Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kámaszubrina

2020. augusztus 07. 21:06 - Szubrina

Jótündér

Múltkor az Aldiban vásároltam, vannak azért drága termékek, amiket megveszek pl. "prosutto" sonka vagy parmezánsajt, 3 sárgadinnye, egy negyedkilós téliszalámi. Szóval meg volt szépen pakolva a szalag, mögöttem egy 50 körüli bácsi volt, aki kenyeret és krumplit pakolt a szalagra. Én is fizu előtt voltam, de tudom milyen nehéz hónapról, hónapra élni. Erről szólt a gyerekkorom. Volt, h télen nem volt fűtésünk és melegvizünk. Ekkor a szalagra néztem, h mennyire nélkülözhető dolgokat pakoltam rá és hülyén  éreztem magam. Kifizettem kártyával a 20-ast és elmentem bepakolni a kocsiba. Aztán, amikor visszaértem, h betoljam a kocsit láttam, h még ott tipeg a bácsi és telefonál, azt mondta épp, h "Drágakicsiszívem, vettem krumplit és kenyeret, maradt 416 Ft-om, mit vegyek ebből?" Elsétáltam, de tudtam, h van nálam 2000 Ft készpénz és sarkon fordultam és a bácsika keze elé tartottam, h szeretném ha elfogadná, de nem akarom megsérteni. Rohadtul nem akarta elfogadni, de annyira örült, magyaráztam neki, h nekem tök jó érzés, h segíthetek és h most én megtehetem, mert h nekem is volt olyan, h mit ne adtam volna 5 forintért, amikor annyi hiányzott, h megvegyek vmit. Azt mondta adjak telszámot v. elérhetőséget, h megadhassa, mondtam, h nem kell. Azt mondta, h akkor egyet megígér, majd ő is ugyanígy segíteni fog vkinek, aki rászorul. Tök jó érzés volt.

save_20200807_210231.jpg

 

Másnap beugrottam egy-két dologért a Sparba, ami nem volt az Aldinál. Dinnyét pont nem terveztem, de amint beléptem a boltba leszólított egy bácsika, h szerintem melyik dinnye a jobb a magszegény vagy a cirmos. Mivel a cirmos földön fekvő része tök fehér volt a magszegénynek meg szép sárga, mondtam neki, h én azt javaslom inkább, aztán segítettem válogatni, így az én kosaramba is bekerült kettő. Jelentem az egyik nagyon finom, mert épp az imént csaptam föl. A bácsika azt se tudta, h köszönje meg a kedvességemet. 

Néha kiflit, banánt szoktam osztogatni az utamba kerülő rászorulóknak.

Segíteni jó!

Írom ezt a jeges, házimálnaszörpömet kortyolgatva miközben a teraszon heverészem, na jó a szúnyogok zavarnak, de azért az élet szép.

Volt ma még egy jócselekedetem, a főnökömmel szóba került, h milyen izgi lenne a melóhelyen sunyi-dugni, de mondtam neki, h én is vágyom rá, de kettőnk helyett is erős leszek és nem csinálunk ilyen marhaságot. Egy kolléga pedig a rácsok közé ejtette a kulcsát, sehogy se tudta kiszedni én meg a foglefém hegyével kihalásztam neki.

Elégedett vagyok magammal.

Szólj hozzá!
2020. augusztus 02. 21:50 - Szubrina

Szégyenek vagytok férfinép

Erre a kommentre reagálnék, egy olyan blog alatt született, ahonnan ki vagyok tiltva, mert egy hímsoviniszta balfasz írja:

" Hemi12 2020.08.02. 21:29:23

@Szubrina:
Igen, könnyű lefogyni, csak ti nők még minimális energiát sem vagytok hajlandók fektetni ebbe.
Sportoló vagyok, tudom, hogy miről beszélek.
Én meg brutál sovány voltam, mégsem rinyáltam, hanem edzettem.
A külső meg nagyonis fontos.
Miért járnánk egy ronda nővel?
mondjuk nekem annyira nem számít a kinézet, de megértem, ha valakinek számít, én sem várnám el egy nőtől, hogy elfogadjon rondán.
Baszki, a szex két test között történik.
Beszélgetni meg a barátainkkal szoktunk, tudod, a férfiaknak vannak olyanok, nincs szükségünk valakire, akit kínozhatunk a folyamatos önző magunkról dumálással, és cserébe néha szexszel szánjuk meg.
Ugyanis ingyen senki sem akarna veletek beszélni.

