Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Régebben a BDSM-ről, politikáról, meg akármiről, ami amúgy a kutyát sem érdekel...

2020. február 24. 21:19 - Szubrina

Zaklatók

Amióta a kocsimmal és egyéb ügyekkel (netről vásárlás, futárszolgálatok) kapcsolatban rengeteg céggel kell kapcsolatot teremtenem és megadnom a számom, egyre több ismeretlen számról hívnak. Mindenhol meg kell adni a számot, amit aztán persze marketing célra kiutalnak vagy ők maguk zaklatnak. Általában ha biztosítást, bakhitelt vagy orvosi vizsgálatot, esetleg terméket ajánlgatnak, mindig elküldöm őket a fenébe, hogy ha szeretnék ilyen terméket, hitelt, stb. akkor majd magam szeretnék utána menni a dolgoknak, majd "kedvesen" érdeklődni szoktam, hogy honnan van a számom, ekkor jön a makogás a vonal túlsó végéről, hogy hát izé...

Ha nem intézek ügyeket, nem csak a letiltott számot, de a számomra ismeretlent sem veszem fel, nem hagyom, h bármivel is felzaklassanak kihozzanak kellemes nyugalmi  állapotomból.

Az imént egy elég különös szám hívott a +36 után három 999-es volt...pff. beírtam a keresőbe, semmi.

Éjszaka általában lenémítom a telefont és kikapcsolom a netet, h nyugalmam legyen, egyszer, amikor elfelejtettem akkor hívtak hajnali 3-kor MONACO-ból, pár hónapja sokakat hívtak onnan valamiféle pénzlehúzás miatt, természetesen jó szokásomhoz híven nem vettem fel.

Ami miatt rászoktam az éjszakai lenémításra az az volt, h még anno egy kamerás cseten volt egy pali, akinek a képe mindig fekete volt, de nagyon kellemes hangja volt, főleg amikor azt mondta nekem "Gabcsiii" imádtam. Nagyon odavoltam érte, de más is, már akkor is betegesen féltékeny volt rá egy nő.

A pali egyetlen hibája az volt, h elképesztően lusta volt, nem volt képes még arra se, h összehozzunk egy találkozót, éjszakákon át beszélgettünk, nagyon odavoltunk egymásért. Mégsem lett tali, miatta, ma már egy ilyen balfaszt 1 perc után elküldök az anyjába, de akkor még másképp gondolkodtam ezekről a dolgokról.

Eltelt jó sok év és felhívott, jót dumcsiztunk mi van veled, veled mi van stb...Aztán elbúcsúztunk, egy szóval nem említette, h van valakije meg semmi. Egyszer írtam neki egy üzit, h hívhatom-e, nem zavarom, mire az ő számán egy női hang hívott fel, h "Azonnal szálljak le a Tomiról!". Kábé köpni nyelni nem tudtam, h miva'?

telefon.jpeg

Aztán hajnalonként egy ismeretlen szám kezdett zaklatni, gondolom az illető hölgy a saját számáról, ez pár éve volt, előtte sosem hívtak és zaklattak éjszaka, egy idő után, mondjuk 2 hét elteltével abbahagyta.

Ez a téma engem mindig kiakasztott, volt egy kolléganőm, aki mesélte, h amikor a palija zuhanyozott belenézett a telefonjába és szerelmes smsezért talált, ahelyett, h a paliját rúgta volna ki a picsába, h a lába nem éri a földet, felhívta az illető nőt és beközölte, h kocc van a palijáról.

Pfff...szerencsétlen lány a vonal tulsó végén valszeg azt se tudta, h van barátnője a srácnak...

 

 

1 komment
2020. február 22. 21:33 - Szubrina

Homár (tékozló) tapasztalatok és #METOO

Hozom a formám, általában nehezen viselik a különböző fórumokon, h a végsőkig kiállok amellett, amit gondolok, illetve azt újabb és újabb érvekkel támasztom alá. Meg hát visszavágok, ha belém tenyerelnek.

