Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kámaszubrina

2020. szeptember 27. 18:51 - Szubrina

Tinder-sztori folytatása

Mert hát van neki bazmeg...Pénteken szabin voltam, mert hétvégére elutaztam és nyugodtan szerettem volna pakolni. Illetve szerettem volna kipihenni magam délelőtt, nem korán kelni stb. Éppen fürödni készülök még az indulás előtt, amikor is ismerősnek jelölnek facén, általában amikor egy ismeretlen figura ír, mindig rákérdezek, hogy:

img_20200927_183622.jpg

Hogy őszinte legyek, amikor rájöttem, h ez a Subarus pasas egy pillanatig örültem, de aztán ahogy olvastam a magyarázatát, nem igazán maradtam boldog.

Nincs kedvem kifotózni a telefonból a beszélgetést, annál is inkább, h ő Tinderre írt le mindent és ahelyett, h most leírta volna, messengerbe beillesztette a Tinderes képernyőképeket, amik nagyon rosszminőségűek voltak, apró betűkkel és nem is lehetett nagyon felnagyítani, kihagyott mondatokat is, szóval elég követhetetlen volt.

Összefoglalva, egy éve kideríthetetlen (???) oknál fogva felrobbant a vastagbele (álmaim férfija) és pont az éves kontrollra kellett mennie, amit persze elfelejtett és az orvos hívta fel, h be kell feküdni, állítólag ezért tűnt el.

Nos az eltűnése utáni nap reggelén (!!!!) hívta az orvos. Hiába kérdeztem meg többször is, h és mi történt délután három és este 6 között, illetve a későbbiekben, hogy nem írt nekem, a válasz az volt, "de hát most írtam le te hülye picsa, nem érted?", és elküldött egy homályos képet a hasáról, ahol egy "fültől-fülig" heg látható. Jó mondom, oké, akkor aznap azért nem írtál, mert másnap reggel hívott az orvos, ez még hagyján, de kérdezem, h az egy hétig, amíg a kórházban feküdtél nem tudtál írni?

Azt mondja, hát ő kivizsgálásokon volt, nem lehetett nála a telefon...mi? 2020-ban tök reális, amikor az emberek a klotyóra is telefonnal mennek, meg mindig mindenhol a kezükben van, egy hét kórházban fekvés közben nem jutott a telefonjához, ez így kinek reális, mert nekem kamuszagú.

Aztán 22-én engedték ki a kórházból és hányadikán írt nekem újra? 25-én. Nagy kunszt lehetett megkeresnie facén, miután a teljes nevemet elárultam neki Tinderen.

Hát, h őszinte legyek a stílusa, a hazugsága és úgy az egész egészségügyi gebasz egyre taszítóbbá tette számomra, kamumatyeszt.

Nem tudom mi lett volna a jobb, ha soha nem tudom meg mi a rák történt vele vagy ez...azt mindenesetre tudjuk, h én nem hibáztam, én nem ijesztettem el, pedig kaptam ilyen jellegű kommentet.

Az is biztos, h nem halt meg, de talán a világ is és én is jobban jártunk volna...huhh...Mesélt olyan kellemes részleteket, h a műtét után egy zacsi volt az olalára kötve és abba kakkantott...hát ez nem tudom melyik nő számára vonzó, de én az ilyenektől teljesen kiakadok.

Amikor megtudtam régebben, h van ilyen sztómazsák, amivel emberek ezrei élnek, kiakadtam, inkább a halál. Tökre ez jutott eszembe a fickóról, meg a kakiszag. A neten szerencsére ÜRES sztómazsákos képek vannak, de ugye ez a sztómazsák spontán tele tud zattyanni..blöá...

Írtam neki még egy olyan verziót is, h tegye félre ezt az elképesztő sztorit, ami egyébként ugye a vissza nem írásra nem igazán ad magyarázatot és ehhez még nyomozónak se kell lenni és árulja el, h valójában volt egy nálam jobb csaj, csak az mégsem jött össze...?!

A vége a szokásos volt, h én egy elmebeteg, pszichopata vagyok és nem véletlen, h egyedül vagyok és blablabla...ezt már megkaptam párszor meg a kövér disznót, de ez azzal nem basztatott legalább.

A legőszintébben mondom, h mikor lelépett ez a fasz másfél hete, annyira elkezdtem bánatenni, h kajak felszedtem 4 kilót ez idő alatt. Azt hiszem tényleg felhagyok ezekkel az ismerkedésekkel, mert nekem ez tényleg nem tesz jót, sem lelkileg, sem pedig fizikailag. Hisz vért izzadtam, h leadjak pár kilót nyár végéig, ami össze is jött és most megint kábé ugyanott tartok...

Őszinte emberrel találkozni, akinek csípem a humorát, okos stb...bír engem...áhhh sztem reménytelen, szóval hagyjuk már, kéne valaki, aki fejbebasz, amikor megint rám tör az ismerkedési vágy!

11 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szubrina.blog.hu/api/trackback/id/tr1416217584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nevem senki. 2020.09.27. 19:29:32

Mit mondtam hogy kórházban fekszik! Nem is tévedtem sokat.
Amúgy az egész story rohadtul kamuszagú. Kivizsgálás és kivizsgálás között sztem nálad lehet a teló. Mi az hogy nem? Ez így nagyon sántít! Heges hasat meg bármikor küldök neked amennyit csak akarsz, az a kép nem bizonyít semmit.

