Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kámaszubrina

2016. január 07. 23:51 - Szubrina

Első levél

Amikor az embernek problémája van, méghozzá olyan, amit nem tud könnyen feldolgozni, akkor jobb szereti homokba dugni a fejét és elterelni a figyelmét a különösen fájó dolgokról. Igyekszik elfoglalni magát, mint írtam korábban sorozatokkal vagy éppen mások problémáival foglalkozik.

Olvastam Pixie-n az első levéllel kapcsolatos problémákat. Én tökéletesen megértem, ha valaki egy sablon adatlapra egy sablon körlevéllel válaszol, de ha valaki szépen kitölti az adatlapját és beleteszi egy picit a személyiségét, akkor ő már többet érdemel egy sablon körlevélnél.

Volt egy ismerősöm könyvkiadás témában egy társkeresőn tartottuk a kapcsolatot, ahonnan töröltem magam, de visszaregisztráltam kifejezetten az illető miatt, mert úgy néz ki az e-mailjeit nem olvassa, hogy újra tudjam tartani vele a kapcsolatot és csináltam egy minimal design acountot. Csak a legszükségesebbeket töltöttem ki, nick, kor, csillagjegy és a szexuális beállítottság:hetero. Még képet sem töltöttem fel. Tudjátok mit csinálnak a pasik?

nyilt_level1-600x400.jpg

Írnak nekem, kaptam statikat és leveleket, hogy mennyire szeretnének megismerni, hihetetlenül szánalmas, akinek tudtam (mert extra előfizető) annak válaszoltam is, hogy ez szörnyű és magyarázza meg, mi keltette fel irántam az érdeklődését, persze nem tudták, de nyilván annak reménye, hogy kósza punci vagyok.

Én nem vagyok az a pasikra ráírós típus, egyrészt mert nem akarok koppanni (duciság, önbizalomhiány), másrészt úgy érzem ez nem a nő dolga. A férfinak kell kezdeményezni és meghódítani a nőt...ez így helyes, persze mára a világ a feje tetején áll, sajnos. Még is ha valakinek megtetszik az adatlapja, mert jópofa az idézete vagy tetszik a bemutatkozása, esetleg a képei ragadtak meg vagy a kedvenc zenéje. Semmi agyalásba nem kerül írnom neki elsőre olyasmit, hogy:

- bakker nekem is ez a kedvenc számom, nagyon örülök, hogy neked is stb...

- de jó az a kép az xy albumban, olyan érzéseket váltott ki belőlem, hogy... és belőled, miért raktad be?

- imádom azt a filmet, amiből az idézeted származik, te is és még milyen filmeket szeretsz?

- te is délbudán laksz, ez egy közös pont bennünk, meg hogy te domináns vagy én pedig szubmisszív

estébé, estébé...nem hinném, hogy túlzottan nehéz lenne, azonban én ilyen levelet még soha nem kaptam senkitől, ilyet annál inkább:

"Szia Pityu vagyok és nagyon tetszik az adatlapod, van kedved ismerkedni velem?"

és ezt elküldi az oldalon az összes nőnek, aztán csodálkozik, hogy senki nem válaszol és azok a rohadt szemét kurvák estébé...

Uraim tényleg ennyire bonyolult? Talán nem a pinára kéne koncentrálni, hanem egy másik emberi lényre, aki véletlenül egy nő, aki vidámságot, meleg ételt és örömöt, kielégülést hozhat sivár sörrel és focival tengődő életetekbe, egy picit kéne csak odafigyelni a másikra!

Sokan azzal magyarázzák "minek erőltessem meg magam, ha aztán nem ír vissza", hát azért nem ír vissza, mert nem erőlteted meg magad, ráadásul a nők nem csak Pityukától kapnak ilyen levelet, hanem napi 10 hasonló másiktól, én már egyenesen immúnis vagyok rá és szerintem a többi csaj is.