Amire nem gondoltam, hogy majd idetámolyognak a blogomra és az egyik hülyepicsa undorral kommentálta a masztizós részt. Illetve elkezdték fikázni a blogom úgy összességében, csak mert az aktuális posztban más véleményen voltunk (???) Ne is kérdezzétek számomra is rejtély, hogy függ össze a kettő!

homar.jpg

De valakinek még is tetszhetett, mert a napokban lett egy új feliratkozóm, pedig már jó néhány napja nem tettem közzé új bejegyzést, valószínű, h onnan pártolt hozzám valaki.

Közben szóba került a korom is, h 38 vagyok és h 38 éves létemre így meg úgy. Nemtom geci hogy kell viselkednie egy 38 évesnek vannak ilyen korszabályok? Mit szabad és mit nem 38 életévét betöltött egyedeknek kislexikon? Most komolyan, úgy élek, mint egy 10 évvel fiatalabb, úgy is nézek ki, akkor fura lenne, ha járókerettel mennék bridzsezni vagy bingózni az ötyére. De csak szerintem?

Ami megint csak fura, h facebookon már nem tiltanak ki sehonnan és egyre több like-ot kapok a kommentjeimre, mindez nem azért van mert én beolvadtam, hanem kezdenek végre ébredezni az emberek és egyre inkább olyan tisztán látni a dolgokat, mint én.

Jaj tudom ez most olyan beképzelten hangzik, de nem annak szánom és mindig mondom, h még én is csak tanulom a világot, hogyan lehetne jobb hellyé tenni.

Van egy férfikollégám, akinek amúgy 3 gyereke van, meg a zasszony, akit folyamatosan megcsal, szereti-imádja-tiszteli, de a háta mögött bárkibe beledugja a farkát, már jó pár kolléganő megvolt neki.

Engem is szeretne "megcsinálni" én csak poénkodok vele erről, meg teszem az elérhetetlent, de valójában nem is jön be és még ha tetszene is, eléggé pletykás, nekem is elmesélte, h melyik kolléganőnek milyen a puncija (szűk-tág) stb...nem szeretném, ha másnak az enyémről mesélne.

A minap elkapott és hátulról úgy csinált mintha épp dugna, én meg próbáltam szabadulni, de nem engedett, szóval beletörődve annyit mondtam: "Jól van essünk túl rajta" Mire azonnal lelankadt és elengedett.:DD

Félrértés ne essék én az ilyesmit nem élem meg molesztálásnak, semmi durva vagy bántó nincs benne, sztem poén. Férfi kollégáimmnál rendszeresen téma a szex, meg a kukorica, borsóhéj a farkukon, természetesen anál-közben. Amit a sok balga hülyepicsa engedélyez, csak h ne veszítsék el státuszszimbólumukat a palijukat.

Mert akkor ugye, mint én megkapnák "Azért nincs senkid, mert nem kellesz senkinek".

Leginkább koloncnak élnék meg egy palit, bár ugye létezik az álmaimban, akitől több lehetnék (nem anyagilag) de akiktől nem azokkal minek jöjjek össze. Mi a faszt kezdjek egy tingli-tangli kapcsolattal?

Míg egy éve még nyáron nagyban kufircoltam, ma már elvagyok szex nélkül, mondom ezt úgy, h ma megint masztiztam. Ezt most nem írom le, mert semmi extra nem volt és hátha valaki éppen eszik.:D

 

15 komment
2020. február 21. 23:23 - Szubrina

Konyakmeggy, casco, csövesek

Tegnap mielőtt elmentem volna dolgozni, bekaptam két konyakmeggyet, aztán amikor a harmadikat akartam bekapni, eszembe jutott, h zéro tolerancia és, h ez nem csak csoki...De fasz vagyok, tudtam amúgy, h a legnagyobb kihívás az lesz, ha majd rendszeresen vezetek, h figyeljek arra, h sose igyak (egyek) semmi alkoholosat. Nem mintha nagy alkoholista lennék, de azért egy kis tojáslikör, Baileys, pezsgő...néha-néha lecsúszik (évente 2-3 alkalommal).

Öcsém nagyon ajánlja, h majd az esküvőjükről hazafelé hozassuk el magunkat sofőrszolgálattal, de lehet inkább kiveszünk egy szobát a hotelben, mert anyunk amúgy se egy éjszakai bagoly. Azért egy esküvőn illik inni, persze nem a sárga földig, de azért úgy ereszd el a hajamig.

