Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kámaszubrina

2020. március 10. 01:41 - Szubrina

Szélvédős sztori

Már írtam vmikor, h a szélvédőcsere után itthon vettem észre, h valami nincs visszaragasztva, jeleztem ezt a cég felé, akik értetlenkedtek, de mondták oké menjek be...

Ez az egész úgy volt, h azért választottam őket, mert én a városban nem nagyon szeretek vezetni, főleg ismeretlen helyre, ez az egész a szuperérzékenységemből fakad, ezért hát olyan helyet néztem, ahová könnyedén stb...az oldaluk szimpi volt stb...ők könnyen elérhető, ismerős helyen vannak.

Telón felhívtam őket és egy baromi szimpatikus pasival beszéltem, nagyon normális volt, a szakmaitlan hülye, NŐI kérdéseimre is készségesen válaszolt. A hívás előtt még hezitáltam, h egy másik céget is felhívok, de annyira tök szimpi volt a pasi hangja és stílusa, h eldöntöttem ide megyek...

Mondjuk előtte még felhívtam a kárszakértő csávót, akit a biztosítóm küldött a casco kár felmérésére (szintén nagyon szimpi volt), h az ár reális-e , meg mittomén, aki megnyugtatott, h úgy tűnik rendben van.

Szóval eljött a szélvédőcsere napja és ez a pasi, akivel e-maiezgettünk és telefonokat váltottunk nem volt ott, megmondom őszintén nagyon csalódott és elveszett voltam így...mindegy megcsinálták, nem volt kellemes, mert baszakodott velem a nő, h nem tud az 59 (önrész+biztosító által küldött gyorssegély) ezer forintról számlát, adni, amit kifizetek WHAT, végül egy bizonylattal távoztam...remélem nem lesz több gondom ebből, mert a biztosító fizeti a többit...Mind1 ezen egyelőre még nem aggódok, majd...

Viszont itthon vettem észre, h kétoldalt a szélvédő alján lévő gumitömítés eláll...látszólag nem lett visszaragasztva felfeszegetés után...

Ma visszagurultam és ott volt ő, akivel telóztam, nem volt jóképű, de nagyon szimpi volt, egyből tök közvetlenül tudtunk beszélni, mindjárt kértem is, h tegeződjünk...

Leoltott, h gyárilag nincs leragasztva az a cucc...nem értette mi a bajom, ami egyébként leginkább esztétikai volt, bár a pénteki esőben bement alá a víz és még vasárnap is nedves volt alatta, szóval nem hiszem, h ez így jó...

A lényeg, h a felfeszegetés miatt eldeformálódott és azért áll el, megkértem, h ragasszák le, de szépen, h ne folyjon ki belőle a ragasztó, h ne legyen csúnya...nagyon rendes volt és pozitívan állt hozzám. Végül "szép" lett, már amennyire ezek után tud.

Az oldalukon reklámozták, h aki náluk cseréltet és feliratkozik a hírlevélre az kap 5000 Ft-os benzinvásárlási utalványt, mivel én havi 60-ért tankolok ezt gondoltam kihasználom, de amikor a szélvédőcsere volt a nővel való baszakodás miatt kiment a fejemből, ők meg nem ajánlották fel...

Most felhoztam a pasinak, megkérdezte mosolyogva elégedett vagyok-e a ragasztással, mondtam, h igen így most egész tűrhetően néz ki és elővett egy 5000-rest és elém tette "Szabadfelhasználású" én meg néztem, mint Rozi a moziban, azt mondja elfogyott az utalvány.

Nem akartam elfogadni, de mondta, h neki az elégedett vásárló fontos...összességében jó érzéssel távoztam az 5000-ressel a buxámban.

szelvedo.jpg

 

 

41 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szubrina.blog.hu/api/trackback/id/tr8715513122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nevem senki. 2020.03.10. 02:25:35

Ez a betört szélvédő jó lesz háttérképnek.

