Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kámaszubrina

2022. október 02. 16:59 - Szubrina

Társ kell vagy nem, de az biztos

Vannak az életemben olyan hullámok, h arra gondolok még is csak kéne vki. De kurvára nem akárki, valaki nagyon nekem való, hozzám, belém illő. Nem akarok nehézségeket, csak ismerős dolgokat, ismerős érzéseket, kényelmet, bizalmat. Legyen olyan szaga és íze amit szeretek, ne kelljen megjátszanom magam, ha ülök ne kelljen kihúznom magam, h a hasamon lévő hurkák kisimuljanak. Legyünk egymás társai, cinkosai, dolgozzunk össze, legyen hasonló az ízlés, a cél, a szexuális éhség...

Most ezt érzem, de nem kell minden áron, ha nincs ez, amire vágyom, akkor inkább nem kell. A munkahelyemen van egy kis 25 éves, aki elkezdte csapni a szelet, nem mondom jól esik a hiúságomnak, de köszi nem kell. Lehet, h lehetne párat kirándulni, meg kúrni vele, de több kell ahhoz, h én levetkőzzek valakinek, mármint több közös kapcsolódási pont.

A főnökömmel egy ideje nincs szó semmi erotikusról, nekem kicsit megrendült benne a bizalmam...a csalódás egy emberben, férfiban, sztem nagyon lecsökkenti egy nő libidóját az illető felé...

Szóval, ha pont olyan a szagod, ízed, amilyen nekem kell dobj egy üzit vagy válaszolok vagy nem, de az biztos.

puzzle.jpg

 

Szólj hozzá!
2022. június 05. 21:35 - Szubrina

Az ablakomon át..ahhh

Elolvastam a sok negatív kritikát, a 365 nap második részéről és dacból úgy álltam hozzá, h nekem csak azért is tetszeni fog, de nem, el kell ismernem, egy kalap fos volt. Az még hagyján, h magyarázatot nem kaptunk arról, h hogyhogy nem halt meg a csaj mégse, az előző rész végén...de a sztori is egy kalap fos volt, az erotika is egy kalap szar volt sajnos.

Viszont, hosszú keresgélések után ráakadtam két olyan filmre, amiben azért volt némi fülledt erotika. Főleg a spanyol Az ablakomon át című filmben. Én mondjuk mindig is imádtam a "Húzd meg, ereszd meg"-et, de a filmben rohadt izgató jelenetek vannak. Nem durr bele basznak, ami dögunalom lenne, hanem húzzák egymás agyát a főszereplők, de olyan szinten, h konkrétan fájt a puncim, ahogy hirtelen odalentre tódult a vér, többször is.

Szerencsére a film, majd két órán át húzza az ember agyát, nőként nagyon is a kedvemre való, mind a sztori, mind a szereplők és az erotikus jelenetek. Valami ilyesmi izgat fel szerintem egy nőt, nem pedig az unalmas pornó, ahol szopnak, aztán arcra élveznek, aztán seggbe, aztán pinába dugnak, már attól is ásítanom kell, h leírtam. Unalmas fos, nem tudom miért nem unják vagy égnek ki azok a férfiak, akik ezeket a fosokat nézik nap, mint nap. Ja, de kiégnek, aztán már a shemailek se elegek, jön a bxzipornó, hátha attól még feláll.

A másik jóság a Gyűlölök és szeretek című amerikai film. Amiben a hölgy szereplő borzasztóan csinos és jól is öltözködik, szóval jó ránézni, a sztori, h ő és persze egy állati jóképű pasi utálják egymást, de persze később kiderül, h inkább rohadtul odavannak egymásért. Itt is van egy-két igencsak izgató jelenet, persze sokkal visszafogottabb, mint a spanyol, hiszen még is csak amerikai filmről lévén szó.

ablak.jpg

1 komment
2021. október 21. 00:54 - Szubrina

Összeállt a kép

Ma azon méláztam hazafelé, hogy kellett ez a kovédia, ahhoz, hogy rájöjjek mennyire kibaszott hazug világban élünk, ó ha tudnátok. Fel se fogjátok tudni fogni, mennyire át vagyunk baszva a palánkon.