17 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szubrina.blog.hu/api/trackback/id/tr208250728

Mr. Szalai 2016.01.08. 11:01:10

Ez egy érdekes téma.
Pont emiatt a probléma miatt gondolom ugy hogy az online párkeresés nem muködik hosszu távon. Véleményem szerint max egy évig megy a szekér.
Mert igazábol nincs közös pont, ill csak egy közös pont van hogy találni akkar valakit.
Mitt irsz elsö levélben ?
Nem irhatsz általánoságban magadrol mert az sablon.
Nem irhatsz a lelki vagy testi problémáidrol mert azzal elriasztod.
Nem irhatsz az érdeklödési körödröl mert az hulyén néz ki. ( pl szia, szerinted ki nyeri a super bowlt, vagy ki viszi a pálmát a rájátszás 1 fordulojában )
Nem irhatsz a szexuális elvárásodrol mert az rámenös ès tuti csak a szexre mész.
Nem kérhetsz képet elsönek nem illik.
Nem kuldhetsz képet mert a nök töbsége nem vizuális tipus ugy hogy valoszinuleg he nem érdekled nézhetsz ki akkár hogy nem fogod érdekelni....
...a nök amugy könyen beszélnek,mivel hogy általában a pasi ir...igy könyen teszik a lécet akkár hova..jajj legyen édi bédi de ne legyen nyájas,legyen tartalmas de nem tolakodo,fantáziadus de legyen reális stb..

Szubrina 2016.01.08. 13:25:18

@Mr. Szalai:
Az iménti blogban írtam le, hogy kell levelet kezdeni, ha nem fog meg semmi a nő adatlapjában, akkor mi a fasznak írsz rá?
Ne írj rá, ha pedig megfog valami, akkor motiválva vagy, ez pofon egyszerű!
Mi tart egy évig?
Én pontosan 17 évig ismerkedtem így és elég sok sikerem volt. Igaz most abbahagytam, de nem egy évig csináltam így, hanem 17 évig és én nem csak ezzel hagytam fel, élőben sem keresem már a másik nem társaságát.
Van az embernek egy bizonyos fájdalomküszöbe, nos én elértem.

Tény, hogy partner mellett ne is keressen senki szeretőt, az a legalja, mert az még hagyján, ha otthon nem mennek úgy a dolgok és a munkahelyen egymásba gabalyodik két kollega, de hogy a társkeresők túlnyomó többségén házasok keressék kifejezetten a szeretőket, társuk háta mögött megcsalási szándékkal, az a legalja, magas fokon.

Az meg, hogy körleveleket küldözgetnek a lusta faszturbálós majmok, megint csak az igénytelenség magas foka.

Egy esetben adnám be a derekam, ha valaki valaha olyan elánnal meg akarna engem hódítani, ahogy azt illenék egy férfinak megtennie, viszont ilyen soha, sehol nem lesz, mert nem felelek meg a kor szépségideáljának, ráadásul még okos is vagyok és jó az önismeretem is...nagyon sokat tudok nyújtani és nem igazán tudják ugyan ezt viszonozni számomra. Öreg vagyok én már bohócnak, hogy én irányítsak egy kapcsolatot és én fussak folyton a másik után, hogy mindig én idomuljak, miközben a másik fél egy hajszálat se görbít magán a kedvemért.

Mr. Szalai 2016.01.08. 14:08:08

Na most ezt leirom de ugy is kitörlöd :)
Nem azt mondtam hogy csak 1 évig tudsz ugy ismerkedni. Tudsz 400 évig is, nem ez a kérdés.
Hanem hogy hány olyan kapcsolat szuletik az online ismerkedésböl ammi egy évnél tovább tart. A pixin az átlag 3 honap majd elvesztik az érdeklödésuket egymás iránt és ujra hajrá van.
Ez fuggetlen attol hogy nö vagy pasi vagy.
Tehát van a menyiségi ráta, ammi magas és van a minöségi amely a béka sege alatt van.
Felteszek egy kérdést. Miért ismerkednek az emberek online? Bármilyen választ adsz magadnak mind negativ. Nincs idejuk élöben ismerkedni ? Rám lesz idelye ? Élöben nem képes az ismerkedésre ? És ha ott lesz élöben és engem kell megismerjen akkor képes erre ? Ha igen akkor miért nem ismerkedik élöben ? Ha nem akkor mitt akkarok töle ? Élöben nem kell senkinek ? Miért nem ? És nekem kell e ? Ezek nehéz kérdések. És ezért nem ismerkedek online. A beszélgetés haverkodás más. És abbol alakulhat valami de a fö irány az hogy barátkozás.