Volt ma itt a Casco-s csávó, leszemlézte a kocsimat, kétség kívül be van repedve a szélvédő és csere lesz. Ami elképesztő volt számomra az, h keresett a kertben egy követ és jó erősen belevéste a biztosítóm nevét a szélvédőbe. Felállt a hátamon a nemlétező szőr, az én kis szépséges kocsikámra karcolni...Azt mondja ez azért kell, h nehogy csak javítgassák vagy ilyesmi, bár szerintem egy ilyen felszíni karcolást pont elég kijavítani azzal a javító folyadékkal, amivel a szélvédőket javítják.

Jelenleg az a legnagyobb kihívás számomra, h honnan fogom tudni, h tényleg gyári szélvédőt raknak fel vagy utángyártottat. Mert ugye nem azt a világot éljük, h az ember elmegy elmondja és megkapja, hanem azt, főleg az autókereskedelemben és szervízelésben, h ott basszák át ahol tudják. Hamarosan olajcsere lesz esedékes, nem vihetek olajat, tehát a legolcsóbb, leggagyibbat fogják beleengedni és még azt sem fogom tudni, h tényleg kiengedik-e belőle az uccsó cseppig. De akkor már lecseréltetem a kerekeket is a nyárira, nem hiszem hogy röpködni fognak még a mínuszok március idusán. Meg az a fránya kocsi jobbra húz, egyszer egy gecinagy kátyúba sikerült belezuttyannom, igaz csak 30-al, de hát akkor is, valahogy ez azóta fennálló probléma.

No és a csövesek téma, megmondom őszintén, h rühellem látni őket, de én nem azért, amiért mások, nem azért mert rondák és büdösek, hanem azért mert kibaszottul rosszul érzem magam miattuk. Ez ugyanis a társadalom hibája, h aki pl. nem áll be a sorba azt kivetik maguk közül. 99%-ban (biztos vagyok benne, h) renitensek, akik végül utcára kerülnek. Utálom, h ilyenek az emberek, jónak és segítőkésznek állítják be magukat, de valójában basznak segíteni. Én sem nagyon szoktam, csak néha egy kiflit, péksütit, banánt, ami épp a kezem ügyébe akad, nyomok a kezükbe. Gondolom, azoknak, akik márkás cuccokban élik mindennapjaikat eszükbe sem jutnak ilyenek, még akkor sem, ha leülnek a 100-ezres kabátjukban egy büdös, hepatitiszes csöves után a villamoson. (by Homár kommentelők)

Mocsok egy világban élünk, én szégyellem magam a sok büdös tetves köcsög helyében, aki azt gondolja neki JÁRnak dolgok, mert 4 évig ült és tanult érte. Hát nem mindenki teheti meg, h ücsörögjön a kis poppolóján, van akinek dolgoznia kell, mert nincs aki eltartsa.

Huhh ez nem lett túl vidám bejegyzés...

4 komment
2020. február 16. 00:12 - Szubrina

Szemezés

Nemrég egy tanfolyamon kellett részt vennem, még csak egy nap ment le belőle. Kibaszott unalmas volt az egész, eleve uncsi az anyag, amit az előadó is nagyon ún már, ezért uncsin is adja elő és a fő faszság, h még az elején bejelenti, h biztos mindenki előbb szeretne hazamenni, ezért csak egy szünet lesz. Nos, eredetileg 9-től du. 4-ig tartott volna, de végül csak 1-ig tartott, viszont egy szünettel (15 perc WTF?). Így koncentrálni is nehéz volt, jobb lett volna, ha megtartjuk azokat a szüneteket. Persze ezzel egyedül vagyok csak, mármint sztem így lett volna jobb, arról nem is beszélve, h munkaidőnek számít, azaz 3 órával többet fizettek volna ki, így meg megspóroltam a cégnek ezt is, fasza.

