Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kámaszubrina

2016. január 14. 07:30 - Szubrina

A szürke árnyalatai, a film

Az a helyzet, hogy anno én is jól lefikáztam a könyvet, a könyv tényleg nagyon rossz, annyira, hogy hiába kaptam meg ajándékba mind a hármat csak az elsőt olvastam el belőle, a másodiknak pedig az elejéig jutottam, odáig is kínkeservesen. Rossz a fordítás, a szóhasználat is, de talán már eleve a könyv is.

Viszont a film az egészen jó, tegnap megnéztem újra, mert kábé egy éve láttam mozis verzióban, mert ugye tavaly Valentin-napkor dobták piacra. Akkor is tetszett és most is tetszett újranézve, egy-két buta mondattól eltekintve szerintem tökéletes. Vannak benne jó poénok is.

Ami furcsa, hogy a nő egy teljesen átlagos nőt mutat be, azonban a pasi, az egy álompasi, egyszerűen nincs ilyen sehol, most nem a külsejére meg a töménytelen pénzére gondolok, hanem arra a fajta birtoklási és irányítási mániára gondolok, amitől megvesznek a nők ezért a műért. Imádnánk, ha egy pasi ennyire törődne, foglalkozna velünk.

6778393_6d83410dbbeb4d5d529ebcf5e2d2c54b_wm.jpg

Megmentene, ha bajba kerülünk, vigyázna ránk, gondoskodna rólunk, megpróbálna a kedvünkben járni, filmben szereplő BDSM is 90%-ban a nők ízlésének tetsző, ügyesen mutatja be, hogy a szubmisszívitás nem egy kiszolgáló szerep, nem arról szól, hogy onnantól csak a pasi kedvére kell tenni. Hanem gyakran ki van kötözve a nő és kényeztetve van, abszolút az ő vágya fontos a férfinak, mert attól beindul és aztán meghágja a nőt.

Ez szerintem így normális, nem pedig úgy, ahogy hiszik a dim-domocskák, hogy a szubmisszív nő, egy bologatós majom, aki megtesz nekik mindent, fogalomzavar van kérem, az a KURVA. Azért fizetni kell kőkeményen, nem fog az ölükbe hullani egy nő, aki megelégszik azzal, ha minden nap szophat vagy durván seggbekúrják.

Hiszen a nőknek is vannak vágyaik, amelyeket igen is ki KELL elégíteni, a dom-sub kapcsolat egy kétirányú utca. Aki az ellenkezőjét állítja, az hazudik.

24 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szubrina.blog.hu/api/trackback/id/tr488270290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mr. Szalai 2016.01.14. 12:23:49

Ez jo.
Csak nincs ilyen pasi.
De ha lenne is kb 2 napig birnád.
Amugy meg de. A nö arra valo, engem szoraloztason kiszolgáljon és rendelkezésemre áljon amikor szukségem van rá.persze mondhat nemet is nekem, egyszer.

MissCián 2016.01.14. 13:11:23

@Mr. Szalai: Már ne haragudj de marhaságokat írsz(azaz,csak a te privát véleményedet a nőkről.).:)Miért ne volna ilyen pasi?Az a baj,hogy mi nők sokszor elmegyünk egy "ilyen"pasi mellett,aztán meg pislogunk.

Szubrina 2016.01.14. 13:15:34

@Mr. Szalai:
Tényleg nincs ilyen pasi, de a nők ilyenre vágynak, ezért volt akkora sikere a könyvnek és az összes Júliának, Románának, amiket évtizedek óta nyomtatnak töretlenül.

Remélem csak irónia, amit írtál a nőkről...ha nem akkor dögölj meg!

Mr. Szalai 2016.01.14. 13:24:48

@MissCián: ha lenne ilyen pasi észre sem venétek. Nyálasnak gondolnátok , meg nyomulosnak hogy álandoan veletek foglalkozik, meg kinyalja a segeteket :)
Pont az a fajta muki akkin átnéztek.

@Szubrina: szerinted mire valo egy sub nö ?
Foglald már össze négy sorban legyél ķedves.
Ne többe mert az rizsa lesz, ès ne kevesebe mert akkor nem értesz hozzá. Csak 4 sorban a lényeget.

Szubrina 2016.01.14. 13:30:47

@Mr. Szalai:
Azt mondom el, hogy akit te szubnak képzelsz, az a kurva akkor, az az aki minden kényedet kedvedet kielégíti és ellenjuttatás ezért a pénz.

