Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kámaszubrina

2020. szeptember 20. 17:21 - Szubrina

Kedves olvasóim!

Akinek nem okoz örömet a blogom olvasása, az tegye meg magának, azt a szívességet, h nem olvassa! Az élet rövid és ne töltsük olyasmivel, ami lehangol vagy rossz kedvre derít!

Én például nem olvasom a Red School blogot, mert nem okoz örömet, ha az emberi létet az ösztönszintjén képes valaki csak kezelni, alfák és béták, mint a majomvilágban, nekem ez túl gyenge szar. Meg amiért egy nő sem áll szóba Cortezzel a blog szerzőjével, gyűlölködik csak folyamatosan, csak a kurvák állnak meg neki, de azok is nyilván csak a pénzért.

Ez az elmebeteg dr lübeck is idebicegett Corzeztől aztán be akar nekem szólni, nem viccből van előmoderáció, nálam nárcisztikus pszichopaták nem kaphatnak szót. Viszont szeretném, ha jobban utánaolvasna a bipoláris zavarnak, amivel sérteget, mert távol áll tőlem az ilyesmi. Sőt borderline szindrómám sincs. Egy egyszerű nő vagyok, aki sok pofont kapott, mire rájött, h a többi ember nem olyan édes, kedves, mint ő, hanem önző, rosszindulatú férgek.

Innen volt szép újra és újra felállni, ami nem öl meg az megerősít, ez látható most, kemény vagyok, mint a vídia és ha ez nem tetszik, akkor se olvassatok! Tényleg elképesztő, h egy egészséges nő blogja, hogy vonzza az elmebetegeket.

Akinek nem inge...

kenyszerzubbony.jpg

 

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szubrina.blog.hu/api/trackback/id/tr1316207938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

genitális terpesz · http://erotikus.blog.hu 2020.09.20. 20:47:55

Drágajó Kollegina!
Minden JÓ (hangsúlyozom: jó) blog kitermeli a házitrollokat, a házitrollok léte épp a legbiztosabb jele annak, hogy a blog olvasásra érdemes.
1. A házitrollok beszólásai újabb olvasókat vonzanak, mert a blog élő és van sok gyökér, aki kifejezetten a kommentekre izgul, a poszt olyan nagyon nem érdekli, de ezek is hozhatnak további normális olvasókat.
2. A házitrollok egy részét az irigység motiválja és boldog, ha sikerül a bloggert válaszra késztetni, ha meg netán a blogger a sodrából is kijön, akkor egyenesen a nadrágjába ejakulál.
3. Már 10-15 éve is ha nő írt a szexuális kalandjairól vagy a vágyairól, a sok kis mattyintó kórusban kurvázta le. Volt ilyen blogom, pontosan tudom, mit kellett gályázni, hogy a nyálcsorgatók ne riasszák el a női szerzőt.
4. A troll olyan mint a kutyagumi. Van, büdös, de átlépjük, meghagyva annak, akinek épp az kell.
PEACE!

Szubrina 2020.09.20. 20:54:46

@genitális terpesz: Szándékosan előmoderálttá tettem a kommentszekciót, mert nem célom, ilyetén módon a többletolvasók bevonzása. Sokkal inkább az olvasók minőségére, mint mennyiségére megyek. Ha nem így lenne reklámozóssá tettem volna már rég a blogom, h minél több helyen betaggeljék. Természetesen tudom, h imádják és már attól feláll a kis minipöcsük, ha világít a kis csengő fent, h új bejegyzéssel jelentkeztem.

Nagyon ritka esetben foglalkozom Cortezzel és az ő sleppjével, de amikor rákerestem a balfaszra, akinek nem jelentettem meg a kommentjét, összesen 4 kommenttel dicsekedhetett TEGNAPI ropogós regisztrációja, abból hármat a Red School blogban publikálta...

Mindenesetre mindig jól esnek az ilyen megerősítések. Köszönöm!
Rrádnézek, ha már...:)
Kámaszubrina
süti beállítások módosítása