Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kámaszubrina

2020. április 05. 19:10 - Szubrina

Kézfertőtlenítős maszti

eg041.jpg

Az utóbbi időben nagyon rákaptam az análos gifekre és azokra masztiztam, de szándékosan nem hagyom magamon eluralkodni, azt, h mindig legyen valami vizualítás, amivel izgatom magam, mert függőséget okoznak, végül ugye odajut aki nézi ezeket, hogy máshogy már nem tud majd elélvezni, sőt egyre durvábbak kellenek. Arról már írtam, h más valamiről ábrándozni, valamire gerjedni (mert azt lehet) és teljesen más megvalósítani, azt nem feltétlenül kell, mert esetleg ártalmas.

Arról nem is beszélve, hogy a nagy keresgélés közben ráakadtam véletlenül olyan tartalomra, amire egyáltalán nem vágyam és amiért mostanában nem fogok análos tartalmakat keresni. Ugye megvannak az análszexnek a veszélyei, amiért nem ajánlott, tessék lehet nézelődni: Már sokszor említettem, h a ki-be mozgástól, ami a popsinak egy idegen dolog, meglazul a kötőszövet és az izomzat is és kifordul, nyami....blöá. Senki ne análszexeljen, max ábrándozzon róla és nézze, ha már valaki vállalja pénzért, h belemegy!

Hát számomra ez szörnyű látvány, ha valakit ez begerjeszt, azt csak sajnálni tudom.

Viszont ezeket már szerencsére legalább egy hete láttam és ezért volt ma kedvem egy kis masztihoz, itthon vagyok, nyugiban vagyok, szóval egy kellemes kis feliratos francia film (Szex és pszichoanalízis) közben, amiben egyébként egy nagyon szenvedélyes, irigylésre méltó baszás (kb. a 38-dik percnél van) után úgy döntöttem, h ami jár, az jár nekem is.

Viszont ezekben a nehéz időkben nem árt a kézfertőtlenítés, szerencsére van egy kis flakon, már korábban is rájöttem, ha még nem illan el a kezemről és így nyúlok a puncimhoz, akkor forróság járja át a puncimat, mintha valami mentolos dologgal nyúltam volna magamhoz. Ezért direkt raktam egy kicsit többet a kezemre, közben olvastam a filmet tovább, nehogy lemaradjak valami fontos momentumról. Aztán amikor már eléggé felizgattam magam, észrevettem, h van egy kálciumos pezsgőtabletta (D-vitaminnal) az asztalomon, kerestem egy gumit a neszeszeremben és mindenféle teketóriázás nélkül ráhúztam.

Gyorsan magamba mélyesztettem, kibaszottul kellemes volt, elkezdtem fel-le mozgatni, de nem sokat tudtam, mert még a bugyim rajtam volt és nem sok mozgást engedett, viszont annyira be voltam gerjedve, h éreztem, ha a csiklómat nem engedem el azonnal, akkor rögtön elmegyek és nem akartam ennyire hamar elmenni, viszont ahogy ki-be mozgattam a pezsgőtablettás tokot, éreztem, h nem kell ide csiklóizgatás tényleg kb. háromszor dugtam még ki-be és azonnal elélveztem, méghozzá az a belülről fakadó kellemes orgazmus járta át a testemet, amit hüvelyi orgazmusnak hívnak hivatalosan...

img_20200405_183137.jpg

Úgy húztam ki a tokot, h megnézzem mennyire mélyen volt bennem 12-13 cm-nél nem volt több, szóval még mindig nem a méret a férfiak problémája, hanem, h nem tudják kellőképpen felizgatni a nőket és aztán ügyesen bánni velük és a saját farkukkal sem...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

10 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szubrina.blog.hu/api/trackback/id/tr2615593812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Technikus Úr · www.technikusur.blog.hu 2020.04.06. 17:27:09

Sok lány akar 20 centist, de már 10-nél fuldoklanak...

_Amatőr_ 2020.04.07. 11:35:53

Te egy nagyon bátor lány vagy! Az alkoholos kézfertőtlenítők egyéb területen történő alkalmazása súlyos irritációt és allergiás reakciót válthat ki.

Szubrina 2020.04.07. 11:59:37

@_Amatőr_: Ez már bevált semmi bajom tőle, látnád a kezem, már szét van száradva a szappanos kézmosáshegyektől és a fertőtlenítőtengertől, amit rá kell basznom.

btprg 2020.04.07. 22:42:12

Hát a második GIF az nagyon undorító, valahogy nem bánom hogy eddig nem tudtam erről a problémáról...

Láttam ilyet a boltban, te jutottál eszembe:
www.agrocentrum.hu/images/stories/virtuemart/product/resized/substral-pell-1-lit_500x500.jpg
Szub :)

Szubrina 2020.04.08. 01:09:13

@btprg: A virágtápról? Miért?

A második GIF az az análszex következménye,m a kifordult végbél, az izomzat is tönkremegy és maga a belül lévő kötőszövet is meglazul a ki be mozgástól.
A csajotok, akit kakilóba kukiztok, szarásnál lehet nem is látja, de így kifordul a kakival a végbele...szerintem nagyon súlyos dolog, hiszen ez az élet nagyon fontos része, aminek jól kell működnie, az emésztés és a kiválasztás fontosabb, minthogy kicsi a pöcsötök és csak kalimpáltok a puncikban, ezért seggbe akartok minden nőt rakni.

Szubrina 2020.04.08. 10:43:51

@Janatteria Janet: Nagyon jól gondolod, se nem iszom (iszonyú ritkán) és soha nem dohányoztam.

Mivel a blogom leginkább a szex-szel foglalkozik, logikus, hogy tájékoztatom az olvasóimat arról, h miért ítélem annyira el az anális szexet.

Attól még, h nem látod a problémát (pl. a segged likát vagy az elrohadt tüdődet) a probléma, van.

Számomra nagyon fontos, hogy ezt mindenki tudja és azt is, h én miért vagyok análszex ellenes.

Plusz hozzátenném, h ez a gif egy szexuális gif, tehát valaki erre még ki is veri, ahogy cirógatja az egyik nő a másik nő kifordult ánuszát...

boborján20 2020.04.09. 20:03:40

ez egy érdekes poszt vot, drága. a pezsgősdobozra húzott koton gáz, de szegény szingli vízzel főz:)))

zenét bírod? tessék!;)

www.youtube.com/watch?v=J3S6dppNOcU&list=RDJ3S6dppNOcU&start_radio=1
Kámaszubrina
süti beállítások módosítása