Reactor 2020.03.10. 05:21:10

Ez kellemesen meglepett, hogy ilyen emberbaráti módon álltak hozzád és a kívánságodhoz a szervizben. Magyarországon manapság ez ritkább a fehér Zorrónál is. Az meg külön piros pont, hogy a pasas adott egy ötezrest - simán elsunnyoghatta volna, mondván, elfogyott az utalvány, de nem tette.
Sajnos én ennek pont az ellenkezőjét tapasztaltam anno, számítógép-alkatrésszel. Egy Asus Crosshair alaplapról van szó, vásárláskor mondták is, hogy akkor, és CSAK akkor él a garancia, ha a hűtőbordákat ők maguk rakhatják rá. Mondtam, rendben van. Másfél év után elfüstölt az alaplap, tehát még volt ugyanennyi időm a garancia lejártáig. Viszem vissza az alaplapot, mire közölték, hogy se nem javítják, se nem cserélik, se nem kapom vissza a pénzt, mert meowmeow. Hazamentem, megvitattam a dolgot a famíliával. Másnap anyám visszament az alaplappal, és kijelentette, hogy vagy csinálnak vele valamit, vagy a bíróságra megy, és amikor majd a két ügyvéd yugiózik a tárgyalóteremben, könnyen meglehet, hogy a miénknél lesz a Kékfejű Hósárkány, szóval gondolják meg a dolgot. Ezek után már fizettek, mint a katonatiszt.
Nem tudom, hogy szerencséd volt-e, vagy ez a szerviz tényleg ennyire korrekt, mindenesetre hasonló helyzetben nagyon irigyelnélek ;)

Szubrina 2020.03.10. 08:27:09

@Reactor: Engem is meglepett, néha jól jön, h nő vagyok, sztem most szimpi voltam a pasinak, plusz mázli ovulálok, tehát extrán vonzó vagyok, a természet játéka.

Reactor 2020.03.10. 21:38:56

@Szubrina: No meg alapból is jó nő vagy :) hogy is mondják a mai fiatalok trendiül?..."klassz béjbi"? Neeem, nem így. Mittomén. Mindegy, lényeg, hogy csinos vagy, és vonzó, és ez biza jól tud ám jönni cinkes helyzetekben. Ha veled mentem volna vissza a számtech-boltba az alaplappal, a tulaj már zászlórudat produkálva adta volna a vaci újat a polcról :DDD
Ezt ám tényleg érzik a férfiak rajtad, ha úgymond termékeny vagy? És akkor jobban kívánnak? Erről még csak nem is hallottam korábban...

Szubrina 2020.03.10. 21:50:22

@Reactor: Amúgy ne hidd, általában én vagyok a problémás eset, sok férfira nem hat a "varázsom". A nők meg kifejezetten utálatosak velem...ezért örülök, ha pasikkal kell ügyeket intéznem.

Egyszer régebben valamelyik tudományos adón láttam, h az ovuláció alatt a nőknek még az arcvonásaik is szimmetrikusabbá válnak, ergo fizikailag is változik a külsőnk, a vérkeringésünk, az arcunk és az ajkunk pirosabb, ami vonzóbb a másik nem számára. A természet ilyenkor mindent bevet, hogy utat törhessen magának, elképesztő, de azóta figyelem a jeleket, ilyenkor jobban megnéznek a pasik...és én is jobban kívánom a szexet. Illetve vonzóbbak ilyenkor számunkra a szőrösebb, robosztusabb férfiak...mindenféle kísérletekkel bizonyították ezt, nem tudom mi volt ez a műsor, de állati jó volt, ha megtalálom youtube-on, akkor belinkelem egy blogba, mert érdemes megnézni.

Reactor 2020.03.10. 22:09:31

@Szubrina: Ez igen! Na látod, én nem láttam azt a tudományos műsort, de ha csakugyan létezik ilyen, akkor elvileg minden lányon észrevehető, hogy kívánósabb az átlagosnál. Igazság szerint én sose vettem még ezt észre, mint ahogy azt se látom meg egy lányban, ha kívánós. Nem tudom, ez sose ment jól nékem.
A nők azért utálatosak ám veled, mert versenytársat látnak benned, riválist. És - lássuk be - van is rá okuk. Nagyon sok helyen írják (nem csak bulvárszemétben), hogy a nők között tudat alatt akkor is megy a rivalizálás, ha amúgy semmiféle párkeresési szándékuk nincs, csak úgy kimennek az utcára. Vagy hogy a nők mennyire gonoszak tudnak lenni egymással, ha úgy adódik. Pedig az ember azt hinné, együttműködnek...

Szubrina 2020.03.10. 22:26:33

Észreveszed te, h ilyenek a lányok, csak nem tudatosan, hanem tudat alatt.