Mit képzelsz a szub nő az, aki egy vágyak nélküli bábú? Hidd már el, hogy nincs olyan egészséges nő, akinek az lenne a vágya, ami a férfié.

Szóval minden vágya csak szopni, szopni, szopni, de azt is csak is durván méyltorkosan, NŐKRŐL beszélünk bazmeg.

A filmben szereplő pasi egy cseppet sem nyálas még is kinyalja a nő picsáját, mindketten adnak és kapnak, minden kapcsolat erről szól még a D/s is.

Mr. Szalai 2016.01.14. 13:41:17

@Szubrina: na a szopásos rész volt a rizsa. Mert pl én nem vagyok oda a mélytorkos szopatásért.
Ja meg a rizsa másik fele hogy az engedelmes nö a kurva hm hmmm.
A szub nö az akki 1, boldogá akkar tenni (attol sub ) 2, és ezt ugy teheti meg ha szorakoztat, kiszolgál ,engedelmes , és teljesiti lelki és testi igényeimet. Ha erre nem képes abban az esetben nem subom (lehet másnak jo lesz nekem nem )sött még nem is párom mert ezek töbségét a páromtol is elvárom.

Mr. Szalai 2016.01.14. 13:46:08

@Szubrina: a másik dolog pedig hogy nem azt irtad le hogy mi a dolga, hanem hogy mitt nem csinál.

Szubrina 2016.01.14. 14:16:56

@Mr. Szalai:
Értem, tehát ha egy nő szeretné ha kielégítenék az ő vágyait, akkor menjen el dominának.
Világos.

Szubrina 2016.01.14. 14:20:32

A szubmisszív azt jelenti, alávetett, nem azt kiszolgáló. Mindkét fél megkapja a vágyait, csak éppen a nő alárendelt a férfi fölérendelt módon. a férfi dönti el ki mikor mit és hogyan, az alávetett határain belül, de mindkét fél kielégül.
Hiszen a szub nő is egy vágyakkal rendelkező ember.
Nem lehet ezt felfogni?
Ezért ijesztő, ami Pixie-n folyik, az ottani domocskák nem elég intelligensek, hogy ezt az "apróságot" felfogják, azt hiszik megütötték a lottó ötöst és onnantól kezdve a másik fél nem számít.
De ehhez minek egy domhoz mennem a legtöbb férfi, csak a saját kielégülésével foglalkozik, tapasztalataim szerint.
Ha aktus végén nincs a nőnek orgazmusa: "ugyan annyi időd volt rá mint nekem"

Magyarázd már meg akkor nekem mitől különbözik egy dom-szub kapcsolat egy szimpla női férfitól! ha mindkettőben a férfi kielégülése a lényeg a nő pedig csak egy tárgy?

Szubrina 2016.01.14. 14:23:06

Nem hiszem el, hogy csak olyan módon elégülhet ki egy nő, ha kiadja zukászba egy csúszó műszó pondrónak...

Ezért is választottam az egyedüllétet, elleszek a vágyképeim között, ahol a férfi férfi a nő pedig nő, nem pedig egy szexuális kiszolgáló tárgy (guminő).

Mr. Szalai 2016.01.14. 14:26:00

@Szubrina: Ilyet én nem mondtam ugy hogy Nem. Nem érted. Bele tartozik az is hogy a nö vágyai ki legyenek elégitve. Nem is birnák nyugodt lenni hogy nem tetem meg mindent azért hogy megkapja ammire vágyik. De azt én döntöm el mikor hogy és milyen körulmények között kapja meg.

Mr. Szalai 2016.01.14. 14:32:54

@Szubrina: szerintem is eleszel. Nem megy a suboság neked nem kell azt eröltetni :)
Csinos kis apáca leszel.

Szubrina 2016.01.14. 15:11:29

@Mr. Szalai:
Gyerekkorom óta szub vágyaim vannak, de a szubságot összekeveri mindenki az ingyenkurva illetve guminő kifejezéssel.
Ezért hát abban az értelemben szub, amiben te is képzeled a szubot meg a többi dimdom, nem vagyok szub és nem is szeretnék soha az lenni.
Az apácák szüzek, én nem vagyok szűz.