Szubrina 2016.01.08. 14:31:46

@Mr. Szalai:
Ez baromság, az ismerkedés hogyanja, nem determinálja a kapcsolat hosszát.
Pl. amikor az ember virtuálisan kezd ismerkedni, utána élőben ismerkedik, annyi a különbség, hogy még van egy két levélváltás a személyes tali előtt, tehát ezzel az erővel olyan, mint egy élőben ismerkedés annyi plusszal, hogy már tudod, akivel randizol valszeg nem a baltás gyilkos, hanem egy jó humorú, neked szimpi valaki.
Ennek még is mi a fasz köze van, ahhoz hol jönnek össze az emberek, inkább abban látom a kapcsolatok rövidségének hiányát, hogy:
1. sokan nem ismerik saját magukat sem
2. önzőek
3. kihasználják a másikat
4. nem képesek ici-picit idomulni, nagyon nem kell én sem adom fel magam, de picit tudok tolerálni, elvárnám ezt a másiktól is
5. nem érzik az értékét a másik embernek, hogy olyannal, mint az az illető soha nem fognak többé találkozni, ez érthető is az első pár kapcsolatnál, de egy idő után az ember rájöhetne, hogy érdemes nagyon megbecsülni valakit, mert mindenki egy külön entitás
6. az emberek azt hiszik, majd lesz jobb

Nem azért, hogy beképzelt legyek, de volt olyan kapcsolatom, ahol szakítás után viszonylag hosszú idővel (azaz gondolom közben több nem jól sikerült kapcsolat után) könyörögtek engem vissza a pasik...hát igen, miután volt dolguk pár hülye picsával mindjárt rájöttek, hogy engem kellett volna tán értékelni...

Tény én is "dobtam" el egy-két embert életem során, de főként engem dobtak, mert én eleve jól választottam, olyat, aki elegendő volt számomra, mivel én tudom mire van szükségem, másokkal ellentétben.

Szubrina 2016.01.08. 14:37:06

Számomra például elképzelhetetlen, hogy utcán ismerkedjek, bár volt rá precedens, de pon a mindjárt felsorolt indok miatt nem működött, nekem nem a külső megjelenés a legfontosabb.

Ezért számomra a netes ismerkedés a legeslegjobb, hiszen engem jobban érdekel valaki stílusa, humora, intelligenciája, szokásai, mint a külseje, ha a belső tulajdonságokban nagyjából passzol, akkor szoktam képet kérni és ha ott szimpi, akkor jöhet a következő lépcső pl. telefon vagy skype beszélgetés hanggal.

Lehet, ha élőben meglátom az utcán és ő is engem, sosem állunk szóba, de így, hogy tudom van humora estébé így már a külseje is vonzóbb számomra.

Én kifordítva működök az emberek többségéhez képest.

Volt még úgy tíz éve egy kollegám, akit amikor először megláttam bűn rondának tartottam és ahogy egyre jobban megismertem a belső tulajdonságait, egy év alatt totálisan belezúgtam és a külseje széppé változott a szememben.

Én ilyen vagyok, viszont voltak akik a külsejük alapján elsőre vonzónak tűntek, később megismerve szó szerint megcsúnyult a vonzó külsejük is számomra butaságuknak, rosszindulatuknak tudatában.

Szubrina 2016.01.08. 14:40:54

Upsz volt pár stilisztikai hiba, ami annak köszönhető, hogy néha menet közben átfogalmazok valamit, de nem javítom ki, ebből is látszik, milyen kis hebrencs vagyok...ez egy hibám például, de nevezhetjük szexepilnek is, én is esendő ember vagyok.

Mr. Szalai 2016.01.08. 14:47:26

@Szubrina: ...ok..ha igy van jol van akkor én tévedtem...és muködik az online ismerkedés..nyilván ezt mutatja az indexed is..és boldog is vagy az eredményekel...oriási szerencsém van hogy nem ismerkedek... mert szerintem igen csak szuzen halnék neg ha csak online lehetne ismerkedni.. de neked muködik és ez jo..

Szubrina 2016.01.08. 14:53:58

@Mr. Szalai:
Én élőben is megadom a lehetőséget a férfiaknak, de már nem bátrak nem jönnek oda...szóval mindazok ellenére, amit leírtam, nem zárom ki a lehetőségét, de én valszeg nem megyek oda senkihez, szánalmas, ha egy nő próbálkozik a férfiaknál.

A nőknél van a szent grál, a pina, na most ha a nőnek kell ajánlgatni, már rég rossz.