Igen tudom, h ezért gyűlölnek a nők, meg mert a férfiakkal jobban megtalálom a közös hangot. laza és jó fej vagyok, szeretek poénkodni. Egy poénért akár bohócot is csinálok magamból, szeretem, ha megnevettetem az embereket.
Mindig is ez volt, sosem vallanák be még maguknak sem, h irigyek rám, de azok, duciságom ellenére, ami plusz hab a tortán.

Egyébként ismétlem, nem minden férfinak jövök be, de nagyon-nagyon soknak és sokszor ez már kellemetlen is tud lenni, vannak pl. a munkahelyemen ilyen abszolút nyomi csáveszek. Alapvetően mindenkivel kedves és közvetlen vagyok és ezt sokan félreértik, többet képzelnek bele, illetve a gyengéket megsajnálom, mert látom, h azok ezért kifejezetten normális vagyok velük, mert tudom, h mások jószerével csak beléjük rúgnak. Most is van 3-4 ilyen nyomi csávó, akin érzem, h bepróbálkozna nálam és még a gondolatától is rosszul vagyok, még szerencse, h beszarik.

Múltkor írtam is, h az egyik nyomit úgy állítottam le, hogy nem jövök össze munkatárssal, erre a pasi kilépett. Majd küldött egy üzit, h akkor már lehet vmi köztünk? Bánom, h nem voltam őszinte teljesen és nem mondtam meg neki, illetve azért mondtam, h ő túl fiatal hozzám meg ilyenek (30) de nem elég erőteljesen, mert nem akartam bántani. Ez a srác pl. 4 testvérével nevelőintézetben nevelkedett, mert a jó édes (ká) anyjuk lemondott róluk...ez egy olyan durva bizalomvesztés a világban, amiből nem tudom valaha, valaki fel tud-e épülni.

Sokat segítettem neki, biztattam, h amit csinál abban ügyes...de értelmileg sokkal alattam áll, sosem tudnék rá társként tekinteni. Ahogy egyelőre szinte senkire.

Szubrina 2020.03.10. 22:30:50

@Reactor: Volt egy kolléganő, szerencsére már nem dolgozik velünk, a hátam mögött az öltözködésemre tett rosszindulatú megjegyzéseket, nagyon szeretek (szerintem) csinosan öltözködni, kiemelni az előnyeimet, elrejteni a hátrányaimat (amennyire tudom) a divatot sosem követem, csak is saját ízlés és színvilág, amit követek. Teljesen egyedi stílusom van, a sima farmer, sima sportcipő és sima poló nem található meg a ruhatáramban. (fontos nekem a pasi öltözködése is) az öltözködés egy önkifejezési forma számomra.

Szóval én ezt nem tudtam és egyszer elmondta valaki, h hogy fikáz engem mások előtt, h h öltözködök, meg egy hosszú kardigánomra, megjegyzem, amit I M Á D O K és évek óta vágytam rá, h köntösben járok....

Kicsit sírtam is itthon, annyira tud fájni, ha valaki ennyire gonosz és irigy, persze ez az ő szegénységi bizonyítványa, nem az enyém, de akkor is...

Reactor 2020.03.10. 22:58:51

@Szubrina: Nyáááá, de ismerős!!! Alig egy napja ment haza tőlem a lány bizalmasom, Érd mellől. Felajánlottam néki, hogy elviszem az ásványfesztiválra, ő meg beleegyezett. Lényeg az, hogy hosszasan mesélt egy Évi nevű barátnőjéről, akit csak "Hülye Évi"-ként emlegetett. Ő pontosan ezt csinálta: hátbaszúrta ahol csak tudta.
Az ám nem is baj, ha nem jössz be minden férfinak! Képzeld csak el, ha így lenne, mennyivel több veszteséget szenvedtél volna el! Mert biztos lehetsz benne, hogy sokan nem akarnának többet egy éjszakánál, esetleg többnél. Az mekkora károkat okozott volna benned, ha a férfiak egymásnak adták volna a kilincset, hogy veled lehessenek...így is van elég udvarló, ahogy a "másik 3 állófaszú" videóban el is mondtad, egyikük ráadásul egy ismert celeb is. No meg láttalak is, szóval jogosan véled úgy, hogy irigyek rád (pláne, ha ők elhagyják magukat, ahogy mondtad is, nem törődnek magukkal).
A divatot én se követem, 12 éves korom óta ugyanazt a stílust követem, és nem, nem unalmas egyáltalán. Sőt, kifejezetten hasznos! Aki így megszeret, arról el tudom képzelni, hogy minden más hülyeségemet is tudná tolerálni. Aki meg nem, nos, nem nagy veszteség. Arról nem is beszélve, a ruházatom milyen nagy szolgálatot tesz telente. Három órát tekeregtem odakint binyiglivel mínusz 8 fokban egy éjjelen, és csak az ujjaim végét tudta betámadni a hideg.
Ám meg az egyszerű embereknek, a hülye embereknek mindig kell valaki a környezetükből, akin köszörülhetik a nyelvüket. Olyanok, akár a madarak a telefondróton, be nem áll a csőrük. Elég sivár életük lehet, ha ebben lelik örömüket, hogy a hátad mögött szarkavarnak, de hát aljanépre is szükség van a társadalomban.
A nagy emberek az ötleteikről beszélgetnek. Az átlagemberek a dolgaikról. A kisemberek meg másokról.