A lényeg az, h ezen a tanfolyamon, nem csak közeli kollégák voltak, hanem máshonnan is, ezért voltak új arcok és az egyik helyes pasi már az első percben kiszúrt magának. Egész tanfolyam alatt "szemeztünk" mármint állandóan rám nézett és én is rá, mondjuk unaloműzésnek is nevezhetjük, mert szétásítoztam magam, fészkelődtem már, mint a picsa, alig bírtam ki, h ne aludjak be. Tippem szerint legalább 10 évvel fiatalabb nálam, de még az is lehet, h 13-mal. Nagy szerencsém, h én nem nézek ki annyinak, amennyi vagyok, illetve hogy sokkal fiatalosabban is viselkedek, talán ez a szingliségnek (szabadásgnak) köszönhető. Aztán úgy a tanfolyam végefelé észrevettem, h jegyűrűje van, miért nem lepődök meg. Aztán egyszer csak ülve rosszul mozdult és begörcsölt a lába, mert fájlalta, némán.

Aztán a tanfolyam végén alá kellett írni egy papírt és a folyóson sorba álltak, páran nem siettünk, elmentünk még a Wc-re, majd odamentünk és a srác gyanúsan ott állt hátul (nem a haverjaival, gondoltam lehet miattam, megvárt). Viszont sztem nagyon zavarban volt.Gondoltam feloldom a dolgot, h segítsek neki és megkérdeztem kedvesen, h "Begörcsöltél?" mire az volt a válasza, hogy "Aha".

Hát nem tudom mit gondoltam, mindenesetre legalább feldobta az uncsi tanfolyamot a dolog.

A könyvemről annyit, h hamarosan részt fogok venni egy írói tanfolyamon meglátjuk miket tanítanak, talán végre bele merek majd kezdeni.

A kocsiról meg annyit, h ma nagyon felbasztam magam, amikor mostam le és feltűnt, h a szélvédőn egy baszom nagy repedés van, ami eddig azért nem tűnt fel, mert pont egy matrica van ott, azon a részen.

Így a fél éves kocsimnak komplett szélvédőcsere kell, áhh nem vagyok kibaszott ideges miatta, dehogy.

metron2szemezes.jpg

 

 

7 komment
2020. február 14. 22:57 - Szubrina

Kedves idegen

Sajnos, miután elolvastam a leveledet a freemail újabb karbantartásba kezdett (mint a héten már oly sokszor), így nem tudtam neked válaszolni, pedig szerettem volna. Nem sértésnek szántam, h idősebbnek gondollak, hanem bóknak (de le is írtam, azt is, h ezt persze csak én gondolom, pont, h ne szívd mellre). Amiért idősebbnek gondollak, az az, h értelmes vagy, normálisan tudod kifejezni magad, egyáltalán nem vagy tolakodó és társai. Szóval a magam korosztályától azt szoktam meg: kő kóla, mizu, dugunk stb...

Lehetsz kivétel is, ami erősíti a szabályt, nem titkolt szándékom volt kiugrasztani a nyulat a bokorból, mondanom sem kell nem sikerült, mert nem vallottál színt.

Mind1...igen utánanéztem, az a Pál Ferenc írta a könyvet, de ezzel egyáltalán nincs bajom, mert pl. Böjte Csaba is nagy kedvencem, szeretem a gondolkodásmódját. A vallás értékei pozitívak alapvetően, tehát rosszat gondolom nem fog adni ez a könyv, ha jó, akkor a többit is lehet megvásárolom.

Valóban nem vagyok vallásos, annyi közöm van Istenhez, h amikor bajban vagyok, annak ellenére, h nem hiszek benne, fejben könyörgök neki, h segítsen.

Szólj hozzá!
2020. február 12. 21:51 - Szubrina

WTF történt az Anchor fiókommal?!!

Oké, valamikor nyáron kezdtem el, néha hangban blogolni (podcast) Nánásiék után szabadon ezt Anchoron, aztán ide belinkeltem a hangfelvételeket, amiket ott meg tudtak hallgatni, kedves olvasóim.

Aztán sok-sok kihagyás után felvettem egy új hangüzenetet a reklamációsat, majd fogalmam sincs mit csináltam pontosan, de beraktam egy augusztusi hangüzenet mögé. Végül sikerült még is belinkelnem valahogy, bár augusztusi dátummal jelent meg. Itt található.