"

Tehát a férfiak csak a baszásért hajlandóak szóbaállni a nőkkel. Esküszöm ennyire lealacsonyítjátok magatokat pasik, ti őszintén beismeritek, h állati szinten mozogtok lelkileg? Huhh de kurvára cikik vagytok.

Nincs bennetek érzés csak van a merev kis izmotok általában ugye 10 centi +-2 centi:DDDD

Szóval, a nők csak baszásra valók és csak az, akinek tökéletes alakja van. Uhum, oké.

Felőlem, de én és a legtöbb nőtársam már nem kér belőletek, igen látjuk, h ezért buzik és pedofilok lettetek, mert már nem jut más számotokra, ez van.

Leszarom én egyikötöknek se fogok jót tenni, nem érdemlitek meg. Könyöröghettek bárhogy, igen te is x. egyszerűen befejeztem.

Nem érdekel ha nem tetszem, mert nem is célom tetszeni, csupán magamnak vagyok hajlandó tetszeni, meg akihez nekem van kedvem, ha ugyan lesz a jövőben, de h őszinte legyek bárkit meg tudok szerezni, ha akarom, hiszen nő vagyok, soha nem kell pitiznem a faszért, mint nektek a pináért. Viszont mostanában annyira undorodom tőletek, h elmondani nem tudom.

Undorító a fajtátok úgy, ahogy van, gusztustalan pornókat gyártanak nektek nem véletlenül, mert arra gerjedtek.

Ezek az érdi verekedő köcsögök is, nahát, nahát "férfiak" egyszerűen nem tudjátok máshogy csak ilyen huhuh huhuhu csita szinten élni az életeteket. Nullák vagytok.

majom.jpg

Hogy is jöhetne szóba, egy nálatok érzelmi és értelmi szinten is magasabban álló nő, jó ízléssel, kedvességgel, mosollyal, mentek anyátok picsájába vissza, aki ilyen férgeket fosott ki magából!

5 komment
2020. július 17. 00:54 - Szubrina

Amit Isten egybekötött...

Durván kiakaszt a téma, szerintem engem jobban, mint az öcsémet. 2 év járás után és 9 hónap házasság után, öcsémék válnak. Nagyságos kiasasszony kitalálta a csokhitel felvétele után, h hát ő mégsem akarja ezt. Öcsém ott maradt egy kurva nagy lakásban 30 évre eladósodva, köszi te kurva!

Nagyon kész voltam és vagyok miatta. Pofám leszakad, h milyen emberek mászkálnak az utcán, azt gondolod, h ő is csak egy ember, de sztem férgek bújnak meg az emberbőr alatt. Áhh büdös férgek...nők, férfiak egyaránt, minőségen aluli fasztarisznyák.

Miért nem a kurva hitel előtt lépett? Miért kellett ezt megvárni? Mire jó ez? Lotyó!

ewvez.jpg

Nah mind1...más vizekre evezve...emlékeztek még x-re? Uhum, igen, aki liliomot tiport vagy sem, sosem tudhatjuk, de anno ugye nem hittem, h beújított egy kis tinikurvát, most viszont még is sejtem, h összejött neki, ugyan is a minap felkeresett, nagy romantikusan...biztos vége lett az egybites kiscsajjal a marha tartalmas szexkapcsolatnak...és hát még is jó neki most már a kivénhedt 38 éves "öregtest". Tényleg röhej, h olyan levelet írt, h még mindig én vagyok a hibás, h anno szétmentünk...és még mindig nekem kell változnom...

Nemtom ki az, aki úgy próbál visszakuncsorogni, h a másik büszkeségét basztatja, sztem nem tud a szentem nyalizni, de az a nagy büdös helyzet, h anno nagyon bántam, nagyon fájt, nagyon rossz volt, de túl vagyok rajta.

Egyszer volt Budán kutyavásár. Mi a fasz vagyok én bohóc? Akit kedvünkre előveszünk, ha unatkozunk? Vegyük már észre magunkat!

Nekem kibebaszott kurva kényelmes most az életem, kibaszottul szabad vagyok, ha úgy alakul, h egy nyári fesztiválon meg akarom baszatni magam, akkor megtehetem, senkinek nem tartozom elszámolással, ha a főnökömmel akarok baszni ahhoz sincs senkinek semmi köze, ha egy régi ismerőssel akarok baszni, ahhoz sincs senkinek semmi köze. Nem kell senkinek megfelelnem, azt csinálok kurvára, amit akarok....