Szubrina 2020.03.10. 23:04:06

@Reactor: Viszont a baj, h kismeberből van a legtöbb és a pletykák olyan irányt is vehetnek, h valaki elveszíti miattuk a párját vagy állását.
Valóban sivár életük van, nem is irigylem tőlük.

kormanyrud 2020.03.11. 04:46:02

@Reactor: A nagy emberek az ötleteikről beszélgetnek. Az átlagemberek a dolgaikról. A kisemberek meg másokról.

Finoman jeleznem, hogy eppen az utolsot csinalod...

kormanyrud 2020.03.11. 04:55:43

@Reactor: "Másnap anyám visszament az alaplappal, és kijelentette, hogy vagy csinálnak vele valamit, vagy a bíróságra megy, és amikor majd a két ügyvéd yugiózik a tárgyalóteremben, könnyen meglehet, hogy a miénknél lesz a Kékfejű Hósárkány, szóval gondolják meg a dolgot."

Mar csak egy kerdes maradt nyitva: Miert anyad intezkedik helyetted? Igazi ferfi.. :)

Szubrina 2020.03.11. 05:07:02

@kormanyrud: khm...mintha "mi" tökéletesek lennénk...

kormanyrud 2020.03.11. 05:09:02

@Szubrina: Senki sem tokeletes, de azert ennel picit tobb van bennem.

kormanyrud 2020.03.11. 05:17:31

@kormanyrud: A volt parom konkretan a 20 eves hazassagat adta fel miattam es videkrol Budapestre koltozott egy 120 nmes kerteshazbol a 38 nmes garzonba. Azt mondta, o mellettem erezte eleteben eloszor nonek magat. Lass, ne csak nezz...

kormanyrud 2020.03.11. 05:18:15

@kormanyrud: Pedig o is az elejetol tisztaban volt a "dolgokkal".

Szubrina 2020.03.11. 08:08:40

@kormanyrud: Ez magas labda, örülhetsz, h nem ütöm le!

Szubrina 2020.03.11. 08:10:44

@kormanyrud: Reactor egymillió éve követ, ne baszogasd légyszi, köszönöm!

kormanyrud 2020.03.11. 08:43:32

@Szubrina: Szeretnem, ha leutned. Lassuk, ki vagy valojaban.

MsIreneAdler 2020.03.11. 09:20:26

@Szubrina: én pólós/felsős, farmeros, edzőcipős vagyok, ha tehetem. Blúzt nem gyártanak rám, sajnos, ami vállban passzol, azt nem tudom összegombolni. A szoknyában feszengek, úgy érzem, mintha mindenki engem nézne. A magassarkút viszont szeretem. :D

Womb Rаider 2020.03.11. 09:33:28

@MsIreneAdler: 30 másodperc alatt találsz méret utáni női szabót.. 3000-50000-ig bármiből és bármilyen szabásminta alapján varrnak neked egy blúzt, amiről senki nem fogja megmondani, hogy nem kínában varratta valamelyik átlagos brand.
(de ugyanígy bármi egyéb ruhadarabot is megkaphatsz, alapból minőségibb anyagfelhasználással.)

MsIreneAdler 2020.03.11. 10:43:03

@Womb Rаider: persze, ha naponta blúzban kellene feszítenem, némileg több energiát fordítanék erre az egészre. Van pár darabom, amiket átszabattam, azokat féltve őrzöm :)

Womb Rаider 2020.03.11. 10:45:28

@MsIreneAdler: Csak nem kajakos vagy ? :) Esetleg súlylökő?