Aztán próbáltam javítani a helyzeten, de valahogy odáig fajult, pedig egy "átugrom" gombra kattintottam csak, ha jól emlékszem, de eltűnt az összes bejegyzésem onnan, azaz megvannak egy kivételével, amit töröltem, a saját könyvtáramban, de onnan nem engedi közzétenni, sehogyse, konkrétan nincs rá gombom.

Illetve, amit azóta vettem fel, ugyanúgy, mint az előtt, nem lehet közzétenni és nálam a telefonon azt mutatja nincs egyetlen egy 'new episode"-om...még is, ha a gépen rákeresek az Anchoromra ott elérhető 4-5 bejegyzés.

Hiába fordítottam le google fordítóval az összes választható opciót, hátha az segít (mert alapból nem tudok angolul) de semmi.

Már a hajamat tépem, h wtf... nincs kedvem egyelőre ezzel foglalkozni, mert a dühös sírógörcs kerülget, nem értem, ha a gépen elérhető a fiókom bárki számára, miért mutatja nekem a telefonon, h nincs egy db. bejegyzésem se és nem is mutatja így, h hányan olvassák stb...

Feltöltöttem már egy újat is, a nyereményjátékok címmel, de baszod nem tudom belinkelni sehogyanse...

Viszont azt se tudom, hogy tudok új Anchor fiókot létrehozni, idegesítő ez az egész.

Pár képet feldobok, hátha valaki kurva jártas ebben és esetleg tud segíteni valami jótanáccsal.

anchor1.jpg

anchor2.jpg

anchor3.jpg

anchor4.jpg

Szólj hozzá!
2020. február 11. 22:06 - Szubrina

Mi hiányzik nekem a szexből?

Hajlamos vagyok elfelejteni, hogy a szexhez nem csak tökéletes alak kell és ezért sokszor lenézem magam és állandó önbizalomhiánnyal szenvedek, pedig nem árt, ha valakiben van némi bujaság és mondjuk van intelligenciája is. Két utóbbival azért egészen jól állok, bár tény, h néha nagyon gátlásos is tudok lenni...Mondjuk vicces, de fiú kollégáim (22, 30 évesek) amikor mondják, h de megdugnák ezt vagy azt, mindig kérdezem tőlük, hogy de nem zavar, h ennyire buta, mire azt mondják nem, mert jó a segge stb...Én ilyenkor csalódottan nézek, mert régen nekem mindig azt mondták a pasik, h egy buta nővel szar dugni, ezek a kollégák viszont az ellenkezőjéről árulkodnak. Most vagy ők lettek ennyire felszínesek vagy tényleg passz.

A legutóbbi masztimnál említettem, hogy a banánnal volt hüvelyi orgazmusom, míg férfiakkal még soha. Nem tudom, h ez fizikai vagy lelki jelenség-e. Bár jobban tartok tőle, h fizikai, és míg a banán kőkemény "tárgy" addig egy farok, hiába merev, mégsem annyira szilárd, mint egy banán. Vagy talán nem elég vastag és így nem éri el azt a pontot, amit nyomnia kéne, mármint a csikló belső részét, ugyan is a G-pont az sztem tévhit és a csikló egy nagyobb szerv, melynek ilyenkor a belső részét éri inger. Ha pedig lelki, akkor a "nem tudom elengedni magam" a fő gond, mert hát, nem hoz olyan helyzetbe a pasi, h komfortosan érezzem magam a közelében, de sztem ezt felülírná, ha odabent "nyomódna" az a bizonyos pont.

csiklo.jpg

Visszakanyarodva a BDSM-re, valahogy az se hozta meg számomra az áhított sikert. Egyszer régen volt egy pasas, akivel neten ismerkedtem és megbeszéltük, h dugunk, mint szub és dom...a tali elején tényleg éreztem azt, h ő a dominánsabb és én meg be vagyok szarva a társaságában, amit szeretek érezni, mély hangja volt, idősebb volt, a viselkedése abszolút adta, még is, amikor úgy cumiztam, h közben hátraszorította a kezem illetve a faszával pofozott időnként, kibaszottul röhejesnek éreztem magam, nem izgatott fel semennyire. Egy másik faszi meg egy furcsa eszközzel egy hotelszobában (második randi) összefogta/kötözte/bilincselte a kezeimet és a lábaimat, a hasam magasságában és rám jött a pisilhetnék, de hiába mondtam, h engedjen el, nem tette, kábé hisztirohamot kaptam, h már pedig azonnal engedjen el. Az se volt valami hűdejó.