Szubrina 2016.01.14. 15:12:21

@Mr. Szalai:
Ezt én írtam, te ragaszkodj csak tovább ahhoz, amit írtál korábban, idézem:"A nö arra valo, engem szoraloztason kiszolgáljon és rendelkezésemre áljon amikor szukségem van rá.persze mondhat nemet is nekem, egyszer. "

Mr. Szalai 2016.01.14. 15:34:40

@Szubrina: nem minden apáca szzz nyugodtan lehetsz. Érdeklödj utána.
Na hogy ha gyerekorod otta sub vágyaid vanak nyilván akkor te tudod hogy mi hogy mere hányméter. A többi ember meg hulye mert te tudod a tutit és ennek meg is van az eredménye.
A második bejegyzésedhez meg. Igen ezt irtam és igy is van. Kiegészitem még azzal is hogy egy sub ne mondja meg milyen legyek, nem az a dolga . Én majd megmondom ö milyen legyen. És ha nem tetszik neki keresen az izlésének megfelelö domot akkit nevelgethet kedvére.

Szubrina 2016.01.14. 15:46:55

@Mr. Szalai:
A probléma ott van, hogy te nem vagy domináns. A viselkedésed gyerekes, ezt egy igazi férfi sosem csinálná, amit te folyamatosan leművelsz.
Elhiheted egy igazi domon senkinek nem kell változtatnia, mert úgy tökéletes ahogy van.

Mr. Szalai 2016.01.14. 16:00:16

@Szubrina: uhummm az igazi probléma tényleg ott lehet, hogy gyerekes és nem igazi férfi vagyok. Hát most teljesen elszonttyolodtam.
Még szerencse hogy te tudod milyen az igazi férfi, és olyan urad van akkit nem kell megváltoztatnod és ugy jo ahogy van.
Hát igen a rutin meg az évek...

Szubrina 2016.01.14. 16:08:56

@Mr. Szalai:
Hát ez az, hogy egyelőre nincs ilyen, még soha nem találkoztam olyannal, akire fel tudtam volna nézni, mert esetleg okosabb lett volna nálam, sajna-bajna.

Mr. Szalai 2016.01.14. 16:28:37

@Szubrina: ugyes lány vagy. Jo pár bejegyzés otta huztalak. Kiváncsi voltam mikor borul a bili vagy mikor törlöd a hozzászolásom.
Régeben ilyenkor már elhajtotál volna.
Kezdesz turelmes lenni ez jo.
Majd elválik mi lesz. Ha itt lesz az idö megtalál.

Szubrina 2016.01.14. 16:42:48

@Mr. Szalai:
Ügyes próbálkozás, de nem vagy te ennyire előre gondolkodó, csak így akarod menteni a menthetetlent?
Már elbúcsúztál egyszer, megvagyok nélküled. Pá!

Amíg nem találkozok egy erkölcsileg kifogásolhatatlan intelligens férfival, addig dominánssal sem fogok, mert ahhoz hogy valakit irányíthasson valaki, ahhoz bizony annak kell lennie.

Áldomokkal tele a padlás, akik az asszony háta mögött sunyin kurvázni akarnak INGYEN.

Mr. Szalai 2016.01.14. 17:13:33

@Szubrina: ...hu most lebuktam.. menteni a menthetetlent.. ez jo tetszil...megvagy nélkulem, ennek örulök..
Na hogy fogsz e olyat vagy nem az rajtad is mulik...állmodokkal..akkik az asszony háta mögött sunnyin kurvázni akkarnak ingyen..
Ennek gondolsz engem ?
Vagy esetleg magadat ?
Azt hiszed hogy azért beszélgetek veled mert prédának gondolak ?..
Jo hirem van.. nem vagy préda nekem ... ugy hogy ettöl nem kell tartanod..

Szubrina 2016.01.14. 17:15:28

@Mr. Szalai:
Jézusom, soha nem tekintettem rád férfiként, hogy jut eszedbe, undorító.
Haggyá má békén....minden hülye velem foglalkozik te is meg az a nyavadék bikerzoli is.

Mr. Szalai 2016.01.14. 17:22:37

@Szubrina: èn is igy gondoltam.
Nem nekem jutot eszembe te irtad az elözö hozzászolásodban. Gondoltam okal irtad, de már látom hogy te ok nélkul is irogatsz ezt azt ammi eszedbe jutt.
Kámaszubrina
süti beállítások módosítása