Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kámaszubrina

2021. február 09. 01:31 - Szubrina

VV Fanni

Biztos nem sokan vannak így vele, de számomra ez az eset hátborzongató. Még soha senkit nem öltek meg, akit ismertem. Nem személyesen persze, de követtem mindennapjait a realityben és borzasztó fura és rossz h megölték.

Egyértelmű, h az a faszi a gyilkos, akit gyanúsítanak, persze, h nem fogja bevallani és kitalál mindenféle faszságot, mindenféle "problémamegoldó" emberekről.

Túl meggyőzőek a bizonyítékok ahhoz, hogy ennyire el kéne nyújtani a tárgyalást:

Véres a csomagtartó, csávó azt állította (ha jól emléxem), h nyers húst vett és azt szállította, de megállapították, h Fanni vére volt, ergo hazudott.

Kamerafelvétel.

Össze-vissza vezetgélt, Duna part, Balaton stb...

Nemtomhányüveg sósavot találtak a lakásán, vajon mit akart azzal, meginni mi?

Fanni lakása feltúrva, tehát a pénzt kereste(keresték).

Remélem életfogytiglant kap, kár, h nincs halálbüntetés.

Ja és a bejegyzés apropója, a szalagcím:

"Kiderült, h mi történhetett Fanni holttestével"

https://www.origo.hu/itthon/20210208-leszukitettek-hol-dobhatta-a-dunaba-vv-fannit-b-laszlo.html

Nos a cikk írója, biztos megbukott szövegértésből, mert amennyiben valami kiderül az nem lehet feltételes módú, hiszen kiderült...annyi faszságot képesek ezek a firkászok is összehordani...

Variációk:

"Sejtik, mi történhetett..."

"Még mindig nem derült ki, mi történhetett..."

fanni.png

 

 

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szubrina.blog.hu/api/trackback/id/tr2716420766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2021.02.09. 02:34:54

Igen, ez az ügy engem is felkavart, és nagyon sajnálom, hogy máig nem sikerült megoldani, mert csak közvetett bizonyítékok vannak a pasas ellen. Arra hajt, hogy ami a felvételek alapján egyértelmű, azt bevállalja, de semmi többet. Ilyenkor azzal próbálkoznak, hogy közös cellába rakják beépített emberekkel (más rabokkal, akik kis előnyökért együttműködnek a hatóságokkal), és hátha elkotyogja nekik a részleteket vagy bármi hasznosat. Csakhogy ő nem hülye, tehát ezzel tisztában van. Küldött is a bírónak egy rab egy ilyen beszámolót, de kiderült, hogy kamuzott neki.

Ez kicsit az a helyzet most, mint ami azzal a gyilkossal történt, aki megölte, feldarabolta, elégette a feleségét, majd a hamvait szétszórta egy réten. Minden megvolt, de azt mégsem tudták bizonyítani, hogy a nő gyilkosság áldozata lett, hiszen nem volt mit felboncolni. Azaz nem lehetett rábizonyítani, hogy miatta halt meg, nem pedig mondjuk szívrohamban.

Hulla nélkül mindig nagyon nehéz rávarrni valakire egy gyilkosságot, még akkor is, ha józan paraszti ésszel végiggondolva egyértelmű.

Az a mondat meg tényleg elég béna.

Szubrina 2021.02.09. 02:52:56

@Serial Slut: Ja, meg volt a hentes, aki feldarabolta a feleségét, de ott se volt egyértelmű a bizonyíték...
Jahh, biztos nem a hentes darabolta fel, akinek am az a szakmája, h húst darabol...
omg...

Szubrina 2021.02.09. 12:17:21

@Akaratgyenge hálózati félharag: Igen, de a show után kihasználva a népszerűségét lucusprostinak állt. Megcsináltatta a mellét, feltöltette a száját és félretett pénzt. Nem nagy összegért ölték meg, úgy emléxem 3 millió Ft.
Kámaszubrina
süti beállítások módosítása