Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kámaszubrina

2020. június 18. 23:59 - Szubrina

365 nap

Ma jutott tudomásomra ez a film, aminek a címe a bejegyzésem címe. Egy kritizáló cikket olvastam arról, h ez a film mekkora szar, illetve, h arról szól, h egy gazdag férfi elrabol egy nőt és arra kényszeríti, h beleszeressen. A cikkíró a szürke 50 árnyalatához hasonlította a lengyel filmet, majd hozzátette, h biztos csak a karantén miatt lett népszerű. Hehe...tuti valami pasi írta a cikket...most nem keresem meg nektek bocsi...hát megnéztem, nekem nagyon tetszett, pasiknak nem javaslom, de nőknek ezerrel...ez a nekünk való pornó. Itt aztán jöhetnek nekem a feminista szöveggel, érdekes, h imádtam a filmet és minden percben Laura szerepébe kívánkoztam, de bazmeg, hol vannak ilyen férfias férfiak? Jahh a filmekben...a valóságban csak síró, picsogó, lusta, tinikurvákkal baszó lófaszok vannak, akik baszni sem tudnak, meg pótanyát, házvezetőnőt keresnek...ehhh...

duci8.jpg

12 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szubrina.blog.hu/api/trackback/id/tr5515901780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Figy L Ő 2020.06.19. 07:04:23

Most akkor tinikurvát vagy pótanyát keresnek? Mert nem mindegy.

Szubrina 2020.06.19. 07:07:08

@Figy L Ő: Értő olvasás nem kenyered mi? Tinikurvát basznak, pótanyát, házvezetőnőt keresnek, ki nem zárja egymást, hiszen párhuzamosan a legjobb, a hűség jelensége a férfi intézményét nem fenyegeti

Lorrh 2020.06.19. 10:11:10

A 365 nappal a silánysága a kisebbik baj. Massimo nagyon gazdag, a filmnek tehát luxuskörnyezetben kell játszódnia, de költségvetés valószínűleg nem engedte, hogy valódi luxust lássunk. Van persze magánrepülő meg jacht, de valahogy minden eggyel kisebb és ócskább, mint amit a hollywoodi filmekben megszokhattunk. Ez az olcsóság nemcsak a díszleteken és a jelmezeken látszik (bár a szereplők többnyire nem viselnek ruhát), hanem a film egész megvalósításában visszaköszön. Az ostoba, logikátlanságokban hemzsegő történetben, a béna beállításokban, a röhejes párbeszédekben és a szörnyű filmzenében.
Rögtön a film elején van egy jelenet, ami tulajdonképpen egy orális erőszakot ábrázol. Mindez persze úgy van beállítva, hogy az egyoldalú és brutális aktust a nő is elkezdi élvezni, de közben az egész annyira nyomasztóan rossz hangulatú és erőszakos, hogy ez nehezen hihető.

Szubrina 2020.06.19. 10:36:10

@Lorrh: Jelezném, h a pasik 90%-a így szeret szopatni, szted miért utálok szopni??? Viszont, azért megtiszteltetés lehet a sztyuvinak a "keresztapa" faszát szopni, mert azt se kaphatja be akárki, persze te ezt, h is érthetnéd.
Egyébként sztem kibaszott ízlésesek a helyszínek, az az erőd szerű épület kurva gyönyörű, szebbet, igényesebbet, extravagánsabbat el sem tudnék képzelni, én aztán nagyon kényes vagyok az ilyesmire, semmi gagyiságot nem sikerült felfedeznem árgus szemeimmel. A szereplők ruhái nagyon letisztultak, stílusosak. Van egy jelenet, amikor fekete, fehér, vörös ruhák váltakoznak, amikor először elmennek együtt vásárolni, valami vizuális orgazmust okoztak azok a képsorok. A férfi fekete, ing, mellény kombója telitalálat, átkozottul szexi. Pont ez a barna, sármos, szőrös, magas férfi az ideálom, nagy barna kifejező szemekkel, az a pár tetkó még ráerősít a rosszfiús megjeldnésére, mert különben tudvalevő, h én nem szeretem a tetkókat. A színészi játék meglepően jó, a szemük, arcuk is nagyon kifejező a színészeknek, a színésznő arca kurvagyönyörű, a szemöldöke az amerikai színésznőkével szemben, gyönyörűen van kiszedve, természetességét megőrizve, a műszempillája is olyannyira természetes hatású, h avatatlan szem számára észrevétlen. A film sikere a nők titkos vágyainak megvalósításában rejlik. Én nagyon válogatós vagyok, de ez a film kifejezetten jól sikerült, meglepetést okozott a vége, de azt hiszem ez is emel az egész filmen. Többször nevettem is, tehát humora is van. Mindenképpen a rendező után fogok nézni és remélem több film is fut a neve alatt.

Lorrh 2020.06.19. 11:47:16

@Szubrina: az index cikkéből idéztem, amit Matalin Dóra, egy súlyosan balos feminista írt.

Én nem láttam a filmet.

Viszont az ilyen filmek pont olyan infantilis álomvilágba viszik a nőket, mint amilyenbe a pornó a férfiakat. Mindkét nemet lehet valamivel agymosni, felkorbácsolni a vágyaikat, irreálissá fokozva azokat. Mert ilyen nőket és ilyen pasikat és ilyen gazdagságot a nézők közül senki nem élhet át a valóságban, senki nem kaphat meg.
Ezért végtelen káros az ilyen agymosás. Mert kiábrándult csalódottá teszi a nézőket. Sosem kaphatják meg azt amit a filmeken látnak. Soha.
Marad a végtelen kiábrándultság: a MNK és MPG.
Nem?

