Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kámaszubrina

2020. március 13. 00:13 - Szubrina

Fordított felállás folytatása

2.

 

1. rész

Iván lassított, majd lehajtott az autópályáról.

- Menjen egyenesen végig a falun és az út végén kanyarodjon jobbra! - igazította útba az asszonya.

Kisvártatva egy helyes kis villa elé kanyarodtak, a környék gyönyörű fenyőkkel volt körülvéve. A villa előtt egy kisebb park foglalt helyett, csinosra igazított bokrokkal és színes virágokkal.

Iván leparkolt a bejárat elé. Kiszállt, majd kinyitotta a hátsó ajtót és kezét nyújtotta, csinos asszonyának, aki kecses, kis kezét belehelyezte Iván férfias tenyerébe és kiszállt a kocsiból.

- Hozza a csomagokat, kérem!

A nő felsétált a lépcsőkön, majd szexin lehajolt a lábtörlőhöz a kulcsért. Iván erről szerencsére nem maradt le, mert amíg a csomagokkal babrált, addig asszonya formás fenekét leste titokban.

 

villa.jpg

 

Besétáltak a házba, tág terek és világos színek jellemezték belülről a villát, a berendezés fényűző volt, még is otthonos hatást keltett.

- Iván, a maga szobája az alsó szinten van, a folyosó végén, de mielőtt elfoglalja vigye fel a csomagjaimat az emeleti szobába! Aztán engedjen nekem fürdővizet!

Igen is asszonyom, már is intézkedem.

 

Amíg Iván elvégezte a kiadott feladatokat asszonya a nappaliba vonult és a függönyt elhúzva a hátsó kertet nézte, közben visszaemlékezett arra, amikor Ivánt meglátta először, mennyire megtetszett neki a férfi első pillantásra az irodája várótermében, amikor olyan alázatosan a lehulló papírja után nyúlt. Egyértelmű volt számára, hogy csak is őt veszi fel a 24 órás szolgálatra. Arra gondolt, valami van ebben a férfiban, ami benedvesítette úrinői punciját és ezt nagyon imádta.

 

Iván, immáron egy hónapja volt asszonya szolgálatában, már tudta, hogy mit hogy szeret asszonya, eddig a városban fuvarozta és az otthonában látott el inasi, szakácsi és asszisztensi feladatokat. Ez a kiruccanás azonban teljesen meglepte, hiszen felborult munkájának megszokott rendje. A csomagokat szépen elhelyezte az ágy mellett, majd megengedte a fürdővizet, a szobából nyíló hatalmas fürdőben, amelynek ablakai alatt egy elegáns kád foglalt helyet.

Közben asszonya feljött az emeletre, majd vetkőzni kezdett. Iván azonnal távozni akart, mire hangosan rászólt a nő.

- Mit képzel hová megy, foglalkozzon a fürdővizemmel!

Iván nyelt egy nagyot és beleszórta a fürdősót a vízbe és a habfürdőt, közben lopva asszonyára lesett, aki már a fehérneműt vette le buja testéről.

- Ne bámuljon Iván, inkább vegye le a sofőrkabátját és hajtsa fel az ingujját, ma maga fog megfürdetni!

 

kad.jpg

 

Amíg Iván levette a kabátját és egy szék támlájára tette, addig a nő belépett a kádba és élvezkedve a habokba engedte kívánatos testét. A férfi farka kőkeményre duzzadt, a nadrágon keresztül is letagadhatatlan látványt nyújtott. Asszonya elégedett pillantást vetett a dagadó férfiasságra, majd a szivacs felé intett a fejével.

Iván magához ragadta a szivacsot és gyengéden a vízbe mártotta, majd asszonya hátát kezdte el mosni vele, ezután következett a nyak, a karok, végül a telt keblek, amelyeken a bimbók a gyengéd mosdatás hatására azonnal bekeményedtek.

 

- Iván maga nagyon gyengéd, maximálisan elismerem a képességeit, nem bántam meg, hogy magát választottam és most mosson meg mindenhol!

Majd Vénuszként kiemelkedett a habokból és kisebb terpeszbe állt, hogy a férfi, testének legérzékenyebb zugolyába is beleérjen a szivaccsal. Istennői puncija, izgató látványt nyújtott, a szeméremdomb egy kis rövidre nyírt háromszöggel büszkélkedhetett, nagyajkai pedig csupaszon védték érzékeny csiklóját, mely éppen hogy kivillant a két ajak közül.