Világegyetem, haha kacag a vakbelem, orvostudomány:DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Na jó sírok:DDDDDDDD...egyszer régen volt egy nagyon okos srác, aki mondta nekem, h el fog jönni az idő, amikor elválik az Ocsu  búzától, én ezt a kifejezést, akkor hallottam először.

Most viszont már tudom, h eljött az idő, kibaszottul kínkeserves lesz, mert csak a legokosabbak és legerősebbek fognak ellenállni a gonosz csábításának, én mindenesetre köztük leszek, ha bele döglök is.

Akkor végre társra is fogok lelni, mert végre a velem azonos szinten levő emberek fognak csak túlélni.

Nagyon nem fejteném ki a dolgokat, aki érti az érti, aki nem az még jó darabig nem fogja.

 

1 komment
2021. június 29. 10:52 - Szubrina

Kvantumfizika

A főnököm beoltatta magát, ami azt jelenti, h mégsem lesz köztünk semmi...és ez jó, mert amúgy sem lett volna túl erkölcsös dolog, hiszen nős. Pont a szabim előtti időszakban nagyon sokat hülyültünk azzal, h fogunk szexelni, időnként fel is izgultunk, ahogy erről beszéltünk. Tök izgi volt így dolgozni, de nekem mindig voltag aggályaim a dologgal: Mi lesz, ha a szex elrontja azt a kurva jó munkakapcsolatot, ami közöttünk van? Ő nős, tehát ez nagyon rossz dolog. Mi van, ha megrontja a párja és az ő kapcsolatát a lelkiismeretfurdalása stb...Mi van ha jó a szex vele, mi van ha rossz?

Viszont, pont akkor oltatta be magát, amikor eljöttem nyaralni, ez távol fog tőle tartani biztosan.

Bár jobb lett volna, ha csupàn a józan megfontoltság miatt döntök így.

Szeretnék jobb ember lenni, aki mindig a helyes utat választja, valójában ezért sem szexelek mióta senkivel, mert úgy érzem, érzelmi kapcsolaton kívül nem helyes.

Fosbúkon is túl sokat szólogatok be embereknek, nem kéne senkit bántanom, akkor sem, ha buta vagy gonosz.

Egyik munkatársam facebookján láttam egy vízkristály képét és erről eszembe jutott, h régebben sokat foglalkoztam ezzel a témával. Van egy talán japán tudós, aki azzal foglalkozott, h külónbóző szavakat mondott a víznek (szavak rezgései) és aztán mikroszkóppal vizsgálta a víz szerkezetét. A szép szavak, szeretlek, köszönöm, angyal szép kristályokat eredményezett, a gonosz szavak rondákat.

 

Tekintve, h az ember 70%-a víz egyértelmű, h miért vagyunk betegek, szomorúak stb ...

img_20210629_104921.jpg

 

 

6 komment
2021. május 29. 20:46 - Szubrina

Van kedvem írni

Nem tudom mit meséltem a Szilveszteremről, de nincs kedvem elolvasni, h leírtam-e má így inkább leírom, mert most van kedvem leírni.

Tehát, ugye kamud-19 miatt nem lehetett sehová menni (most is csak az agyhalottak mehetnek a zombiságukat igazoló igazolvánnyal) és ezért bnőmhöz mentem, aki a volt orosz pasiját is meghívta.

Ez a barátnőm a legjobb barátnőm, a rokonlelkem, aki évekig mellőzött...aminek okát nem tudtam, csak sejtettem...

Szóval a pasi odavan érte, de alkoholista, de barát státuszba került bnőmnél, mert szerinte unalmas a faszi...