Szubrina 2020.09.27. 19:30:46

@Nevem senki.: Ezt írtam én is. Ha nem kamu, akkor sem magyarázat a vissza nem írásra. Szakadjon meg!

Szubrina 2020.09.27. 22:45:07

UPDATE: Mivel pénteken, azt gondoltam megbeszéltük a dolgokat, ennyi, le sem tiltottam a csávót, eltelt 2 nap és most ebben a szent minutumban újra próbálkozik.

Érdekes, h egész hétvégén mostanáig semmi...biztos a családdal volt...ehhe

OberstGruppenFehler 2020.09.28. 15:52:40

Na nekem tökéletesen hasonló sztorim van: csinos nővel levelezgetünk, jól haladunk, még telefonálunk is, nagyon kedves hangja van, egyszer csak eltűnik, ugyanígy se kép se hang.
Amikor kb két hét után sértődötten ráírok, hogy jó kis kamu volt, akkor jön a lecseszés, hogy szívműtéte volt és nem az ismerkedés volt a fontos neki ebben az állapotban, és hogy hogy én ezt nem tudom megérteni!?
Mondjuk én nem gondoltam ezt kamunak, de ha így el tud tűnni és a személyes kapcsolat ellenére se tud ennyit kinyögni, hogy bocs most műtétre megy, akkor az számomra gáz. Meginog a bizalom.

Szubrina 2020.09.28. 15:59:58

@blahai láma: Uhhh...ez tényleg tök hasonló. Teljesen igazad van a bizalom inog meg. Azt írja nekem a fickó: "Csak én jártam a fejében" ahhoz képest szépen elfelejtett írni egy kibaszott üzit, h egy hétig eltűnik.

Nekem mondom nem is az a bajom, h kamu vagy sem, de h neki a megbeszélt társalgás MÁSNAPJÁTÓL volt "programja" ezzel nem lehet kimagyarázni, h aznap hová tűnt...

Az is fura, h pénteken írogatott, aztán azt hittem végeztünk, megértette erre fel vasárnap késő este megint irkált...

Régebben tudom, h másképp reagáltam volna le, adtam volna második esélyt stb...de azok az idők, már elmúltak.

Nekem azért az a szívműtétes dolog is kamuszagú, eleve miért nem jelezte, h hamarosan egy nagyon fontos műtéte lesz, vagy váratlan volt:O No és utána sem tudott írni?

Imádom a mai világban vki képes azt mondani, h nem tudott írni, mikor mindenki még a szaráshoz is viszi az okostelóját...hány másodperc lehet egy üzit megírni 5-10?

OberstGruppenFehler 2020.09.28. 20:18:48

@Szubrina: Én nem hinném, hogy kamu volt az operáció. Más oldalról meg ha tényleg ez történt, akkor megértem, hogy szar lelki állapotban van, fél és legkisebb gondja, hogy egy vadidegen embernek beszámoljon egy ilyen dologról, amiben ő egy nyomorult kiszolgáltatott állapotban van. De egy üzit írhat, hogy két hét múlva folyt.köv. ez alap.

De mondjuk ez egy rossz ómen az ismerkedésre, hogy kivezetik a végbelét... fúúúú, azért nem ilyesmivel szokták lenyűgözni a nőket. Ez a vonat kisiklott.

Na de olyanom is volt, hogy ismerkedés közben még csak levelezgettünk és megírta, hogy balesete volt és kórházba került. Basszus és tényleg, fenn volt még youtube-on egy video is, hogy oldalról belementek a kocsijába és frontálisan ütközött. Na de ő is tudott írni, pedig még a keze is megsérült.

Szubrina 2020.09.28. 20:25:54

@blahai láma: Hát az biztos, h vannak fura és bolond emberek. Amúgy felháborodott, h nekem nem tetszik, h faltól-falig fel van metszve a hasa, azt mondja bárkinek kilyukadhat a vastagbele, egy csonttól vagy szálkától.

Mindenesetre ijesztően hangzik, múltkor ettem véletlenül egy kis üvegszilánkot, megcsorbult egy kis üvegtál és a másik, amiben volt, abba szóródott és nem vettük észre abba raktunk cékla-salátát.
Csak azt vettem észre, h valamik csikorognak a fogam alatt. Egy részét kivettem, kidobtam, de valamennyit lenyelhettem.
A neten rákerestem, mindenhol azt írták orvosok, aggódó emberek válaszaira, h nagy eséllyel nem lesz baj, simán végigmegy a bélrendszeren, pedig az üveg eléggé éles.

Nekem mindenképpen fura, h egy szerv csak úgy felrobban (ő fogalmazott így) sztem az emberi szervezet eléggé okos találmány, nagyon be kell tenni neki, h komoly baj legyen.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2020.09.30. 22:10:27

nem kell csodálkozni, ilyeneket vonzol be...biztos van valami oka

Szubrina 2020.09.30. 22:14:09

@repuloezustmokus: Nehéz másmilyet bevonzani, ha nincs...a választék kifejezetten ergya.

Peni a Valdes · https://eletmegamimegvan.blog.hu/ 2020.09.30. 22:32:33

@Szubrina: persze, de valamiért ezek az ergyák mozdulnak rád

Szubrina 2020.09.30. 22:33:17

@repuloezustmokus: Mert valamiért csak ergyákból, csak ergyák tudnak bárkire IS rámozdulni.
Kámaszubrina
süti beállítások módosítása