Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kámaszubrina

2020. január 25. 19:47 - Szubrina

Vezetési stílusom

Hagy némi kívánni valót maga után, ami azt illeti. Parkolni pl. abszolút nem tudok, főleg hátra, nagyon béna vagyok. A városi közlekedést kifejezetten nem szeretem, mert lámpa, lámpa, lámpa. Ellenben az autópályán száguldozás az nagyon nekem való, azt szeretem, bár ott is van egy jó pár barom, aki totál fel tud baszni és hogy elhagyjam őket a picsába néha kicsit jobban bele is taposok a gázba, mint szeretnék. Egy kicsit agresszívan vezetek, olykor villognom is kell. Azt érdemes tudni, h nekem csak kis egy literes motorom van a kocsiban, ami azt jelenti, h ha valami barom elém jön és belassít, akkor nehezen gyorsulok vissza, tehát hiába jön a seggembe a 160 lóerős audi vagy merci vagy bármilyen más kocsi a világon nekem kell egy kis idő, h visszagyorsuljak. Ezért ügyesen kell lavíroznom, h hol milyen sebességgel megyek és mikor vagyok hajlandó elhúzni a belső sávból. A középső sávba (M0-ás) ragadtaktól kiráz a hideg, olykor jobbról előzöm őket direkt vagy mert esélyem se lenne a belsőbe kimenni, mert ott vannak.

Nem tudom volt-e már nektek ilyesmi, de már legalább kétszer volt ilyen flörtölésem az autópályán, akivel még nem történt az tudom nehezen érti meg. Elmagyarázni sem könnyebb, szóval van benne egymás előzgetése, "üldözése" meg lesés nagyon a másik felé és a szexuális energiák egymásnak feszülése és szomorúság, amikor én lemegyek a pályáról egy bizonyos ponton. Nekem eléggé női autóm van, szóval az mindig tök egyértelmű, h a kisautót egy őrülten száguldozó nő vezeti. Hiába nincs évek óta romantikus kapcsolatom az életben, azért csak akadnak ilyen "izgalmak" benne.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szubrina.blog.hu/api/trackback/id/tr3415427568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Kámaszubrina
süti beállítások módosítása