A lényeg az, h megérkeztem és meglepődtem, mert szép magyarsággal beszélt az ürge és ezt tudtára is adtam, mivel jó fej volt, vette a lapot és elkezdett orosz akcentussal beszélni, amin kurva nagyokat röhögtem, nagyon tetszett.

Orosz lévén vodkát ivott és nekem is azt kellett innom a már megivott 1-2 üveg pezsgőre, minek következtében (még soha nem voltam ilyen rosszul) telehánytam bnőm WC-jét...amit részegen elkezdtem összepucolni (mert szégyelletem) min. 1 guriga WC-papírral...

Másnap is kutyául voltam, nem szabad nekem rövidet innom, azóta se ittam egy kortyot se, immár 4 hónapja...pedig azért néha szoktam pezsgőzni, de a hátamra nem kívánom.

Örökbefogadtam a világ legcukiságabb kutyáját, mert meghalt a gazdija és el akarták altatni, azóta sokkal minőségibb az életem, sok szeretetet kapok tőle.

Szex nulla az életemben, egy éve nem basztam, ha jól számolom, ami azt illeti elég jól elvagyok nélküle, sőt...nem is biztos, h menne...

Kezdjük ott, h az oltottaktól undorodom, a bagósoktól undorodom...kábé ki a fasz marad még a rostán belül...? de nem?:DDD

Ha a kovidióták a közelembe jönnek:

kovididiotak.jpg

 

 

4 komment
2021. április 30. 19:36 - Szubrina

A világ legnagyobb IQ-tesztje

Qrva régen nem írtam, annyi impulzus volt mostanában. A végtelen nyugalom nagyjából még van, de sajnos közben történtek, nagyon ijesztő események. Közeli szeretteim, családtagjaim, minden felvilágosításom ellenére beoltatták magukat.

Van bennem olyan érzés, h magukra vessenek, meg olyan is, h miért nem tudtak bízni bennem, meg egy kis sajnálat is. Van aki olyan gyorsan folyamodott ehhez, h még előtte beszélni sem tudtam vele.

Tudom, h eleinte én is féltem ettől az új vírustól, illetve nem magamat féltettem, hanem, h hazahozom, de jó pár eseménytelen hónap után gyanúsak lettek a teljesen logikátlan korlátozások, amelyek sokszor kifejezetten kontraproduktívak voltak pl. vásárlási idősáv, ami összetorlódást okozott, rövidebb időben, több emberi érintkezést. Illetve, h többszáz kollégát magába foglaló munkahelyemen kurvára egy árva lélek sem lett beteg a hatalmas és nagyon fertőző, kifejezetten kurvára halálos világjárványban. Ha hallottam is betegről az mindig csak valakinek a valakijének a valakije, lehet, h kovidos volt hírek jöttek felém. Hamis PCR tesztek, melyek DNS minta gyüjtőként funkcionálnak, hiszen, ha kézen, orron, szájon át terjed a vírus, miért kell felnyomni egy pálcát az agyvelőig??? Áhh micsoda buta kérdés...sírjak vagy nevessek?

oltatlanokat.jpg

Aztán elkezdett beugrani a H1N1, ami szintén kibaszott nagy Hoax volt. Sajnos már akkor is volt közeli szerettem, aki szerencsétlen gyerekével elszaladt oltatni, azzal is kurvára fenyegettek, de eltűnt a gecibe az egész fos.

Ne a próféta szóljon belőlem, de véleményem szerint az összes oltott belátható időn belül ki fog purcanni.

Tudom, tudom kurva vicces, h Bill Gates több előadásában is elmondta, h népességet kell csökkenteni, a széndioxidkibiocsátás csökkentésének (ez csak ürügy) érdekében és erre az egyetlen megoldás az oltások lesznek. Egyértelműen meddőséget okoznak a vakcinák, a kismamák, akik oltattak vagy el fogják veszíteni a magzataikat vagy torzszülöttet fognak világra hozni, esetleg halva fog születni a gyermek. A gyerekek, akiket hamarosan oltatnak, sztem hamarabb fognak meghalni, mint a szüleik.

