Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kámaszubrina

2018. március 10. 22:29 - Szubrina

Honnan...

...a faszból rántsak elő egy olyan férfit, aki megbízható, magas, barna hajú és szemű, okosabb nálam, férfias, keményen tud dolgozni, udvarias, ha megtámadnak megvédene, van önbizalma, akar tőlem 3 gyereket és imád?

22632280-nagy_1.jpg

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szubrina.blog.hu/api/trackback/id/tr3113729940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Reactor 2018.03.11. 00:45:41

Eeeeeeeee, olyan biztos vagy benne, hogy ilyet szeretnél? :D Úgy értem, fontos dolgok maradtak ki, és lehetséges, hogy egy ilyen férfi is tudna csalódást okozni, elég nagyot (például, ha imád pecázni :DDD)
Ám a listád aránylag benne van, nem szerepel rajta a "legyen jóképű" meg "legyen gazdag", ami sajnos a nők döntő többségénél alapdolog, szóval nem reménytelen :)
Hm-hm, lássuk hát, rám mennyi igaz a dologból:

Megbízható: Ha van olyan tulajdonság, amiben igazán jó vagyok, akkor ez az.
Magas: 193 centi vagyok, nem tudom, ezt most magasnak számít vagy normálnak? Tudom, hogy alacsony nem vagyok.
Barna hajú és szemű: Ez mindkettő stimmel.
Okosabb nálad: Na itt gondok lesznek...ez teljesen szubjektív dolog, és nem lehet egységes mérce alapján eldönteni, ki okos, ki nem. Csak az IQ-pontszám? Vagy a kreativitás, fantázia, problémamegoldó-készség, lexikális tudás stb. stb. is játszik? Csak mert olyan ember, aki MINDEN téren egyformán jó, olyan még nem született, még maga Albert Einstein vagy Szász Marci se volt ilyen. Szóval erre nemigen tudok pontos, kimért választ adni, alighanem rengeteg olyasmihez értek, amihez te nem, Szub, de ettől még nem leszek feltétlenül okos. Csomó más területhez (matematika például) meg segghülye vagyok, egy óvodás is jobban boldogul a matekkal, mint én.
Na meg az is problémát jelenthet, ha a pasas túl okos...teszem azt, mesél neked a fekete lyukakról, hogy hogyan működik a szingularitás, téged meg abszolút nem nyűgöz le a dolog, és olyan fejjel hallgatod a kiselőadását, hogy "aha, nagyon klassz, de figyelj csak, mennem kell haza..." :DDDDDDDDDDDD
Férfias: Ide megint több dolog tartozik, és itt is előfordul, hogy egyik üti a másikat, szóval erre ilyen kevés infó után nem tudok válaszolni.
Keményen tud dolgozni: Ha olyasmiről van szó, aminek értelme is van, akkor igen, nincs ebben hiba.
Ha megtámadnak, megvédene: Ebben se volna hiba, bár lehet utána egyből mehetnék is a hűvösre :DDD
Van önbizalma: Nem sok van sajnos, ez itt már hibádzik.
Akar tőled 3 gyereket: Erre azért nem tudok érdemben válaszolni, mert a leghosszabb kapcsolatom 5 hónap volt eddig...még az együttélés közelébe se jutottunk el, nemhogy gyerektéma...
Imád: Ezzel sincs gond, visszafelé már annál inkább...

Szubrina 2018.03.11. 08:07:50

@Reactor: és ne dohányozzon ez nagyon fontos! Az okosságot úgy értem, h értelmesebb, életrevalöbb..szarok a lexikális tudásra és a tudományos értekezésekre...a magasságod szuper 190 fölött már nem lehet baj. Ha nem tudnám, h még mindig mást szeretsz, azt hinném, h meg akarsz felelni....az imádós részt meg végképp nem értem...ti pasik úgy működtök, h ha egy nő látványára feláll a faszotok, akkor legyen bármilyen természete magatokénak akarjátok tudni...ezért is van annyi vállás, mert amikor már megunta a faszotok...mi marad, a csaj rossz természete.

Reactor 2018.03.11. 15:38:53

@Szubrina: Oké, így már kissé érthetőbb a dolog :)

Hogy meg akarnék felelni? Nos, az lehetséges lenne :) Sajnos azonban én dohányzok, így ezen a ponton elhasaltam. No meg ott van az is, hogy még mindig Ő az, akit szeretek, de Szub...erről nem tehetek, ezen nem változtathatok. Tegnap éjjel is kiről álmodtam, na kiről...
Ezt egyre kevésbé találom elviselhetőnek.

Szubrina 2018.03.11. 18:07:49

@Reactor: Amíg nem tudsz lezárni egy előző dolgot, addig felesleges újba kezdeni egyébként.

Reactor 2018.03.11. 18:11:32

@Szubrina: Tudom, Szub, ezért is nem mernék kezdeni Veled. Nagyon is megfelelnél, és rendkívül hasznosak volnának a kvalitásaid is, szuperérzékeny is vagy, csak hát ott van Ő...és ez nem lenne tisztességes feléd, hogy pótléknak "használlak" (mondjuk ki nyugodtan). Én már a reményét is feladtam, hogy valaha is le tudom zárni ezt az egészet. 18 hosszú esztendő...jézus, ha már csak rágondolok...ennyi idő alatt egy kisbaba felserdül.

Ennek kapcsán eszembe jutott valami! Lehetne a következő cikked fejléce "Más nőt szeret..." és ennek a kifejtése, hogy te hogyan, milyen szemszögből látod ezt a problémát, honnan vehető észre egy pasason, és mik a meglátásaid ezzel kapcsolatban. Igény lenne ilyen cikkre, mert ez visszatérő téma a Feminán meg hasonló lapokon, de mindenütt csak fórumbejegyzéseket olvasni, 1-2 mondat, ez aligha elegendő. Mindenképpen fontosnak tartok egy ilyen cikket.
Kámaszubrina
süti beállítások módosítása