Alapvetően, ha együtt vagyok egy férfival, mármint a társaságában vagyok, alig várom, h eljussunk a dugásig, vagy akár egymás fogdosásáig, még is, amikor a dugásra kerül a sor, nem élvezem annyira, mint amennyire elképzeltem vagy szeretném, általában orgazmusom sincs és ilyenkor kifejezetten csalódott vagyok.

Mindig azt érzem, h sosem kapom meg senkitől azt, amire vágyom. Ha viszont nyalással és vagy ujjazással eljuttat valaki a csúcsra, akkor egyenesen a nyakába ugrok az illetőnek és persze elkezdek iránta érzelmeket táplálni, mert végre úgy érzem én is kaptam valamit. Hülyén hangzik, de mindennek ellenére szeretek dugni, csak úgy érzem valami hiányzik (lehet, h az orgazmus, a nagybetűs hüvelyi)...

4 komment
2020. február 08. 23:28 - Szubrina

Már megint kibaszott Valentin-nap

Hát nem igaz, h már megint itt van a mumus és én itt vagyok egyedül, mint a kisujjam. Tudom sokan hülyeségnek tartják, de én még annak ellenére se rühellem, h 99%-ban életem Bálint-napjait egyedül töltöttem. Szerintem nem kell senkinek hülyére vásárolnia magát, a pasik elég ha egy csokit és vagy egy csokor, vagy egy szál virágot vesznek. Ma néztem a Tescoban 649 Ft volt egy csokor tulipán (a kedvencem), de az Aldiban is 800 Szóval, ha még csokit is vesztek mellé, max 1500-2000. Esetleg, ha virágboltban veszitek kicsit drágább, de akkor sem vészes, szóval nem is a pénzről szól, hanem egy kurva jó alkalom, hogy feldobjátok a szürke hétköznapokat, ha egy kis aprósággal megleped a párod 100%, hogy este dugni fogtok, ha egyébként nem minden este jön ez össze. Nekünk nőknek az ilyen figyelmességek, nagyon megdobogtatják a szívünket és ez már az előjáték elejének is tekinthető.

Tudom újabban már nem olyan izgalmas a blogom, mint régen, amikor még únos-untalan a szexről írtam. Nemtom valahogy elnyomtam magamban, h nincs senkim vagy h senkit sem vagyok képes közel engedni magamhoz, vannak pillanatok, h megkívánok valakit (megtetszik) de aztán elképzelem az illetővel a közös életet, eszembe jutnak a csalódásaim, és rám jön a hányinger, a pasiknak annyi faszságuk van, nekem meg már nincs idegem ehhez, nyeljen a faszom, így meg szabad vagyok azt csinálok, amit akarok, senki nem töri össze a szívemet.

Ma mondjuk pont az jutott eszembe, ahogy kocsikáztam hazafelé és közben megláttam egy fiatal srácot a suli előtt ácsorogva, h milyen szívesen "megrontanék" egy kis 18 éves srácot, aztán eszembe jutott, h manapság már nem lehet megrontani egy 18 évest, mert már 12 évesen basznak, mint a nyulak. Na mind1. ennek is annyi.

Nagyon ritkán van kedvem a masztihoz is, még is pénteken végre magamhoz nyúltam, jó volt hosszú idő után "kisülni". Öcsémék esküvőjére/lagzijára már megvan a ruhám, de vettem táskát, cipőt és egy bolerót. Különböző oldalakról rendeltem őket, felpróbáltam mindent együtt, h olyan-e ahogy én azt elképzeltem és mondanom se kell, elégedett voltam az eredménnyel. Mondjuk hasizomra nem ártana gyúrni, mert egy teljesen lapos hassal sokkal jobban érvényesülne a "kardasian" seggem. Ezen még dolgozok, nagyon lusta vagyok nekiállni edzeni, mert azonnali eredményt akarok és olyan soká látszik meg az a sok munka.