Szubrina 2020.06.19. 11:51:07

@Lorrh: Ha idézel, idézőjel?
Én írtam is, h ez a nők pornója, de én mióta az eszemet tudom ilyesmiről ábrándozok. Nem a luxusról, hanem a férfiasságról amivel hősünk rendelkezik. Az, h kívánja a nőt, mint a picsa, de inkább megvárja, amíg a kedvessége, férfias viselkedése célba ér és csak akkor bassza meg, amikor már a nő nem bír magával...a vágy fokozásához a ma átlagférfija nem ért...

Lorrh 2020.06.19. 12:53:22

@Szubrina: nyilvan neked szent meggyőződésed hogy a mai átlagnő az sokkal jobb mint az átlagférfi. Meg hogy a nők annyira sok boldogságot nyujtanak a pasiknak. De azok a szemetek ezt nem viszonozzák.

Szubrina 2020.06.19. 12:59:30

@Lorrh: Ha beleolvasol itt kommentbe, esetleg kortez blogjába, a férfihangba, mindenhol jól látható, h a férfiak fiatal, feszes testű nőre vágynak, mert ugye csak a szex a fontos számukra. Na már most, ha egy férfi ennyire képes, nem tudja értékelni a nő egyéb erényeit, csak a pináját (segglukát stb.), akkor egyértelművé válik, h a férfiak sokkal alantasabb szinten állnak, mint a nők.
Tehát igen, egy nő értékesebb, okosabb, stb...ezért fogok inkább egyedül maradni, mint, h egy efféle intellektuális vakvágánynak mossam a büdös zokniját, aki csak kihasználni lenne képes, adni sem érzrlmileg, sem szexuálisan, sem pedig anyagilag (pl. saját ház, a három közös gyerek feje fölé) nem lenne képes.

Lorrh 2020.06.19. 15:01:06

@Szubrina: azokon a blogokon kb 3-4 férfi képviseli ezt amit te írtál. Ebből általánosítani elég merész dolog.
De tegyed bátran, ha ez neked örömet okoz.

A zoknimosásról annyit hogy a gépbe bedobod, megnyomsz egy gombot és késze. A mai házimunkák nagy részét gépesítették. A nagy áldozat inkább a gyerek nevelés.
Ma meg már egyre több nő nem vállal gyereket.

Szubrina 2020.06.19. 15:18:03

@Lorrh: Igen gépesített, na hadd meséljek neked arról, h a mosógép kimos helyettünk, mert úgy néz ki halvány lila gőzöd sincs róla, h az mit takar.

Tehát, először is, ha jó esetben a szennyeskosárban landol a szennyes és nem innen-onnan kell összeszedni, akkor ki kell szedegetni és kupacokra válogatni. Van ugye a fehér, meg a színes, de még szinfogó kendővel is érdemes a szineseket pinkre, feketére, türkizre stb. szétválogatni. Aztán mosószer, gép beállít a megfelelő programra, elindít, ha végzett a mosógép 1-1,5 óra, amit nem nagyon érdemes magára hagyni, h azon nyomban ki tudjuk venni különben berohad a ruha. Akkor szépen kiveszegetni a ruhákat, kirázni, kiteregetni. Ha megszáradt beszedegetni, összehajtogatni, zoknikat összepárosítani, majd a szekrényekbe bepakolni, mindent szépen a helyére. Még leírni is megterhelő volt, nemhogy megcsinálni. Ennyit tudtok ti férfiak a házimunkáról, jahh a gép majd megcsinálja helyetted, anyád.

Lorrh 2020.06.19. 15:52:29

@Szubrina: ugyanez a férfiak panasza is: feláldozzák a néőért, családért az életüket, másiodik, harmadik állás, hétvégén is, hogy meglegyen a családi ház meg akét nyaralás meg a síelés meg a hosszúhétvégés wellnesszezés, meg a csaj feneke alá a kisautó meg a gyerekekenek a különórák apámfasza. Aztén amikor a pasi kikészül és már nyugalmat szeretne akkor a csaj hirtelen "kiszeret" belőle és beadja a válópert és viszi a házat, kocsit mert hogy övők a gyerekek és a pasi meg mehet a híd alá aludni. Na ilyenek vagytok ti nők.
Na ezt a mintát ismeri fel egyre több férfi és nem hajlandó piedesztálra emelni a puncit, hogy aztán az majd otthagyja kisemmizve.
- látod, ilyen buta általánosító kirohanást én is tudok írni.
Oszt közelebb jutottunk a két nem megegyezséséhez? Nem!
Te is csak ezt a férfi-női háborúskodást tudod szítani.
De ez nem fog neked (se) örömteli életet hozni ám!
Egyedül állónak lenni, gyerek, család nélkül megöregedni és eljutni a klimaxig, az egy szegénységi bizonyítvány. Azt mutatja, hogy alkalmatlan volt a földi élet alapvető feladatára.
Amire még a réticsigák is képesek.

Szubrina 2020.06.19. 15:56:08

@Lorrh: Gyereket fosni a butageci ci...geci is tud. Ugyh ki ne találd má, h az a szegénységi bizonyítvány, ha nem fos ki magából pulyát vki!
Eleve nem arról volt szó, h eltakarodsz a blogomról?

A nők meg jogosan szeretnek ki fotelsörfocielmentemhorgászniahaverokkalfélrekúrokjóskából, aki csak addig visz virágot, míg meg nem kapja a pinát, aztán a valentinnaphülyeség.
Kámaszubrina
süti beállítások módosítása