Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kámaszubrina

2020. május 29. 11:33 - Szubrina

Őznek érzi magát...

Én már ezer éve mondogatom, h olyan, mint transzneműség nem létezik, ott egy beteg elme van, ami gyógyításra szorul. Van valami gyerekkorban, ami a hímneműekre erősebben, hat mint a nőkre, mert több a férfi meleg és transznemű is, illetve azok akik pl. otthon szeretnek nőnek öltözni. Már bocs de egyetlen olyan nőről sem hallottam, aki otthon sutyiban férfinak akar öltözni...azért gondolom, h itt van a kutya elásva. Lehet, h a Disney rajzfilmek a hibásak, van bennük valami, amit csak a fiúgyerekek vesznek észre TUDAT ALATT, rájuk hat csak.

Ahelyett, h valahogy az elmét próbálnák gyógyítani az orvosok, inkább csonkítással, a test megerőszakolásával próbálják megvalósítani a bolondok képzelgéseit. Erre ma szembejött velem a valódi bizonyíték, egy transznemű "nő" őznek képzeli magát, egy másik meg farkasnak. "Remélem" a plasztikai sebészek készen állnak. Én is már régóta mondogatom, h a duci testemben igazából egy tökéletes alakú szépségkirálynői külső lakozik.

https://www.origo.hu/nagyvilag/20200528-oznek-kepzeli-magat-egy-transznemu-lany.html

(Egyébként a videós "csaj" is átoperált, aki reakcióvideót készített az "őz"-ről és a "farkas"-ról.

maraton_lead_testrol_kep.jpg

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szubrina.blog.hu/api/trackback/id/tr5015727994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Kámaszubrina
süti beállítások módosítása