A lényeg az, hogy a ruha alá egy ilyen "hájlenyomó" slim-izét vettem fel, ami semmit nem csinál csupán, finomít az ember sziluettjén, viszont basszátok meg ez a combközött lyukas. Direkt úgy van szabva, hogy ne kelljen levenni a ruha alól, hanem lehessen benne pisilni. Viszont vannak hasonló erotikus fehérneműk is, amik nekem nagyon tetszenek be is raktam a kosaramba az egyik ruharendelős oldalon egy ilyet, de aztán még is kivettem, még is ki a fasznak vegyem fel, jó talán magamnak. Szóval megkívántam magamat ebben a combközött lyukas göncben és egy banánnal, egy gumival és egy nagyítós tükörrel az ágyamra feküdtem,

nyitott-testharisnya.jpg

Már a gondolattól is, h nézni fogom, ahogy a banánt (gumiban, fő a higiénia) belemélyesztem a puncimba, nehezebben vettem a levegőt. Az a jó ebben a "hájlenyomó" ruhában, hogy mell alattig ér, viszont van pántja is és ettől, ahogy hanyatt feküdtem, a melleim szabadon tudtak himbálózni, miközben finoman dugtam a puncimat a banánnal, szeretem nézni, őket. Sajnos nem tartott sokáig a kéj, mert a látvány és az érzés egyszerre túlságosan is ingergazdag volt, egyfelől látni a nagyítós tükörben, ahogy ki-be jár a banán és csak úgy csillog puncinedvemtől másfelől a himbálozó csöcseimet nézni. A csiklómhoz alig kellett nyúlnom, maximálisan hüvelyi orgazmust okozott nekem egy egyszerű banán (férfiak még soha nem voltak erre képesek). Utána csak úgy hevertem az ágyon, annyira jól esett, gyakrabban kéne megbaszni magam, ha már mostanában senki nem teszi. Még jó, hogy banán mindig van itthon.

Utána csináltam egy fincsi banánturmixot, a már korábban említett banánból, kókusztejjel, fonom volt.

4 komment
2020. január 29. 21:21 - Szubrina

Na nem, nem és nem...

Amikor ránézel a telefonodon megjelenő kis piros buborékra a facebook alkalmazáson és megnyitván azt látod, h az a gyökér, aki három hónapja 5 perc alatt összetörte a szívedet majd letiltott, most újra ismerősnek jelöl...hát így WATTAFAKK???

Nehéz leírnom, h most mi jár a fejemben, először is marha nagy a kísértés, h  visszajelöljem és megkérdezzem, h mit akar (huhh vajon mit, de hogy adná elő). Másodszor az, h ez tuti direkt volt és nem csak véletlenül, aztán ha megerősítem, akkor meg még én égek be, h ja ő csak véletlenül kattintott, na ne...

Az egész egy munkahelyi szemezéssel kezdődött szeptemberben. Nagyon szép szeme van és nagyon kedves arca...nehéz róla elfogulatlanul beszélnem, mert akkoriban nagyon szerettem. teljesen más részlegen dolgozunk így nagyon ritkán sikerült szemezni. Aztán egyszer az ebédlőben pont mellém keveredett, de még nem nagyon volt miről beszélnünk, csak ilyen tapogatózás, mert nem kettesben voltunk.

Aztán én egyszer csak (kb. 1 hónapnyi szemezés után) megtudtam a nevét, így rákerestem facén, h mi a hányás, természetesen több képen is gyerekekkel volt, így biztos voltam benne, h nős vagy elvált stb...majd végigpörgetve a megosztásait, belájkoltam egyet, ami tetszett, mert csak nem bírtam magammal. (a képeken, unokaöccsök, unokahúgok)

Természetesen nem kellett sokáig várnom a messenger üzenetére, szia te az a lány vagy blablabla...és beindult a csevegés, na ne féljetek írásban nem volt szégyellős, mindjárt a szexre terelte a szót, egészen durván belement, h őt a szexben a normális szimpla dolgok nem annyira izgatják, h ő nagyon bevállalós stb...hogy őszinte legyek egészen lelombozódtam. Nekem a fickó szexuális skálája too much volt maximálisan. Közöltem is vele, h figyi ember, hagyjuk, mert én meg nem vagyok ennyire bevállalós blablabla...mire ő egyből visszakozott, h de én mennyire tetszek neki és hát nem is olyan fontos számára a bevállalós szex...nagyon akartam őt, főleg miután megtudtam, h egyidősek vagyunk és ő is szingli ezért hiába ment a háttérben a vészvillogó elhessegettem és ismerkedtem vele tovább.