Szubrina 2016.01.08. 15:06:37

@Szubrina: Múltidő. Már nem adom meg, most már más dolgokra fogok koncentrálni az életemben. 34 éves lettem, elég volt, nem akarok többé olyan emberekkel lenni, akik nem tudják mit akarnak.

Mr. Szalai 2016.01.08. 15:15:54

@Szubrina:
Ohhh hát tudod menyiszer fogod ezt még mondani ?
Olyan mint a "huu soha többet nem iszok"mondás egy totálra ivott éjszaka után vagy "soha többet nem pokerezek" mondás egy nagy zuhé után. Az ember mondja,aztán jön a "na most sikerulni fogg " és ujra és ujra rászalad a dologra. Nem vagy apáca és szeretsz szexelni. Amugy nem sokkáig birod egyedul. Majd idövel begyogyulnak a dolgok. És ujult erövel belegabajodsz a dolgokba.

Szubrina 2016.01.08. 15:40:47

Eddig tényleg így volt és ha nem lenne elég erős az elhatározásom, megint beleesnék a csapdába.
Hidd el ez a mostani az utolsó utáni, utáni volt.
Hiába az összes várfal és sündisznótüske, ellenkezek, ellenkezek, aztán beadom a derekam az ostromlásnak "hála", megszelídítenek és amikor már szelíd vagyok, akkor jön a fekete leves...
Ez a mostani már annyira durva volt, hogy nagyon közel álltam a ...

Hideg fejjel is úgy gondolom nem vagyok erre a világra való, tökéletesen senki sem tud megérteni és így csak fájok belül, de nagyon.
Viszont vannak szeretteim, akiknek nem tehetem tönkre az életét...
Most egy-két magasztosabb terv jár a fejemben, hogy hogyan áldozzam fel az életemet valami jó oltárán.
Csak egy baj van a fájdalom, ami a lelkemben van, az csak pici időre nem jut eszembe, aztán újra és újra visszatér és érzem meg fogok örülni...bárcsak ki lehetne törölni a múltból minden fájdalmat és naivan, csillogó szemmel tekinteni az életet, amíg újra rá nem jön az ember, hogy ez az egész soha nem lesz, olyan, mint amiről álmodik.

Mr. Szalai 2016.01.08. 16:05:48

@Szubrina:
Hááát nem tudom nem vagyok orvos..
De beszéljunk mint férfi a férfival..
Lehet "az ön készulékében van a hiba"
Lehet hogy változtatni kellene egy két dolog hozzáálásán.
Pl magadal foglalkoz, ne a halyléktalanokal meg hogy ákos mitt mondot a nök feladatairol.
Te mitt szeretnél ? Rajzolni, sakkozni , biciklizni ,stb ? Azt tedd ! Ne másért , magadért , azért hogy téged szorakoztason.
Szard le a világot hogy milyen,hidd el az is leszar téged , ha csak egy dolgot találsz amivel meg vagy elégedve , akkor azzal foglalkoz.
Ne azzal foglalkoz ilyenek olyanok a manuszok. Azal foglalkoz te milyené akkarsz válni !
Ha te kiegyensulyozott, boldog , komoly nö vagy, akkor majd fogsz találni egy kiegyensulyozott komoly férfit. Amig te érzelnileg labilis vagy csak egy érzelmileg labilis pasi fog veled kikezdeni.
Tudom most az jön ... én ebben nem hiszek...az igaság az hogy nem számit te miben hiszel..ez igy muködik.
Bemegyek egy szorakozo helyre. Körbenézek . Látok 5 nöt . Abbol pl 3 slamposan szomoruan depisen ul, mert ugy gondolja nincs miért élni ,kiegyensulyozatlan , céltalan ,negativ , nincs megelégedve a világal ,kettö vidám , ad magára sugárzik az élett belöluk , céltudatosak ,legyözik a problémákat stb. Szerinted melyiket akkarom megdugni ? Melyikhez fogok odamenni ?
Kitt viszek el sétálni vagy moziba? A depisel vagy a vidám csajal kávézok inkább.
Ez igy muködik. És teljesen mindegy te hiszel e ebben vagy nem...
...amugy nekem mindegy,azt teszel amitt akkarsz,nekem nem számit ....neked számit !..