Tehát, ha valaki szeretne valamit tőlem, akkor sokat kell ígérnie, ajánlania és végül adnia, kurva sokat, h nekem megérje feladni a nyugalmat és a szabadságomat. Ha nem tetszik, akkor pá!

 

4 komment
2020. július 11. 00:08 - Szubrina

Cenzúra

Pár napja regisztrált egy kis faszfej csak miattam egy "domináns" reget. Hogy ez Cortez vagy valaki a blogjáról, merthogy onnan jött a statisztika szerint...Ahogy eddig mindig megint csalódnom kellett, számomra a domináns jelző csupa, csupa nemes tulajdonságot jelent...mondhatjuk, h szerintem a domináns, az egy úr, egy lovag, nem pedig egy bunkózó, kisebbségi komplexusait nőkön kiélni vágyó, hímsoviniszta disznó. Írt a friss, ropogós regjével 3 kommentet, amiket megjelentettem, válaszoltam is rájuk, habár nagyon nem értettem vele egyet, még is megköszöntem, h írt, mert már régóta nem érkezett érdemi komment a bejegyzéseim alá. Erre fel, három olyan gusztustalan és bunkó választ írt rám, h jobbnak láttam meg sem jelentetni.

Anno, amikor fogtam magam és életemben először és utoljára elmentem egy BDSM buliba, még hittem benne, h létezik olyan férfi, h domináns, de a bulin rá kellett jönnöm, h abszolút nem. Nem volt olyan kisugárzásuk, csak lúzerek voltak, akik így akartak nőt szerezni maguknak, ez azóta mit sem változott, hasonlóképp képzeli magát dominánsnak ez a kis csíra is.

censored.jpg

Nem érdekel, ha bárki aki olvassa, amit írok, azt gondolja rólam, h mit képzelek én magamról, h egy nemes lelkű emberre vágyom, amikor én se vagyok tökéletes. Azt gondolom, h mki arra vágyik, amire akar, én erre és nem fogom alább adni, voltak mellékutak, mert túl jó a szívem és mindenkiben meglátom a jót, pedig nem kéne. Viszont próbálom magam újra és újra emlékeztetni arra, h a cél egyenesen előre és csak olyannak, megállni mostantól, aki értéket hoz az életembe, ahogy én is az övébe (nem anyagit, nyomorékok).

Van ez a főnök téma, azt hiszem el tudom fojtani magamban, voltak nekem már korábban is fellángolásaim, amik végül kihunytak. Tudom, h nem helyes kavarni valaki foglalttal, viszont nagyon nehéz néha, mert vannak magányos időszakaim. A legnehezebb ezekben a dolgokban a kísértés, ugyan is a nős vagy foglalt pasik azok, akik mindig kikezdenek velem. Már bocsánat, de én szingli vagyok, akkor a két ember közül ki az, aki a főkolompos? Hát hja a faszik, akik feleségüket, párjukat elfeledve a faszuk után mennek.

Közben "kormányrúd" is zaklatgat, egy-egy bejegyzésemhez egyszavas faszságokat írogat, ezen a mondaton kivül nem pazarlok rá több időt, mert ő tényleg egy megszállott, nem nagyon akar lekoccolni rólam. Viszont csodás találmány ez az előmoderáció.

Van egy régebbi pasas, akivel kavartam, mostanában ő keres, nagyon szeretne találkozni...kibaszott jól tartja magát, kinéz vagy 35-nek a faszi, miközben, ha jól számolom, már 50...ő sem az igazi, de azért vonzódom hozzá, persze élettársa van...az a tipik kényelmes típus, hova ugráljon ennyi idősen, meg hát a nőt se akarja otthagyni, aki rápazarolta a fiatalságát, azért örömmel vette, amikor a Budapest parkban leszoptam egy Bikini koncerten, meg volt ott minden Duna-parton petting, hatalmas baszások nyaralós házvigyázásaim közepette. Ő kurvagyönyörűnek tart, azért ez egy önbizalomhiányos nőnek azért na...hát na...Tudom, a spontán szopás miatt kurva címkét kapok, de azért sztem nincs faszi, aki ne venné szívesen, ha egy nő csak úgy leszopná, szóval ne legyetek álszentek!