Soroljam? Titoktartási szerződések, amelyek pont az oltakozás előtt jöttek létre, a sok megbetegedés, ami pont az otások kezdete óta lett. A lopások, amit az állam végrehajt...roppant jövedelmező...az vendéglátósok indokolatlan tönkretétele stb. stb...Akinek ez az egész nem fura...pl. nem mehetek el egy kocsmába, ahol lennénk 20-an, de bejárhatok dolgozni, ahol 500 emberrel minima érintkezhetek?

Durvának tűnik, valóban az, de a VH-k is azok voltak még is megcsinálták.

Aki sokat van egyedül, mint pl. én, az sokat tud gondolkodni, keres összefüggéseket, van ideje sokfélét olvasni, megnézni, szélesebb lesz a látóköre, mint aki állandóan a párocskájával dumálgat. Szóval múltkor pl. azon gondolkodtam, h hogyan tudták a kormányok egy olyan elképesztő nagy faszságról meggyőzni a népüket, h a férfiak, vonuljanak be katonának és öljék meg egy másik ország katonáit, azaz népét. Milyen pszichológiai eszközökkel tudnak valakit ilyen pszichopata szarságra rávenni, nyilván kurva nagy hazugsággal.

Az még hagyján, akit megtámadtak, hiszen neki mondhatják, h a hazádat véded, na de amelyik a támadó ország, csupán területszerzésből vagy vagyonszerzésből támad, ott még épeszű indokot se tudnak mondani az embereknek a gyilkolásra még is megtették. Felfoghatatlan, aki nem hiszi, az járjon utána, de most ugyan az zajlik, pszichológiai agymenés.

Van egy mondás, aki hülye haljon meg, ez zajlik, Tajgetosz.

Bebizonyosodik, amit régóta hajtogatok, h a világon kibaszott sok butageci ember van. Akinek jeleztem, h ne tegye, az szerencsésnek érezheti magát, viszont ha nem hallgatott rám, nagyon bánni fogja.

Tetszett Update Norbi nyilatkozata, félig láttam, így szólt "ha igaz, h halált okoz az oltás, akkor én szívesbben halok 4 millió emberrel, mint játszok MADMAX-et az életben maradtakkal"

Igen, így lesz Norbikám, sajnos.

Minden, amit leírtam a bejegyzésben, kizárólag a saját véleményemet tükrözi, akár lehet a fantáziám szüleménye is.

 

Szólj hozzá!
2021. március 06. 21:48 - Szubrina

Végtelen nyugalom

Az a nagy büdös helyzet, hogy nagyon megváltoztak a dolgok bennem. Sokat voltam "elcsendesedve" és rájöttem egy-két dologra.

Az egyik olyan lesz, ami rám nézve kínos lesz vagy tudatlanságból fakadó akármi és még jó, h szűröm a kommenteket, mert el tudom képzelni miket kapnék, bár Cortez blogján így is lehet, h harmadszor is egész estés tartalom leszek.

Tehát benőtt a fejem lágya nagy sokára és a jelenlegi "szüzességi fogadalmam" ráébresztett nagy igazságokra, mármint a sok férfitől való megkörnyékezés...

Egyre jobban értem és undorodom a férfi fajtól...mindig is önbizalomhiányos voltam és mindig szükségem volt megerősítésre abban, h jó nő vagyok (valójában az vagyok a magam nemében, de én ezt sosem hittem/hiszem el).

Nemrég arra is rájöttem, h ez azért van, mert maximalista vagyok. Nekem a tökéletes sem elég tökéletes, szóval, amikor a blogomon itt bizonygattam, h én ducin is milyen jó nő vagyok, akkor magamat is meg akartam győzni, mert bár tudom, h ez az igazság, én mégsem bízom magamban eléggé.