Szubrina 2016.01.08. 17:00:17

@Mr. Szalai:
Bocs, de ha az a cél, hogy megdugjon valaki, akkor inkább a depis csajok helyében akarok lenni.
Tudod van olyan, aki számára az élet több a dugásnál, na én ilyen vagyok.
Azonban az, amit te is elmondtál, hogy foglalkozzak magammal és a világ dolgaival ne, az nagyon önző cselekedet lenne.
Az ember nem lehet ilyen felelőtlen és önző, hogy csak a saját szarságával foglalkozzon.
Épp ezért mondtam, hogy valami hasznosra fogom pazarolni, haszontalan életemet, valami olyanért, amivel segítek, amíg lehet.
Én azt gondolom az élet nem a saját boldogságunkról szól, hanem arról, hogy jobbá tegyük a világot.
Én mindig is ezen fáradoztam, akkor is, ha sokan ezt nem értették meg, ettől még nálam ez a cél, változtatni, jobbá tenni, nyomot hagyni.
Nem mindenkinek az a célja, hogy megelljen, mint egy disznó és szaporodjon, mint az állatok.

Tudod elég durva dolgok következnek a világban, amit még majd te sem tudsz figyelmen kívül hagyni.
Nagyon úgy néz ki háború lesz. Méghozzá világméretű, mert van akinek nem elég két VH. hogy megtanulja, hogy nem szabad, mert mindig van aki a hatalomért és a pénzért emberek millióin gázol át.

Jól mutatja a Kölni dolog, hogy mikre képesek a migráns hordák, még egy darabig tűrnek az emberek, majd kirobban a polgárháború, az pedig a harmadik VH-hoz vezet.

Mr. Szalai 2016.01.08. 17:15:58

@Szubrina:
Értem.
Kedves Szubrina
Ugy döntötem,feladom hogy kicsit is megváltoztasalak. Nem zaklatlak tovább a hozzászolásaimal. Nincs sokk értelme képtelen vagy a felylödésre.
Továbra is agodj a világ dolgain. Legyél nyugodtan negativ foglalkoz a hajléktalanokal,fantum nem létezö háborukal,minden másal de ne magadal mert az önzö dolog......
Azért kicsit megkedveltelek , de nem vagyok papagáj hogy 100x elmondjak valamitt te meg nem figyelsz rám . És hajtogatod a megrögzött negativaidat a világrol.
Kivánom hogy sokk boldogság érjen hátra lévö èletedben..ha észre tudod venni a boldogságot,egyre jobban kételkedek ebben.
És találd meg ammit keresel , bármi legyen is az.

Szubrina 2016.01.08. 17:38:20

@Mr. Szalai:
Szánalmas ez a szöveg, én nem vagyok negatív, realista vagyok. Egyszerűen látom mi folyik a világban, mert nem a tévéhirídóból tájékozódom, hanem az internetről, ahol szabadabban tudnak áramlani a fontos információk.

Abszolút nem vagyok negatív, bárki is akarja rám erőltetni (mert nem te vagy az egyetlen). Túl értelmes vagyok ahhoz, hogy mindennek csak a felszínét kapirgáljam.
Nemrég megcsináltam egy IQ-tesztet, aminek az eredménye az lett, hogy az embereiség 88%-ánál magasabb az IQ-m. Ez a szám persze a problémamegoldó képességet jelöli, azt hiszem egy ilyen dolgot tilos eltékozolni. Feladatom van a világban és nem csak az, hogy a saját aranyamat kaparjam össze, ahogy mindenki más teszi.

Ha átlátnád, hogy ebben semmi negatívum nincs, sőt éppen ellenkezőleg.

Mr. Szalai 2016.01.08. 17:59:22

@Szubrina: ..uhum..na ja... anyira pozitiv vagy..hogy nem rég még az öngyilkoságot feszegeted.. aztán meg mi lenne akkor ha nem a hirekböl és az internetröl tájékozodnál ..hanem mondjuk az életböl ? ...hmmm de te tudod..a te életed..

Szubrina 2016.01.08. 18:17:53

@Mr. Szalai: Na én az életből is tájékozódtam elhiheted, a bringautam a bevándorlási hivatal mellett halad...hát amit ott tapasztaltam az nem volt egyszerű. Fényes nappal még hagyján, de sötétedés után...na nem folytatom...miért nem értik meg emberek, hogy az csak egy döntés az életben, ugyan olyan, mint bármelyik másik.
Döbthetek, ahogy akarok, ebben mi a negatív??? realitás, realitás.
Kámaszubrina
süti beállítások módosítása