Kibaszott meleg van, de kint is bazmeg, kinyitnám az ablakot, de talán még bent hűvösebb van, mint kint, a sok kurva szúnyogról nem is beszélve...ezt is a CSUDIJÓ-nak köszönhetjük, se kullancs, se valódi szúnyogirtás nincs, nemtom, de talán biológiai fegyverként akarják felhasználni a szúnyogokat ellenünk...én simán kinézem a háttérhatalomból.

Szólj hozzá!
2020. július 05. 22:22 - Szubrina

Asszem már szerelmes vagyok a főnökömbe

Írtam már korábban erről, hogy elkezdtem vonzódni hozzá...egyre jobban vágyódom utána, szinte alig van alkalmam megérinteni, ő meg aztán kínosan ügyel, h se olyat ne mondjon, se ne érintsen meg, főleg mások előtt.

Egyszer már elintézte, h kettesben lehessünk, aztán szorosan mellém ült és sztem azt várta, h én kezdeményezzek, szerintem ő merne, csak visszatartja, h nem szabad és ha én másznék rá, akkor moshatná kezeit, h hát ő nem kezdeményezett...

Viszont ilyen szempontból velem rossz lóra tett, illetve néha azt sem tudom, h komolyan gondolja-e, amit mond vagy csak játszik velem, bárhogy is én szeretem az ilyen játékokat, szeretem, amikor zavarba hoznak, amikor furcsa gombóc van a torkomban, amikor azon tépelődhetek, h most ez komoly vagy csak játék...

Azt mindenesetre sikerült már tisztáznunk, h mindketten borotváljuk, bár azt nem vallottam be neki, hogy én csak akkor ha van valakim...tehát gyorsan leborotváltam miatta a dzsindzsámat, h ez ne tartson vissza, ha egy kis tipitapira kerülne a sor, viszketett is másnap, mint a szar...aztán meg megjött, ez lelohasztotta a lelkesedésemet cseppet...

Volt egy kettesben kávézás is, szigorúan a munkahelyen, ahol én megint borzasztóan zavarban voltam, többször is végigmért, mondtam neki, h ne nézzen így rám, mire ő ártatlan pofával megkérdezte, h miért ne?

Mondtam, h hát azért mert még észrevesz rajtam valami hibát, mire azt mondta nem baj az, ha valakin van egy kis felesleg, attól még lehet csinos. Hát eléggé izgalomba jövök, ha ilyeneket mond nekem...

duci13_1.jpg

Alig várom, h holnap dolgozni menjek és láthassam, viszont lehet, h fel fog mondani a közeljövőben, ami miatt kicsit szomorú vagyok, mondogatja már egy ideje, de nem tudom mennyire gondolja komolyan, ezt se.

Az is lehet, h mielőtt lelép szeretne engem megcsinálni. Múltkor pl. úgy fogalmazott szeretne engem kipróbálni,  talán más nők ezen megsértődtek volna, de én izgalomba jöttem, hát hiába ott van a szub énem...

Lehet, h egyik nap még is letérdelek elé és leszopom, hadd gondolja milyen kis szopós kurva vagyok...méghozzá az övé.

Szólj hozzá!
2020. július 01. 13:25 - Szubrina

A szomszéd faszi

A nyaraló szomszédságában, ahová járunk családilag nyaralni van egy viszonylag új lakó, kb. olyan 3 éve vették meg a nyaralónk melletti telket. Elég jóképű a faszi, de nem is ez tetszik benne a legjobban, hanem, h egy kis ezermester. Rengeteget fűrészelt, kopácsolt, épített egy kis cuki szerszámtárolót, egy kertizuhanyt, budit stb...ugyan is, csak egy kis faház volt a telken, később az a terve, h majd építkezni akar. Van egy kis családja egy elvált nő, annak a nagyobbik fia és van egy saját kisebbik fia. Hétvégente szokott kijönni, de a család nem mindig jön ki vele, hagyják egyedül barkácsolni a tűző napon. 

fahaz.jpg

Nálunk van egy kis kert és én meg ott szeretek nagyon kertészkedni. Hihetetlen jó érzés, amikor egy placc tele van gazzal és az ember a kultúrnövények közül kigazolja, esetleg felkapálja a földet és aztán csak nézi, h hm...ez milyen szép lett. Ez hiányzik a mai generációból, semmit sem tudnak értékelni csak a tik-tokot meg az instát és az ehhez hasonló faszságokat. Csíp engem a faszi, először a tekintetéből vettem észre, később meg abból, h elkezdett facebookon követni. Most nem azért, de vagy félszáz követőm van, én ezt soha nem fogom érteni, én még az ismerőseim követését is leállítom, nemhogy egy idegent sutyiba' kövessek. Lényeg, a lényeg, h ő követ, szóval nemtom miben reménykedik, egy nagy dekoltázsos fotóban vagy miben?