Nem csak a külsőmben nem bízom, hanem egyéb kvalitásaimban sem, ennek sok előzménye van, szocializációm, szüleim, tágabb család, iskola, tanárok, osztálytársak stb...akár öröklött dolgok is lehetnek, még anyukám, apukám, esetleg az ő szüleik stb. életéből, amiért ez így van, de lehet, h csak egy kisgyerekkori akármi.

Pl. van egy emlékem, ami nagyon erős, anyu húgáékhoz mentünk és az ő férje egy nagyon hangos és (ma már tudom, érzéketlen, empátia mentes ember volt) aki felkapott, dobált és üvöltött, h ugyibugyi meg faszomtudja, amiket egy ilyen kisgyereknek mondanak, én meg gecire emlékszem arra a félelemre, amit akkor éreztem, amikor a kezében voltam. Mikor tudtam, h oda megyünk, egyenesen rettegtem.

Aztán voltak még finomságok, pont az ő fia (uncsitesóm) okozta és kétszer is eljátszotta ugyan azt egyszer Földváron nyaraltak és mi beugrottunk hozzájuk (a család), valami kóddal nyitható emeletes házban laktak. Lementünk játszani a háztól nem messze, majd fogalmam sincs hogyan eltűnt a srác (10 év alatt voltam)...a házhoz visszataláltam, de nem tudtam a kódot, sem az emeletet semmit, ott ácsingóztam, átverve, egyedül és csalódottan. És senki nem keresett, mert azt hitték vele vagyok.

Később, már kiskamasz voltam, Bp-en mentünk hozzájuk, elmentünk öcsémmel és vele kosarazni, kertek alatt, életemben először mentünk arra, onnan is vhogy eltűnt...ott álltam egy kosárlabdával és az öcsémmel kislányként és faszom se tudta, hogy kell visszamenni...egy dolgot tudtam, h út közben rántott hal szagot lehetett érezni valahonnan, azt próbáltam visszakeresni. Szó szerint mentem az orrom után...Aztán, évekkel később, igen fiatalon meghalt az anyukája ennek az uncsitesónak és hát a felesége a hangoskodó nagybácsinak és azt éreztem, h karma bazmeg, valahogy megérdemelték, tudom, h durva, de nem lehet büntetlenül kárt okozni valakiben érzéketlenségből...Valahogy ő elültette bennem, ezekkel az esetekkel, h nem szabad senkiben megbízni...azóta sem tudok igazán senkiben.

De még rengeteg volt, pl. nagymamám és nagynéném, amúgy imádom őket, de még anyukám, apukám, nővérem és öcsém is, mindig minden tervemre, gondolatomra, törekvésemre azt mondták, h én nem vagyok rá képes...igazából ők nem akartak nekem rosszat, sőt jót akartak, de sosem értettek engem igazán és ezek a negatív dolgok is kurvára hátráltatnak mai napig...

Van az a mondás, ha már tudod, h mi a baj, akkor túl vagy a nehezén...pfff...faszt, nem tudok évtizedes rossz berögződéseket, amik kibaszott mélyen vannak, megváltoztatni.

Szóval van bennem egy önbizalomhiány, mind a külsőmre, belsőmre vonatkoztatva, ezt erősíti, h maximalista vagyok és rettentő kritikus, a legszebb nőkön is megtalálom a hibát.

Talán a domináns hím iránti vágyaim is valahogy azért vannak bennem, h egy kőszikla legyen az életemben, egy kibaszott megbízható ember, akivel olyan kapcsolat van közöttünk, ami olyan közvetlen, mintha teljesen egymásban lennénk...

Egy ideje önmegtartóztató életet élek, nem szándékosan, de karantén és társai, egyértelműen kijelenthetem, h 1 éve nem volt semmi, senkivel, de am lehet több is, de az 1 évet tutira tudom mondani.

