Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kámaszubrina

2020. augusztus 02. 21:50 - Szubrina

Szégyenek vagytok férfinép

Erre a kommentre reagálnék, egy olyan blog alatt született, ahonnan ki vagyok tiltva, mert egy hímsoviniszta balfasz írja:

" Hemi12 2020.08.02. 21:29:23

@Szubrina:
Igen, könnyű lefogyni, csak ti nők még minimális energiát sem vagytok hajlandók fektetni ebbe.
Sportoló vagyok, tudom, hogy miről beszélek.
Én meg brutál sovány voltam, mégsem rinyáltam, hanem edzettem.
A külső meg nagyonis fontos.
Miért járnánk egy ronda nővel?
mondjuk nekem annyira nem számít a kinézet, de megértem, ha valakinek számít, én sem várnám el egy nőtől, hogy elfogadjon rondán.
Baszki, a szex két test között történik.
Beszélgetni meg a barátainkkal szoktunk, tudod, a férfiaknak vannak olyanok, nincs szükségünk valakire, akit kínozhatunk a folyamatos önző magunkról dumálással, és cserébe néha szexszel szánjuk meg.
Ugyanis ingyen senki sem akarna veletek beszélni.

"

Tehát a férfiak csak a baszásért hajlandóak szóbaállni a nőkkel. Esküszöm ennyire lealacsonyítjátok magatokat pasik, ti őszintén beismeritek, h állati szinten mozogtok lelkileg? Huhh de kurvára cikik vagytok.

Nincs bennetek érzés csak van a merev kis izmotok általában ugye 10 centi +-2 centi:DDDD

Szóval, a nők csak baszásra valók és csak az, akinek tökéletes alakja van. Uhum, oké.

Felőlem, de én és a legtöbb nőtársam már nem kér belőletek, igen látjuk, h ezért buzik és pedofilok lettetek, mert már nem jut más számotokra, ez van.

Leszarom én egyikötöknek se fogok jót tenni, nem érdemlitek meg. Könyöröghettek bárhogy, igen te is x. egyszerűen befejeztem.

Nem érdekel ha nem tetszem, mert nem is célom tetszeni, csupán magamnak vagyok hajlandó tetszeni, meg akihez nekem van kedvem, ha ugyan lesz a jövőben, de h őszinte legyek bárkit meg tudok szerezni, ha akarom, hiszen nő vagyok, soha nem kell pitiznem a faszért, mint nektek a pináért. Viszont mostanában annyira undorodom tőletek, h elmondani nem tudom.

Undorító a fajtátok úgy, ahogy van, gusztustalan pornókat gyártanak nektek nem véletlenül, mert arra gerjedtek.

Ezek az érdi verekedő köcsögök is, nahát, nahát "férfiak" egyszerűen nem tudjátok máshogy csak ilyen huhuh huhuhu csita szinten élni az életeteket. Nullák vagytok.

majom.jpg

Hogy is jöhetne szóba, egy nálatok érzelmi és értelmi szinten is magasabban álló nő, jó ízléssel, kedvességgel, mosollyal, mentek anyátok picsájába vissza, aki ilyen férgeket fosott ki magából!

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szubrina.blog.hu/api/trackback/id/tr7616100972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2020.08.02. 23:07:07

Vicces, amikor ilyenek után aztán előadják, hogy a nők vannak állati szinten. :)
De amúgy nincs baj ezzel, nem akarnak párt, a maguk prosztó stílusában legalább figyelmeztetik a nőket arra, hogy többet ne is várjanak tőlük.

Szubrina 2020.08.02. 23:11:14

@Serial Slut: Egész életemben próbáltak meggyőzni emberek arról, h a férfiak is érző lények, de csak elég beleolvasni Cortez blogjába, az írásaiba és a kommentekbe, h rájöjjünk, nem, a férfiak nem érző lények. Kizárólag a baszás érdekli őket, ha épp áll, akkor hogyan juttathatnák ki belőle a gecit, h lóval, macskával, tyúkkal, gyerekkel, travival, pasival vagy bármilyen lyukkal a falon...ezek a férfiak, aztán megy a rinya, h a nők így meg úgy számító dögök....

Mi van? Hát mi más értéke lehet egy férfinek a pénzén kívül, a nemlétező lelke? Vagy mi a geci?
A szexuális kultúrája? Mikor mondjuk előttem egy traviból húzta ki a faszát (kizárólag gumi nélkül, mert zokniban lábatmosni...cöcö).

Egyszerűen nem értem, h ezeket milyen anya szülte, a pornótól lettek ennyire nullák vagy alapból ennyire nullák...mikor kattannak be, születésük óta vagy kamaszkorban?

Miért ennyire lelki torpongyok, miért nincs bennük jó érzés, miért hazudnak reggel, délben és este, ahogy épp a szexuális kielégülésük megkívánja?