Szubrina 2020.03.11. 11:04:53

@kormanyrud: Épp ez az, ez vagyok én.

Szubrina 2020.03.11. 11:12:55

@MsIreneAdler: Nekem is fontos, a kényelem, de ugyanakkor önkifejezni is akarok, szeretném, ha kellemes megjelenést sugároznék, semmiképp prolis lepukkantat. Sőt én öregkoromban se fogok ronda szandált hordani és nejlongatyát.

MsIreneAdler 2020.03.11. 11:18:33

@Womb Rаider: nem, dehogy, csak blúz szempontból amolyan konfekció méret szerinti gnóm vagyok, ahogy oly sokan mások is. De pl. a sportmelltartó ugyanez. Azt is arra gyártanak, akinek nem kell :D

MsIreneAdler 2020.03.11. 11:28:16

@Szubrina: a kényelem nekem sem azt jelenti, hogy lepukkant csövesként mászok ki egy oduból :). Pl. laza smink és normális hajviselet nélkül nem megyek el otthonról, még akkor sem, ha erre nincs különösebb okom.
Én annyira nem érzem azt, hogy önkifejezni akarok, inkább csak megadom a tiszteletet azoknak, akikkel találkozom.

Szubrina 2020.03.11. 14:27:30

@MsIreneAdler: ja nem rád értettem, hanem általánosságban.

Reactor 2020.03.11. 15:14:15

@kormanyrud: Azért, mert maga a komplett számítógép ajándék volt, és az ő nevén szerepelt. Jogilag tehát neki kellett eljárnia. Nekem eszem ágába se lett volna nekiállni jogászkodni, hidd el.

Szubrina 2020.03.11. 15:26:27

@Reactor: Csak ezt nem írtad, ő meg azzal akart szekálni, h a msma pici fia vafy

Reactor 2020.03.11. 15:29:25

@Szubrina: Ez igaz :) lényeg az, hogy a masina valóban az enyém volt, viszont nem az én nevemre lett véve, szóval ha bíróságra került volna a dolog, nem lehetett volna nem bevonni édesanyámat :) Mindegy, nem lett bejegyzés belőle a Homáron, pedig erősen gondolkodtam ám rajta, hogy megfingatom a céget.

MsIreneAdler 2020.03.11. 15:48:55

@Szubrina: gondoltam, én sem azért írtam :). És tény, hogy azért látok már egy két mammert a korosztályunkból, ami rohadt furcsa.

MsIreneAdler 2020.03.11. 15:52:30

@Reactor: bocsi, de az írásodból nekem is az jött le, hogy anyukádat vitted "balhézni", mert te nem tudtad elintézni a dolgot. Így azért, hogy leírtad a teljes sztorit, kicsit más a helyzet :D

Szubrina 2020.03.11. 16:12:01

@Reactor: Én is írtam homárra egy elég jó sztorit, tök vicces volt, de baszták kitenni...

Szubrina 2020.03.11. 16:12:21

Nocsak, nocsak korosztályunk? Te mennyi vagy?

Szubrina 2020.03.11. 16:13:13

@MsIreneAdler: Más, igen, de akkor is miért kell betámadni...?
Azt se tudjátok hány éves, lehetne még csak 14 is...amennyit Dünézik:D

Reactor 2020.03.11. 16:21:40

@Szubrina: Ajh, bárcsak annyi lehetnék újra! Sokmindent másképp csinálnék...de a Dűne 2000-ről akkor se mondanék le! Tegnap is sikerült fényes győzelmet aratnom a Központi Fennsíkon 6 ellenség ellen :) Ment a nagy adokkapok, hajjaj! Valaki még szemen is köpött valakit! :DDD
Ám a Homárra én is küldtem be cikket - többször is - amiket szintén nem tettek ki. Mindegy, mindkét cikkről megtartottam a képet, és azóta mutogatom (az első egy vicces vécéautómata, a másik pedig egy lépcsőházi üzenet valakinek, aki rendszeresen az ajtó elé piszkított).

MsIreneAdler 2020.03.11. 16:48:56

@Szubrina: annyi, mint te, de ezt egyszer már említettem :)

Szubrina 2020.03.11. 18:59:46

@MsIreneAdler: Rengetek kommentet váltottunk, nem fújom őket kivülről, bocs...

MsIreneAdler 2020.03.11. 19:29:09

@Szubrina: hát ez igen sajnálatos :D
Kámaszubrina
süti beállítások módosítása