 

Iván úgy érezte szétdurran a farka, annyira felizgatta a gyönyörű női test látványa, közelsége, arról az el nem hanyagolható icike-picike tényről nem is beszélve, hogy ő itt csak egy alkalmazott, akinek semmiféle joga nincs ezt az izgató testet úgy érinteni, ahogy igazából vágyná.

 

Amikor Iván mindenhol végzett a testen, a nő újra a kádba ereszkedett, kéjes sóhaj közepette.

- Iván, most már magamra hagyhat, de kérem mielőtt elmegy, kapcsolja be nekem az mp3 hangszórómat, ott van az éjjeliszekrényemen a telefonomon mellett! Később pedig, kérem főzzön valami finom vacsorát kettőnknek este 6-órára, tele a hűtő, válogasson kedvérem, desszert viszont nem kell!

 

A férfi elindította a zenét a nő telefonján, betöltötte a szobát Enya - Only Time című száma, mely hatására asszonya, relaxálva lehunyta a szemét és tovább pihentette szexi testét a habos, szantálfa illatú vízben.

Iván felkapta a kabátját és kisietett a szobából, úgy érezte, ha azonnal nem veri ki a farkát tényleg szét fog durranni. Lement a szobájába, ledobta a ruháit az ágyára, majd bemászott a zuhany alá, izmos, férfias testére engedte a forró vízsugarat, a tusfürdőből nyomott a kezére majd végigsimított szőrös mellkasán, izmos hasán, míg végül kőkemény szerszámáig nem ért a keze. A csúszós géltől sikamlóssá vált tenyerével elkezdte húzkodni a bőrt duzzadó férfiasságán fel-le, a makk érzékeny peremét hevesen izgatva, nem kellett sokáig játszania magával, már is jött a kéjes élvezés, egyik kezével a zuhany falának támaszkodva adta át magát az orgazmus heves testet összerándító érzésének, miközben hangos férfias hörgést hallatott. A zuhanyból zubogó víz, viszonylag gyorsan elmosta játékának fehér "gyümölcsét".

 

Ivánnak szerencsére elég ideje volt pihenni és elkészíteni a finom vacsorát kettejüknek. Asszonya főzés közben felhívta rá a figyelmét, hogy most egy asztalnál szeretné hű szolgájával elkölteni a vacsoráját, ezért kettejüknek terített. A nő maradt az aznapi színkódnál és egy vérvörös, köldökig kivágott koktélruhában jelent meg a közös vacsorán. Iván alig tudta levenni a szemét a nő izgató szereléséről. Vacsorához pezsgőt is bontottak.

 

- Most pedig emelem poharam arra, hogy letelt az egy hónap próbaideje, kedves Iván! Mostantól egy kicsivel több dologba szeretném beavatni és bízok további engedelmességében és diszkréciójában!

- Asszonyom, hűen szolgálom továbbra is és igyekszem, minden kívánságát teljesíteni.

- Iván, ne csak igyekezzen, az nekem nem elég, én maximalista vagyok!

Majd a nő nevetve koccintott szolgájával. Tovább fogyasztották az Iván készítette, ínyenc falatokat, a vacsora végeztével, az asszony felállt az asztaltól.

- Iván, a desszertet én szolgálom fel ma, negyedóra múlva legyen a szobámban!

Iván farka megmozdult a nadrágjában, de helyre utasította nagy önuralommal, majd felállt és az üres tányérokat a konyhába vitte.

14 perc múlva asszonya ajtaja előtt állt álló fasszal, kicsit várt, majd halkan bekopogott.

- Jöjjön be Iván!

Asszonya az ágy közepén feküdt, anyaszült meztelenül, széttárt combokkal. Iván testén izgató remegések futottak végig a fogadtatástól.

- Ne álljon ott nekem, azonnal nyalja ki a puncimat!

Iván az ágyhoz ment és a gyönyörű combok közé temette az arcát és élvezettel nyalta élete legfinomabb desszertjét, egészen beleveszett a forró, nedves, pinába. Falta, habzsolta, nem tudott betelni vele....

 

***

És most újabb szavazás jön, szerintetek van ebben még, tetszik ez a felállás, érdekelne titeket?

 

 

Címkék: szolga úrnő
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szubrina.blog.hu/api/trackback/id/tr515517266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Kámaszubrina
süti beállítások módosítása