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2020.08.02. 23:28:41

@Szubrina: értem, hogy felháborítottak ezek a kommentek meg az ilyen érzelmi nyomorék hozzáállás úgy általában, de azért akad érző, értelmes faszi. Válogatni kell, legyen szó kapcsolatról vagy haverkodásról, bár ugye utóbbiakkal úgysem lehet, úgyhogy még könnyebb dolgunk van. :)
Az én személyes tapasztalatom annyi, pláne az elmúlt egy évből, hogy bár sokan tagadják ezerrel, de a többség számára az empátia tanult dolog, így sok esetben nem ismerik fel, amikor szükség volna rá. Tisztelet a kivételeknek. Szóval nem akarnak rosszat, csak totál vakok rá, úgyhogy mindent a szájukba kell rágni, és sokszor még úgy is csak a negyede kezd nekik felderengeni, de kurva lassú folyamat tud lenni, míg legalább a lényeget megértik, hogy veled történik valami felkavaró érzelmi dolog éppen, úgyhogy hagyják már a faszságaikat. Aztán mondom, vicces, amikor ilyenek után ők óbégatnak, hogy a nők nem empatikusak meg állati szinten vannak, mikor látod, hogy nekik az érzelmi 1x1 is kihívást jelent. Persze, amikor velük történik valami, amit elemezni sem tudnak, mert érzelmekkel foglalkozni buzis, akkor azért dühösen támadnak és valamiféle megértést elvárnának. Agresszióba csomagolnak mindent, mert az a "legegyszerűbb érzelem".
Szóval az érzelmi fogyatékosság a férfiak közül jóval több embert érint, mint a nőknél.

Szubrina 2020.08.02. 23:32:43

@Serial Slut: Felnőtt emberekről beszélünk, nem leszek senki anyukája, h embert faragjak belőle, meg elnéző legyek vele szemben, h szegényke érzelmi nyomorék.
Se szexuálisan, se értelmileg, sem pedig értelmileg nem képesek olyat nyújtani, amire egy egészséges nőnek szüksége van.
Voltam én is szerelmes, de visszagondolva soha nem kaptam annyit, amennyit én beletettem a kapcsolatokba, anyagilag végképp nem, mert én hülye sosem néztem ezt, viszont érzelmileg is nagy nullákat kaptam.

És hányszor ostoroztam magam, h soká tudtam csak elmenni, mire rájöttem, h kizárólag azért, mert nem éreztem soha biztonságban magam, nem képesek, sem fizikaliga, sem anyagilag, sem pedig érzelmileg biztonságot nyújtani egy nőnek, ahhoz, h elélvezzen vagy akár gyereket vállaljon.

Ez nem az én hibám, nem én neveltem fel a férfiakat, sőt egyet sem vagyok hajlandó felnevelni. Én is saját magamat fejlesztettem, hiszen itt áll az ember előtt minden...ők mégsem tanulársa használják az internetet, hanem pornóra...

Szubrina 2020.08.02. 23:38:28

@Serial Slut: @Serial Slut: Felnőtt emberekről beszélünk, nem leszek senki anyukája, h embert faragjak belőle, meg elnéző legyek vele szemben, h szegényke érzelmi nyomorék.
Se szexuálisan, se értelmileg, sem pedig érzelmileg nem képesek olyat nyújtani, amire egy egészséges nőnek szüksége van.
Voltam én is szerelmes, de visszagondolva soha nem kaptam annyit, amennyit én beletettem a kapcsolatokba, anyagilag végképp nem, mert én hülye sosem néztem ezt, viszont érzelmileg is nagy nullákat kaptam.

És hányszor ostoroztam magam, h soká tudtam csak elmenni, mire rájöttem, h kizárólag azért, mert nem éreztem soha biztonságban magam, nem képesek, sem fizikaliga, sem anyagilag, sem pedig érzelmileg biztonságot nyújtani egy nőnek, ahhoz, h elélvezzen vagy akár gyereket vállaljon.

Ez nem az én hibám, nem én neveltem fel a férfiakat, sőt egyet sem vagyok hajlandó felnevelni. Én is saját magamat fejlesztettem, hiszen itt áll az ember előtt minden...ők mégsem tanulársa használják az internetet, hanem pornóra...

gigabursch 2022.06.05. 21:39:16

@Szubrina:
Nem tudom nálad hol ért a tömeges csalódás((sorozat), de férfiak nagyon is vágynak gyengédségre.
S csak annak hozzák le a csillagot, aki elfogadja az ő gyengeségét. Aki átkarol és magához ölel.
Mondom ezt 17 év házassággal és három szép gyermekkel.
Kámaszubrina
süti beállítások módosítása