Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kámaszubrina

2016. január 19. 18:44 - Szubrina

Kiégtem

Annyit harcoltam a BDSM témájában, persze értelmetlenül, hogy belefáradtam, elfogyott a szusz. Valahogy már nem is érzem fontosnak.

Kábé olyan ez, mint mikor kamaszkoromban megkérdezte a mamám, hogy szeretem-e a tojás levest én meg mondtam neki, , hogy imádom. Elmentem hozzá, ott gőzölgött a tojásleves a tányérban, azonban, ahogy az első kanalat a számhoz emeltem és vártam a csodás megszokott ízt, ocsmány savanyú ecet íz áradt szét a számban.

Fúj! Mi ez a szar? Futott át az agyamon hirtelen és sajnos az arckifejezésemen is tökéletesen látszott a hatalmas csalódottság.

villany.jpg

Na valami ilyesmi az a BDSM, amit mindenki használ és sehol az, amire én gyermekkorom óta vágyom. Arról nem is beszélve, hogy jobban esik valami, ha természetesen lép az életünkbe (mint a 9 és 1/2 hétben) mintha, mi magunk keressük és válogatunk a rosszabbnál, rosszabb ajánlatok között.

Valahogy elveszítettem az érdeklődésemet a tárgyban, elvették tőle a kedvemet. Ma már egy igazi társra vágynék, egy cinkosra. Akivel egymás támaszai lehetünk. Akivel közösek a céljaink, akivel egy a gondolkodásunk, egy a humorunk. Ilyen persze nincs vagy lehetetlen rátalálni, így egyedül kell csinálni mindent, egyedül tervezni, egyedül megvalósítani, egyedül enni, önkielégíteni.

Ez van, ha valaki nem tizenkettő egy tucat, ha különös elképzelései vannak az életről, érzelmekről.

12 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szubrina.blog.hu/api/trackback/id/tr908286526

Purpletulip 2016.01.19. 21:57:32

Tudom h en neked nem vagyok eleg hiteles, viszont nem is tudsz mindent rolam. De sztem nem lehetetlen megtalalni a "cinkostarsat". Nemi rugalmassag es kompromisszum keszseg kell hozza. Ettol te nem leszel kevesebb, sot. Sztem ezek abszolut pozitiv tulajdonsagok. A lenyeged ugyanaz marad, csak tobbletkent hozzaadodik ez a ket dolog.
A bdsm egy kapcsolatban pedig sztem anelkul is letezik rahuznank ezt a skatulyat. Amit te keresel, az sztem egy tok egeszseges elkepzeles, kar is kategotizalni, mert egyertelmu es termeszetes.

Szubrina 2016.01.20. 10:52:45

@Purpletulip:
Nem rugalmasság és kompromisszum, hanem lemondás és elviselés. Azért így már másképpen hangzik igaz?
Már régen rájöttem, hogy csak a boldogtalanság forrása ha az ember lenyeli a békát.

Valóban nem vagy hiteles te sem és Mák sem, aki úgy beszél a férjéről, mint a világ legcsodálatosabb társáról, miközben még sem elég neki.
Ez innentől kezdve nevetséges.
Hogy lenne tökéletes, ha egyszer nem az? Sehogy, nagy baromság.

Purpletulip 2016.01.20. 13:03:46

@Szubrina:
A tokeletes nem letezik, csodalom h meg nem jottel ra....
Nem, nem lemondas es elviseles, hanem rugalmassag es kompromisszum. Miert kell mindenhez negativan hozzaallni? (Koltoi volt.)

Purpletulip 2016.01.20. 14:12:17

"Ne akarj mindig mindent jobban tudni. Van, aki gondoskodik rólad, ha hagyod."

Ez egy baratom gondolata amit nekem szant, de talan mas is hasznat veheti. Mondjuk akar te is.

Szubrina 2016.01.20. 15:12:42

@Purpletulip:
Ez nagy tévedés nem negatívitás, hanem realitás. Csodálom, hogy még nem jöttél rá. Tényleg nehéz olyantól tanácsot megfogadni, aki boldogtalan házasságban él és keresi a legalább virtuális társát a másik mellett.

Komolyan szívesen megfogadok tőled tanácsot, amint rendbe teszed a házasságodat (lezárod vagy felhagysz a félrekifirc-kufirccal, virtuális flörtökkel)!

Szubrina 2016.01.20. 15:14:32

@Purpletulip:
Nem akarok mindig mindent jobban tudni, hanem mindig mindent jobban tudok (ez tapasztalat, nem gondoltam ezt, míg sok-sok esetnél be nem bizonyosodott sajnos). Attól még hogy buta picsának tettetem magam nem lesz, aki gondoskodjon rólam, ha olvastad a korábbi cikkeimet láthattad, miféle változás ment végbe a férfiakon, visszafejlődtek szegények agyilag, ez van, hogy is lehetne társ egy ősember, egy intelligens, produktív, érzelmes nőnek?

Purpletulip 2016.01.20. 15:57:41

@Szubrina:
Te totalis tevedesben vagy: az en hazassagom boldog es kiegyensulyozott.

Szubrina 2016.01.20. 16:59:47

@Purpletulip:
Ja és azért vagy a Pixie-n és azért keveredsz virtuális és még ki tudja milyen kapcsolatokba, mert olyan boldog és kiegyensúlyozott. Ne röhögtess már!

Purpletulip 2016.01.20. 19:04:41

@Szubrina:
Ha figyelmesen olvasod az adatlapom, lathatod h a pixie-n nem keresni vagyok. Mashol meg abszolut nem is vagyok fent.
Nyugodtan, batran elhiheted h az en kapcsolatommal minden rendben, az en eletem kerek. :)

Mr. Szalai 2016.01.20. 19:17:36

@Purpletulip: de most te tényleg bizonygatni akkarod hogy boldog vagy ahogy vagy picilány?:)
Nem kell..nincs miért..mindenki önmaga boldogságáért felelös..
Ö mindig mindent jobban tudd...ezt fentebb olvashatod...és mindig minden hulye vele foglalkozik...de miért?.. ö mivel mindent jobban tudd igy a boldogsághoz vezetö utat is jobban tudja...enged hogy megtalálja...hissz nyilván most is jo uton halad...ez a blog bejegyzés is tukrözi hogy milyen sinen van az élete..kb mint Jozsef Attilának...

Szubrina 2016.01.20. 19:53:23

@Purpletulip:
Ti most komolyan ennyire hülyének akartok nézni, nem pont egymással kavartatok, a két boldog házas, hát beszarok esküszöm:DDDDDDDDDDDDDDDDD

Szubrina 2016.01.20. 19:59:43

Komolyan mondom, az hogy Lilatulipán megváltoztattad az adatlapodat és törölted az összes arra vonatkozó blogodat még nem jelenti, hogy boldog vagy.
Valami biztos nem kerek, ami nem válik kerekké, attól, hogy kiírod, hogy "épp nem keresel", tudom jól, hogy ezzel a szöveggel ugyan úgy betalálnak a kérők és te vágysz is rá, hiszen valami hiányzik a kapcsolatodból, ahogy régebben is írtad, ne akard már saját magad meghazudtolni bazmeg, nem valami fasza a memóriám, de erre még én is emlékszem, hogy miattad veszett őssze Sunwu(Mr.Szalai) és Timy Aliasz Miss Cián.
Kámaszubrina
süti beállítások módosítása