt előbb, hanem az emberi negatív tényezők...
Mi a kurva isten faszáért nem írtok ti saját blogot? Törjetek ott pálcát mások feje fölött!
Ha valamit is leírok, kizárólag a saját pártomon állást várok el maximálisan a komment szekcióban, amennyiben nem tudsz velem érezni elmehetsz te is a jó édes kurva anyád blogjába...

Brownieee 2018.07.15. 11:32:34

@Szubrina: Jogos, okoskodni tényleg nem túl ízléses. Nem megbántani akartalak. Egyet had kérdezzek azért még: Egy noname akárki vagyok, a stílusom talán nyers volt, de tényleg annyira, ami ennyire heves reakciót érdemel?
Azért nem írok saját blogot, mert nem tudok írni, főleg nem vagyok jó a rendszerességben és nem gondolnám, hogy bárkit is érdekelnének a néha igencsak csapongó gondolataim. Beszélgetni jobban szeretek. És az is akkor a legérdekesebb, ha olyasvalakivel teszem, aki mást gondol a világról mint én, mert az egy másik nézőpont vagyis érdekes.

Reactor 2018.07.15. 11:33:19

Sajnálom, hogy a "barátaidban" is csalódnod kellett, nem ezt vártad tőlük, gondolom.
Persze mikor rád van szükségük nekik, akkor azonnal tegyél félre mindent, és állj rendelkezésre.
Ha felajánlja neked, hogy meghív, akkor a Budapest parkba mehettél volna :)
Azt nem értem amúgy, ha azt mondja, hogy van kedve, és megbeszélitek, miért lép le a haverokkal hamburgerezni inkább? Ezt én is zokon vettem volna.
Hm. Én szívesen szerveznék veled mondjuk közös programot, olyasmit, ami mindkettőnknek jó.

Szubrina 2018.07.15. 11:39:03

@Brownieee: Én viszont olyanok társaságát keresem, akik úgy gondolkodnak a világról mint én, mert mindenhol olyanokba ütközöm, akik semmit sem éreznek, értenek úgy mint én és ebbe hamarosan végleg belefáradok, mert ez kibaszott fárasztó már.

Szubrina 2018.07.15. 11:40:05

@Reactor: Te is tudod, h ennek semmi értelme, mert teljesen más emberek vagyunk és abszolút semmi közös nincs bennünk.

Brownieee 2018.07.15. 18:31:35

@Szubrina: De miért cél az, hogy megváltoztass bárkit is? Mármint persze jó lenne, ha mindenki környezettudatosan élne és tudatosan törekedne arra, hogy csökkenjen az ökológiai lábnyoma, de mindig lesz olyan akinek tök mások a prioritásai. Velük nem is kell erőlködni, mert abba nem csodálom, ha belefáradsz.
Viszont ha csak olyanokkal veszed körül magad, akik mindig mindenről ugyanazt gondolják, mint te, akkor meg bezárod magad egy véleménybuborékba a fejlődés minden reménye nélkül.

Reactor 2018.07.15. 18:31:49

@Szubrina: Nem azt írtam, hogy legyünk szeretők, vagy jöjjünk össze, de időnként egyszer-egyszer érdemes lehet összefutni, pláne ha fos a kedved.

Szubrina 2018.07.15. 18:34:19

@Brownieee: Nincs hová fejlődni, a csúcson vagyok, de egyetlen embert sem ismerek aki olyan lenne, mint én, akár csak kicsit is. Nem megváltoztatni akarom őket, hanem azt szeretném, ha legalább megértenének.

Szubrina 2018.07.15. 18:35:45

@Reactor: Úgy gondolom, nem érezném jól magam veled, mert fárasztóan naív vagy nekem. De ezen nem kell megsértődni, én már csak ilyen vagyok.

Brownieee 2018.07.15. 21:19:34

@Szubrina: Számomra ez egy elég ijesztő kinyilatkoztatás, mármint ha magamra vonatkoztatom és azt mondom én kész vagyok, csúcson vagyok ennél se több se más nincs. Akkor innentől csak a leromlás maradt. Ezért én inkább teszem le a voksom a mindenből lehet tanulni valamit, mindenből lehet épülni hozzáállás mellett.
De jó, hagyjuk a fejlődést, mi van az inspirációval?Mit gondolsz egy olyan közegben, ahol semmilyen új elgondolkodtató inger nem ér csak ez a maximális egyetértés hogy tudnál inspirációhoz jutni? Mármint pont most írtad, hogy fáraszt Reactor hozzáállása, aki igencsak kielégíti a maximálisan a pártodon állást. Egyébként üdv neked is Reactor, és cáfoljatok meg nyugodtam, mert nem olvastam minden bejegyzést és kommentet, csak az eddigiek alapján van egyen ilyen benyomásom.

Szubrina 2018.07.15. 21:22:56

@Brownieee: Ő nem úgy gondolkodik, mint én csak szeret mindent rámhagyni. A csúcson simán el lehet 20-50 évig toporogni a leromlás esélye nélkül. A hülyék egyébként sem pozitív értelemben inspirálnak, hanem bosszantanak.

Reactor 2018.07.16. 00:05:52

@Szubrina: Nem sértődök meg, ha így gondolod, nem sok ember visel el maga mellett :) Mindenesetre felajánlottam, hátha jobban éreznéd tőle magad.

Brownieee 2018.07.16. 21:58:50

@Szubrina: Értem. És akkor mik azok a dolgok, amik inspirálóán hatnak rád?

Reactor 2018.07.18. 06:38:20

@Brownieee: Szubnak most eléggé rossz időszaka van, ahogy látom :) Korábban mintha tényleg inspirálóan hatottam volna rá, asszem meg is jegyezte az egyik cikkjében, hogy megihlettem a témával.
Mindenben nyilván nem érthetünk egyet Szubbal, de nagyon sok az átfedés. Engem mindig is érdekelt a véleménye - ha nem kedvelném, és nem érdekelne, mit gondol, biztos nem kértem volna tőle külön témájú cikket. Kérésre sajnos nem tud írni, ahogy ki is fejtette, de az igyekezetét akkor is értékelem. Sajnálom is, hogy most ilyen mélypontra jutott lelkileg, nincs igazán ötletem, mit tehetnék még.

Szubrina 2018.07.18. 06:40:42

@Reactor: Te semmit. Nem érzed megalázónak, h itt nyalsz nekem miközben nem vagyok veled egyáltalán kedves?
Kámaszubrina
süti beállítások módosítása