Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kámaszubrina

2015. október 07. 11:19 - Szubrina

"Olyan nincs, hogy valami nem BDSM":)

Felhívsz azzal, hogy egy meglepetésed van a hétvégére, utazunk. Felsorolod, hogy mit hozzak magammal, főleg meleg cuccokat, sál, sapka, mert lehet, hogy hideg lesz. Azt nem tudom hová megyünk, de izgatottan várom. Úgy tűnik a hegyekbe megyünk, az erdő mélyén egy szép kis házba. Belépünk, tök otthonos, még kandalló is van és előtte egy jó kis szőrös szőnyeg, de szerencsére nem állatbőr, mint a filmekben. Nagyon hideg van a házban, alaposan át van hűlve, ezért egyből a fával kezdesz foglalatoskodni és begyújtasz. Imádom, hogy ennyire férfi vagy és baromi jól érzem magam...izgatott vagyok, élvezem a társaságod, hallgatom a tűz pattogását, már meghaltam és a Mennyországban vagyok, azt hiszem.

erdei1.jpg

Ahogy kezd melegedni, megkérsz rá szépen, hogy vegyem elő a sálamat és a sapkámat és egy pár zoknit. Ezután már erélyesebben utasítasz, hogy vetkőzzek le meztelenre. Mivel még nem melegedett át a ház teljesen ahogy levetkőzöm, a mellbimbóim nagyon megkeményednek és a bőröm is libabőrös, persze te élvezed a látványt, mert látom a szád szegletében megbújó kis huncut mosolyt, persze te talpig felöltözve. Brrr!

A szépen beágyazott ágyhoz vezetsz és megparancsolod, hogy feküdjek rá hanyatt, hozod a sálam és mindkét csuklómat az ágy támlájához kötözöd. A lábaimat széttárva úgy szintén az ágy végéhez kötöd, a te két (készültél a "hidegre") sáladdal. Ezután a hasamra ülsz és a fejemre húzod a sapkát, de a szememig, hogy ne lássak, ekkor szenvedélyesen megcsókolsz, aztán a számba gyömöszölöd a zoknimat.

erdei_haz.jpg

Majd, hallom ahogy a konyhai részbe mész és matatsz, vizet engedsz és hallom, ahogy begyújtod a tűzhelyet. itt fekszem meztelenül és te teázgatni akarsz? Kérdezem magamban, de aztán nyugalomra csitítom magam, hiszen bízom benned, biztos oka van a tetteidnek. Hallom, ahogy lapozol valamit, miközben vársz a teára, elkészült a víz. Nem látom, de előveszel egy bögrét beleöntöd a vizet és belelógatod a filtert, kicsit állni hagyod, engem meg forrni.

erdei_haz2.jpg

Hallom, ahogy közeledsz, megállsz az ágy mellett, nem látom de kiveszed a forró vízből a filtert és a testem fölé tartod, a kissé fázó testemre csöppen a forró víz a filterből, összerándulok, de szorosan megkötöztél így nincs nagy mozgásterem, a hangom se lehet nagyon hallani, a zoknik is hatásosak, pedig felnyögtem a fájdalomtól. Te szemét, gyűlöllek! Fú de forr a vérem, de újabb cseppek érkeznek a testem különböző és egyre érzékenyebb pontjaira. Aú, ez fáj! - kiabálom a lelkemben. Szuszogok mérgemben, amit te rohadtul élvezel és biztos mosolyogsz, miközben előtted hullámzik kiszolgáltatott testem.

Viszont meztelenségem előtted, enyhe félelmem és a makacs indulat, amit keltettél bennem, elindítanak egy folyamatot, egyre izgatottabbá válok, a puncim lassan már tocsog a nedvességtől. Végre félreteszed a teásbögrét, hallom, ahogy koppan a bögre alja az éjjeliszekrényen. De mit hallok, kimész a kandallóhoz és leülsz újra a fotelba és lapozgatni kezdesz valami újságfélét vagy könyvet. Megőrülök, azt akarom, hogy megérints, követelem, mit képzelsz, itt hagysz vágytól égő testtel? -dühöngök magamban. Pár perc telik el így, de számomra örökkévalóságnak tűnik. Egyszer csak hallom, hogy újra az ágy mellé lépsz, majd ráülsz és elkezdesz nagyon gyengéden simogatni, a várakozástól és a látás érzékétől megfosztva, minden érintésed fokozottabban érzékelem. Finom még is férfias kezeid érzem a karomon, a vállamon, a mellemen, a hasamon, aztán jönnek a lábaim, a combjaim, a combjaim belső oldala, de itt megállsz.

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szubrina.blog.hu/api/trackback/id/tr587914968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2015.10.07. 13:11:14

....

Szép képek
:)

Szubrina 2015.10.07. 13:15:43

@AzŐrszem: Igen, nekem is tetszenek, bár egy pöppet giccsesek, de még is valami megfogott a házban, ezért apró változtatást eszközöltem a sztoriban pl...a rácsos ágyvég kuka, mert a képen nem olyan.:) Ugyan is a sztori korábban volt, mint a képek.

2015.10.07. 13:22:10

Azért a rönkök ott vannak a végén ;)

Szubrina 2015.10.07. 14:03:44

@AzŐrszem: Igen az eléggé alkalmasnak tűnik:)
Kámaszubrina
süti beállítások módosítása