Aztán elkezdtünk randizni, több nap is egymás után, imádtam a közelében lenni, elcsépelten szokták ezt úgy mondani, hogy "működött a kémia", nem akarom részletezni a randikat, legyen elég annyi, h iszonyatosan odavoltunk a másikért és korunkból kiindulva (38, mindketten) már a családtervezgetésbe mentünk bele. Olyanokat mondtunk egymásnak, h eddig senkitől nem akartam gyereket, de veled úgy érzem akarnám, meg h miattad érdemes lenne, nem hazautazgatnom hétvégente stb. stb...(behatolás nem történt)

Volt egy olyan jelenet is, h elmentünk valahová és útközben tankolnunk kellett neki dízel autója van és nem tudom, h ezért vagy egyébként is, de tankoláshoz felvett egy kesztyűt, amitől olyan kicseszett szexi volt, h sztem ott és akkor szerettem belé...(a belső értékek ugyebár) de tényleg, nekem annyira tetszett, h nem mocskolja be a kezét, valahogy ebből olyasmire következtettem, h ez áll rá az élet más területein (értsd úgy, h nem nem végez piszkos munkát, hanem tiszta, bűntelen a lelke).

Aztán egyszer csak hazautazott vidékre a szüleihez hétvégén, szombaton még telefonáltunk (meg egész nap irogattunk, gondolom mondanom sem kell) aztán vasárnapra megváltozott minden. Meggondolta magát, nem mondta, h miért, mit tettem, mi jött közbe, csak azt, h ő ilyen. Hát csezzegh, aszittem megőrülök, h lehet ilyet csinálni? Itt konstatáltam magamban, h tuti bolond a csákó, hát ilyen nincs, h együtt vunk minden rendben, aztán hazamegy és egy nap múlva bocs nem megy.

Aztán amikor nagyon nem hagytam békén, h mondja má el mi változott, annyit mondott, h amikor nélkülem volt, már nem voltak olyan erősek az érzései irántam, na ennél a résznél tört ripityára a szívem. Ja meg annál, amikor egy hét múlva letiltott facén, h ne tudjak neki irogatni messengeren, felhívtam, h megkérdezzem miért, mire azt mondta, h valakivel együtt tölti a hétvégét elmennek kikapcsolódni és nem szeretné, ha irogatnék közben neki. (mivaaaaan? az új nőt honnan a faszomból akasztotta le? vagy ez vmi régi?)

Aztán kicuccolt Németországba, szerencsére, mert így legalább nem kellett nap, mint nap látni...megjegyzem, amíg még egy helyen dolgoztunk olyan szomorú kutya szemekkel nézett rám, mintha én dobtam volna őt, én meg lesütöttem a szemem, annyira fájt még a látványa is.

Még azt megjegyezném, h pont az ismerkedésünk után és a hazautazása előtt volt öcsém és a menyasszonya polgári esküvője (jövőre lesz az igazi lagzi) én meg épp a szerelem mámorában elmeséltem minden rokonnak, h jövőre nem csak egy, hanem két esküvő lesz, mert annyira tuti biztos voltam, h megtaláltam ebben a faszban a másik felem.

Tiszta hülye vagyok, belátom, azóta se tudom, h én, aki annyira határozottan tudom, h mit nem akarok, belezuhanok egy ilyen pasiba, aki pl. mulatóst hallgat (jézusom.), na és a szexualítása mindenkivel volt már együtt csak halott katonával nem.

Erre nesze bejelöl 3hónap elteltével...hát nem fogom megerősíteni, nem, nem és nem! Mantrázom magamban, h "úgysem működne" "így jártál" stb...de akkor sem hiszem el, h ez most komoly, ha direkt jelölt márpedig 99%-h direkt, akkor milyen kurva vastag bőr lehet a pofáján.

 

Szólj hozzá!
Régebben a BDSM-ről, politikáról, meg akármiről, ami amúgy a kutyát sem érdekel...