Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kámaszubrina

2020. március 19. 13:50 - Szubrina

Fordított felállás: Befejező rész

1. rész

2. rész

3. rész

Ott hagytuk abba a történetet, hogy Iván jó alaposan belefetyelt asszonya puncijába, aki kéjes nyögések között, teste rángásával és hatalmas orgazmussal válaszolt, az izgatásra. Ezután az asszony kiküldte Ivánt a hálószobából. Szegény inas újra kangörccsel szenvedett, így a szobája sötétjében, hanyatt vágta magát az ágyon lehúzta a sliccét az öltöny nadrágjának és csak úgy a lyukon kivette kőkeményre duzzadt farkát. A szájában még érezte az édesen sós punci ízét, az orrában még benne volt a punciillat, majd a jobb tenyerébe köpött és elkezdte húzogatni a bőrt feszülő dákóján. Közben arról fantáziált, hogy asszonya gyönyörű testével négykézlábra ereszkedik előtte és a formás popsiját nézve, becsúsztatja édes puncijába a farkát, majd előre-hátra jár a formás popsi, miközben a farka ki-be jár a kellemesen szűk járatban.Lelki füleivel szinte hallotta az aktus csattogását,a mi perpillanat a farka csattogása volt. Közben egyre hevesebben verte a farkát, majd kisvártatva kifröccsent a hófehér spermája éppen a nadrágjára.

Ahogy feleszmélt, mérges lett magára hiszen, ma még meg kellett volna jelennie ebben a ruházatban. Gyorsan levette a nadrágját, alatta nem viselt semmit, hogy kimossa foltot. Miközben sikálta a nadrágját, elkezdett csörögni a szolgálati telefonja. Félredobta a nadrágot és gyorsan a telefonjáért nyúlt.

- Iván, most azonnal jöjjön a hálómba - hallatszott a parancs, a már oly ismerős hangon.

- Mindjárt asszonyom, de történt egy kis baleset és át kell öltöznöm.

- Nem kell Iván, úgy jöjjön, ahogy éppen most van.

Mit lehet tenni, Iván, ingben, nyakkendőben és alul semmiben elindult a háló irányába. Asszonya egy rohadt szexi vörös fehérneműben várta, négykézláb az ágyon fekve.

voros_fehernemu.jpg

 Iván, szégyenkezve elé állt és a két kezével takarta már nem is oly petyhüdt szerszámát. Éppen elnézést akart kérni, amikor az asszony közbevágott:

- Iván, ebben a házban mindenhol van kamera, a maga szobájában is. Arra lennék kíváncsi, hogy ki engedélyezte magának, hogy kielégítse férfiasságát, korábban a zuhanyban, ma pedig az ágyában?

Iván makogva, védekezni akart, de az asszony ismét közbeszólt.

- Jól van, semmi baj, viszont most a "büntetés" az lesz, hogy újra maszturbálnia kell, itt előttem.

Az asszony felült az ágyon, a szexi vörös fehérneműben szétfeszítette a lábát, majd a melltartóból kibuktatta csodás gömbölyded melleit és masszírozni kezdte őket. Iván egyre merevebb lett és nyelt egyet.

A nő tovább simogatta magát, félrehúzta a bugyiját és a csillogó punciját kezdte cirógatni.

- Na mi lesz, kezdjen bele, nem érünk rá itt egész nap!

A férfi megfogta a cerkáját és elkezdte húzogatni rajta a bőrt. Közben a nő simogatta egész testét és egy kicsit vonaglott is, h minél kívánatosabb hatást váltson ki. Az ujját a szájába vette és szopást imitált...Iván borzasztóan izgalomba jött, nem vágyott semmire jobban, minthogy megérinthesse a nőt és megmerítkezhessen csodálatos testében, de sajnos ehhez semmi joga nem volt, felhatalmazást pedig nem kapott rá.

Nagyon izgató látványt nyújtott a nő tökéletes alakjával, a gyönyörű fehérneműben, ahogy itt ott kilátszódtak belőle a lényeges részek. Iván egyre hevesebben verte a faszát. A nő arra kérte, hogy a mellére fröcskölje értékes nedűjét...Ezért hát a férfi közelebb lépett és hangos hörgések kíséretében, mindent a nő gyönyörű mellére lövellt. Izgató és szép látványt nyújtott, ahogy a nő bimbóin is folydogált a sűrű fehér folyadék.

És itt elválunk szereplőinktől és hagyjuk őket privát módon megélni a többi kéjencségüket.

VÉGE

 

 

14 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szubrina.blog.hu/api/trackback/id/tr4115534712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szubrina 2020.03.19. 18:06:35

@Styx xyz: Ja, mert most már tényleg annyian kértétek, meg fontos személyek is...

TudodKi 2020.03.19. 19:05:25

Komolyan megirom en is az alternativ befejezest. Ez nagyon pongyola, osszecsapott...

Szubrina 2020.03.19. 20:41:16

@TudodKi: Hát nem miattad, gondolhatod.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.03.19. 21:58:49

@Szubrina: Hanem miattam. Épp ideje volt már, hogy lecseréld.

btprg 2020.03.20. 00:01:01

Érdekes ez a blog... Szubrina, vonzó a kommentelési stílusod, ennek köszönhetően tévedtem ide.

Szubrina 2020.03.20. 00:26:13

@btprg: Hát, homáron volt már, h egyetértettünk, de ha olvasgattad, ott is mindig mindenki, olykor te is ellenem van....vonzónak még nem nevezték, sokkal inkább bicskanyitogatónak.

TudodKi 2020.03.20. 08:21:59

@Szubrina: Ilyen ez az autopalya... A sok kreten mindig szembejon, nem tudnak ezek vezetni. :)

TudodKi 2020.03.20. 08:23:24

30 utan abbahagytam a helyesirasi hibak szamolasat. Biztos megvan az az erettsegi?

btprg 2020.03.20. 10:28:53

@Szubrina:
Hát nem is lehet mindig egyetérteni... Az eredeti üzenetedre válaszolva (jött róla e-mail, nem is tudtam hogy lehet itt utólag módosítani), köszönöm az üdvözletet, néha majd benézek :) Főleg ha írsz homárra még pár ütős hozzászólást, amiről eszembe jut e blog.

Szubrina 2020.03.20. 11:09:34

@btprg: Pff..ha ennyire feledhető szted...egyébként biztos fogok homárra írni, mert én vagyok az igazság bajnoka, ráadásul az a típus vagyok, akinek mindenről van véleménye:DDD
Kámaszubrina
süti beállítások módosítása