Mind1...egyszer festettem hátul a komposztáló deszkáit, ő is a szokásos barkácsolást végezte, aztán odajött, azzal az ürüggyel, h jó munkát kívánjon, beszélgetésbe elegyedtünk, aztán kérdezte, h nem megyek-e át belülről megnézni a kis faházat.

Elsőre nagyon váratlanul ért, aztán lejátszódott a fejemben a gondolat, hogy átmegyünk és egyből egymásnak esünk, azonnal nedves is lettem a gondolattól, izgalmasnak is hangzott, egyrészt, mert nagyon spontán, másrészt az újdonság varázsa, harmadrészt, h ugye tilosban járunk, hiszen foglalt. Hogy őszinte legyek még most is izgalomba jövök, ha arra gondolok, hogy mi lett volna, ha átmegyek. Sajnos nem mentem, de igazából ez nem egy lezárt dolog, simán alakulhat még úgy a helyzet, h megnézem belülről, főleg az ágyra meg a plafonra lennék kíváncsi...

Szólj hozzá!
2020. június 18. 23:59 - Szubrina

365 nap

Ma jutott tudomásomra ez a film, aminek a címe a bejegyzésem címe. Egy kritizáló cikket olvastam arról, h ez a film mekkora szar, illetve, h arról szól, h egy gazdag férfi elrabol egy nőt és arra kényszeríti, h beleszeressen. A cikkíró a szürke 50 árnyalatához hasonlította a lengyel filmet, majd hozzátette, h biztos csak a karantén miatt lett népszerű. Hehe...tuti valami pasi írta a cikket...most nem keresem meg nektek bocsi...hát megnéztem, nekem nagyon tetszett, pasiknak nem javaslom, de nőknek ezerrel...ez a nekünk való pornó. Itt aztán jöhetnek nekem a feminista szöveggel, érdekes, h imádtam a filmet és minden percben Laura szerepébe kívánkoztam, de bazmeg, hol vannak ilyen férfias férfiak? Jahh a filmekben...a valóságban csak síró, picsogó, lusta, tinikurvákkal baszó lófaszok vannak, akik baszni sem tudnak, meg pótanyát, házvezetőnőt keresnek...ehhh...

duci8.jpg

12 komment
2020. június 10. 23:33 - Szubrina

A férfiak már megint gyökerek

Bocs, de tényleg, ez nem feminista duma lesz, de cseszd meg. Biztos igazából a férfiak csodálatos lények valahol a szívárvány mögött, de a valóságos hétköznapokban, alantas férgek.

Nézzük pasi 1. írtam arról a pasasról, akibe egy hét leforgása alatt annyira belezúgtam, hogy csak na, de azért, mert olyan jeleket mutatott, úgy viselkedett, olyasmikről beszélt velem, tervezett velem stb...aztán ugye egyik pillanatról a másikra dobott. Erről itt olvashat, akit érdekel: Pasiügyek

Majd, amikor már úgy nagyjából kigyógyultam belőle, rámírt fészen: Nem és nem

És nem hiszitek el mire nem vetemedett az a genya, de már tényleg nem tudom minek nevezni, ugyebár kiment németbe dolgozni, de a korona vírus miatt ugye elveszítette kint a munkáját és visszajött. Első dolga volt engem felkeresni és újra próbálkozni, ÚÚÚÚÚGY baszod, h tudta ha vége lesz a koronának ő megy vissza németbe.

Csúnyán átvert, dobott, egyszer már felkeresett, de lekoptattam, de most újra...hát ha van pofátlanság a világon, akkor ez bizony az. anyád! Anyád! ANYÁD!

szivarvany.jpg

Nézzük a pasi 2-es számút, hát ez tudjátok még viszonylag friss, mondhatnám, hogy  Korona-szerelem volt itt a vége a szorinak: Csaje maradj magadnak, pont mostanában gondoltam, h hiányoznak a beszélgetések, de a faszi egy pillanat alatt kitörölte belőlem ezt a hiányt a kurva levelével, ha nagyon genyó lennék konkrétan idéznék belőle, de inkább csak mesélek a tartalmáról.