És rájöttem arra, h akikkel régen dugtam és sokkal jobb pasik voltak, mint akiket megengedhettem volna magamnak, azok csak  a kínálkozó lehetőséget látták bennem. Igen, nagy beismerés, naivitás, a pozitív visszajelzés keresése, h én is vagyok valaki, h én is kellek valakinek...blabla...tény, h azokban a pillanatokban én is élveztem, de utána hónapokig évekig ki voltam égve, most meg talán végleg és ez mindennek a következménye...

Nézzétek el én nagyon naiv voltam és mindig hittem a rózsaszín mesékben, h a férfiak is emberek, meg, h nekik is vannak érzelmeik, de csajok nekik nincs, egy dolog érdekli őket a gyors kielégülés, lehetséges, h nem tehetnek róla, mert ösztönlények, de az biztos, h szegénykék nem emberek. Azért kelnek fel reggel, azért szarnak, azért mosnak fogat, azért keresnek pénzt, azért teniszeznek, azért horgásznak, azért vágatnak hajat, azért kertészkednek, azért csinálnak bármit, h kibírják a következő gyors kielégülésig...(de ezt nem sokan vallják be közülük, lételemük, a hazugság)

Szánalmas, mondhatni...hja...nem számít egy nő lelke, érzései, semmi, nem számítanak a testi hibái, semmi, csak legyen rajta luk, lehetőleg több betömhető is.

Semmi feminista duma nincs ebben, nem vagyok feminista, irtózom tőle, nem akarok jogokat, nem akarok dolgozni, nem akarok tanulni, nem akarok semmit, csak annyit, h ezek a fasszal rendelkező entitások hagyjanak végre békén...

A korona, lezárások stb. miatt a félrebaszási esélyeik jelentősen csökkentek a házas férfiaknak, de a szingli pasiknak is kevés dugás jön össze, nincsenek bulik, nehéz kurvázni nappal stb...Ezért nálam megint rengeteg próbálkoznak és hányok az egésztől...

Nem azt mondom néha kedvem támad játszadozni magammal, de elég ritkán és akkor tényleg jó...de nem is vágyom férfiakra, így h már tudom, h mindenki szinte, akivel eddig dugtam, csak kihasznált, átvert. Még meg sem néztem a videót, de már belinkeltem ide és most nézem és Bedő Imre kajakra arról beszél, amiről én:O

A másik dolog, amiről még akartam írni, h a világban jelenleg elég fura dolgok zajlanak, a legijesztőbb nem az ami épp történik, hanem az a rengeteg ember, aki foggal-körömmel kapaszkodik a rendszerbe, lehajtott fejjel elfogad minden felháborító, égbekiáltó és szabadságjogokat földbe tipró intézkedést és ha vki erről felvilágosítja, úgy néz rá, mint egy sorozatgyilkosra...Huhh, ezek az emberek tartják fent ezt a jelenlegi szörnyű helyzetet, egy pillanat alatt minden helyreállna, h felébrednének...viszont ennek ellenére van bennem egy végtelen nyugalom, nem tudom megmagyarázni, de biztosan érzem pl. ebben a pillanatban, h mindennek ellenére NEM LESZ BAJ, JÓ LESZ, SZÓVAL NYUGI! Mármint úgy nyugi, h lehet, majd harcolnunk kell, de a vége jó lesz, érzem.:)

zen-stones-stack-1530596267eln.jpg

18 komment
2021. február 09. 01:31 - Szubrina

VV Fanni

Biztos nem sokan vannak így vele, de számomra ez az eset hátborzongató. Még soha senkit nem öltek meg, akit ismertem. Nem személyesen persze, de követtem mindennapjait a realityben és borzasztó fura és rossz h megölték.