Amikor megláttam az e-mailjét a postaládámban, az első gondolatom az volt, h hm...mit írhatott és hogy reagálnék rá, majd eldöntöttem, h nem tudom, lássuk...gyorsan megnéztem az írásképet és az uccsó mondatot...vajon miről szól a levél, mivel láttam, h vannak benne röhögő smile-k gopndoltam, h valami fölényeskedő bántás lesz. Így ezek tudatában nagyon nehezen vágtam bele a soraiba, nekem ez a kudarcba fulladt ismerkedés fájó pont még, nem hiszem, h egy földön fekvőbe bele kéne rúgni. De hát emberünk nem így gondolta.

A sztorija lehet igaz is, de azért imádkozok, h inkább ne legyen az és nem a féltékenység miatt, mert nem, hanem, mert olyan szinten szánalmas, h beszarsz. Amikor beszélgettünk kiderült, h bennem az a legvonzóbb számára, azon kívül, h nagyon felizgatom a lényemmel, h kibaszott értelmes vagyok és okos stb...arra panaszkodott, h az eddigi barátnői olyanok voltak, h beállította őket a sarokba és akkor azok ott álltak. Vagy az egyik pl. úgy akart neki rántottát csinálni, h héjastúl betette a serpenyőbe a tojásokat és várta a csodát...

Szóval ezek után, ma azzal akart felvágni, h egy nemmondommeghányéves (de ne tudjátok meg "lolita") kislány könyörgött neki a 40 évesnek, h vegye el a szüzességét, amit állítása szerint elvett. És h én mennyire szar helyzetben vagyok nőként, míg ő férfiként ennyi idősen a legfaszább szituban van.

Ha önmagában ez a sztori tényleg olyan jó lenne, amilyen, akkor nem kéne megírnia nekem, érzek benne némi sértettséget ( emiatt:Vonzódom a főnökömhöz ) Mert ugye, ha minden olyan fasza, akkor ugye én a VÉNlány (38) eszébe sem jutnék, minek írná meg, ha egyszer olyan boldog "párkapcsolatban" van? így hát kamu is lehet, de igaz is lehet, nehéz eldönteni melyik eset a szánalmasabb. 40 évesen erre büszkének lenni, hát jó...de ezzel csak még inkább lejjebb süllyedt a szememben. Viszont akkor minek panaszkodik a bugyuta nőkre, ha megint egy ilyet újít be?

Nem irigykedek, tudom, h mindenből többet tudok nyújtani egy férfinak, ha akarok, ja hogy vannak cserébe elvárásaim, hát hja, aki csak kapni akar mehet a tinédzsereket kiszipolyozni, hát leszarom.

Áhh, tényleg férfi- nép az egész nemed egy szégyen úgy, ahogy van.

6 komment
2020. június 09. 00:14 - Szubrina

Tihanyi szopás

Egyesek szerint nem illik első randin szopni. Sőt még csókolózni sem, de miért első randi, ha valakivel neten már régóta ismerkedsz?

Talán mert már megint annyira vágyódom a Balatonra, azért jutott eszembe ez a sztori. Volt egy társkereső, ahol évekig fent voltam, szerettem azt a közösséget, ismerkedésre mondjuk bajos volt használni, mert mint szinte mindenhol, agyban ilyen csita-szerű "férfiak" voltak csak hu-hu-hu. Ugyebár a jó palik vagy megnősültek vagy buzik. Ebben azért tagadhatatlanul van valami.

Még is mindig, nyitott voltam rá, h csoda történik és rám talál álmaim férfija. Oké ez túlzás, nem álmaim férfija volt, hanem csak egy édes, kedves pasas. Történt hát, h ismerkedésünk egy pontján nekem éppen Tihanyban "kellett" tartózkodnom (micsoda kín), ő pedig egy Tihanyhoz közeli (60km) településen élt. Gondoltam, h milyen nagyon romcsi lenne már, ha ezen a szép helyen hoznánk össze a találkát.

pipacs.jpg

Neki is tetszett az ötlet. Nem a legújabb autója volt a világon, amivel érkezett, de gyönyörű tiszta volt az autó, kívül-belül, egy hatalmas csokorral várt a parkolóban, ahová a találkozót megbeszéltük. Az indítás csillagos ötös. Nemtom csajok, h vagytok vele, de miattam még egy faszi sem suvickolta ki az autóját, sőt volt, aki beszállásom előtt távolította el a szemetet az anyós ülés láb részéről (ásványvízes üveg, sörösdoboz, "jobb ha nem tudod" felhasználású összegyűrt zsebkendő). Aztán volt mindenféle, séta az apátság körül, fagyizás, Szigligeti vár látogatás, autókázás, kis nyári zápor, csókolózás.

Aztán egy ponton én ezekért a csodálatos élményekért olyan nagyon hálásnak éreztem magam, h én is szerettem volna adni valamit, adni egy élményt és hát ki a fasz vagyok én, hogy megvonjam a férfiak egyik izgalmas fantáziáját, h egy nő csak úgy a semmiből, élvezettel leszopja őket? Így hát kértem, hogy menjünk egy tisztásra és szívjunk friss levegőt, ekkor ő még mit sem sejtett. Kiszálltunk a kocsiból majd közöltem vele, h most pedig szeretném leszopni, gondolom el tudjátok képzelni az arckifejezését, rohadtul meglepődött, de azon nyomban bekeményedett a fasza, most nem azért, de ki tudott volna egy ilyen ajánlatnak ellenállni?

Erőtlenül hagyta, h kibontsam az övét, majd benyúljak az egyik kezemmel és megtapogassam a hímtagját. Nagyon nem teketóriáztam, letérdeltem, lehúztam a farmerját és az alsónadrágját és hevesen szopni kezdtem, nagyokat sóhajtott és nyögött, aztán rövidesen a számba élvezett. Nagyon kész volt utána, hogy milyen fasza csaj vagyok.

Milyen jó adni és ha már témánál vagyunk:Utálok szopni

7 komment
2020. június 05. 01:35 - Szubrina

Vonzódom a főnökömhöz

Szóval, új lett a közvetlen főnököm, már régóta ismertem, de nem ilyen közelségből. Már első nap feldobta a témát, h ha nem lenne nős, köztünk már tuti kialakult volna valami. Neki tetszik nagyon, az alkatom.  Rohadtul meglepődtem, de tudjátok ez olyan, mint egy kis mag, amit elültet valaki a földbe, aztán az szépen lassan elkezd nődögélni, szóval így kezdett bennem nődögélni a vonzalom is iránta. Ehhez még van pár adalék pl. tök rendes és segítőkész, szívesen ad át nekem tudást, mindig kikéri a véleményemet és hát, h magányos vagyok...De tény, hogy könnyebb vonzódni valakihez, ha tudod h ő is vonzódik hozzád...

duci2.jpg

Miután befuccsolt x-szel a bimbodzó kapcsolatom...eléggé magamba zuhantam, ahelyett, h eredeti terv szerint fogytam volna, felszedtem 4 kilót, de még így is szekszi vagyok és igazi bánatevő.

Az van, h adhat izgalmat is a melóban, h vonzódunk egymáshoz, de nem történik semmi, ha viszont történik bármi, ha nem jó, azért, ha jó azért változhat a kapcsolat, ha jó, de vége lesz egyik részről, akkor is lehetnek bajok, pl. az ember állása is veszélybe kerülhet...Viszont ha akar valamit, de nem megyek bele, azért is bajba kerülhetek...

Az van, h azért ő elég domináns, szépen irányítja az embereket. Még azt is el tudom képzelni, h szerelmes leszek belé...persze nős, szóval ezért sem lehet semmi, meg a munkahelyi kapcsolat miatt, de mi azért eljátszunk a gondolattal néha-néha.

Vonzalomtól függetlenül is eléggé megkedveltem, néha úgy megölelgetném, de még hozzáérni se nagyon merek, nem tudom, h reagálna, vagy tök jó lenne adni neki egy puszit, jól esne gyengédséget adni neki.

Véleménye szerint én nagyon vad lehetek az ágyban...szerintem ő erre vágyna, ebben én nem vagyok jó, szenvedélyes vagyok az tény, de hogy vad lennék...sztem nem...

Visszasírom a karantént, annyi balfasz van az utakon, elmondhatatlanul csodás volt, amikor pl. egész úton hazafelé egy lélekkel sem találkoztam...most meg szlalomozhatok, ha nem akarok gyökkettővel jönni-menni.

4 komment
Kámaszubrina