Egyértelmű, h az a faszi a gyilkos, akit gyanúsítanak, persze, h nem fogja bevallani és kitalál mindenféle faszságot, mindenféle "problémamegoldó" emberekről.

Túl meggyőzőek a bizonyítékok ahhoz, hogy ennyire el kéne nyújtani a tárgyalást:

Véres a csomagtartó, csávó azt állította (ha jól emléxem), h nyers húst vett és azt szállította, de megállapították, h Fanni vére volt, ergo hazudott.

Kamerafelvétel.

Össze-vissza vezetgélt, Duna part, Balaton stb...

Nemtomhányüveg sósavot találtak a lakásán, vajon mit akart azzal, meginni mi?

Fanni lakása feltúrva, tehát a pénzt kereste(keresték).

Remélem életfogytiglant kap, kár, h nincs halálbüntetés.

Ja és a bejegyzés apropója, a szalagcím:

"Kiderült, h mi történhetett Fanni holttestével"

https://www.origo.hu/itthon/20210208-leszukitettek-hol-dobhatta-a-dunaba-vv-fannit-b-laszlo.html

Nos a cikk írója, biztos megbukott szövegértésből, mert amennyiben valami kiderül az nem lehet feltételes módú, hiszen kiderült...annyi faszságot képesek ezek a firkászok is összehordani...

Variációk:

"Sejtik, mi történhetett..."

"Még mindig nem derült ki, mi történhetett..."

fanni.png

 

 

4 komment
2021. január 31. 17:44 - Szubrina

Jót nevettünk Kortez

Egy baj van "drágám" nem veled, hanem RAJTAD. Szóval én ilyen vagyok, meg olyan vagyok meg kutyának se kellek még is nem az első bejegyzés, amikor a szűk kis puncim után picsogsz. Értem én, h derogál, h egyeseknek ingyen is volt bejárása, neked meg még pénzért sincs. Maradnak az olcsó kurvák a rosszlányokról, tudod a löttyedt gebék, se melle, se segge, az arcuk meg nyilván kurvaronda.

Ja igen, bocsika, de nem olvastam végig, főleg onnantól, h már csak az én kommentjeim lógnak a levegőben, de akit lenyomtam azé nincsenek (vmi HimiHumi csávó assetom kiageci). Csak te fűzöl hozzá faszságokat, mikor is voltak ezek a kommentek...2 éve:DDD Beszarás, mostanáig őrizgetted és ihlet hijján rólam írsz. Azt a két plusz feliratkozót természetesen nagyon köszönöm, de ha majd rájönnek, hogy az általad elmesélt személy valójában nem is létezik, csak fantáziád szüleménye, akkor majd csalódottan elkullognak.

Képzeljétek e-mailben küldte el nekem, az udvarló kis bejegyzését...hiszen nem érdekelnek a bejegyzései, hímsoviniszta, béta meg alfa agyszüleményei, amiknek a valósághoz nulla köze van illetve amikkel megmagyarázza magának és a világnak, h miért nem fekszik le vele nő ingyen csak pénzé'

BTW Technikus úr, te fasz, 100 évig követted a blogom, szóval ennyit a kényszerzubbonyról, ami neked kéne és itt egyetlen egyvalakit kéne, de kurva gyorsan kitiltani a testszégyenítő flótáskát kortezt. Borzasztó alacsony szinten rezeg szegény, de hát így jár, aki a szarás szintjére aljasítja a baszást.

Ui: Kortez basszál már ki egy képet az izmos testedről, a magas sudár alakodról és a csibészesen jóképű pofeszodról! Olyan nagy igényeid vannak biztos kibaszott fasza csávó vagy, mint az a HimiHumi kis törpefasz.

És végezetül itt egy nyaralós kép rólam és a csajokról 2020 tengerpart, Kortez zsepibe matyizzál ne a monitorra!

en_es_a_csajok.jpg

 

1 komment
Kámaszubrina
süti beállítások módosítása