Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kámaszubrina

2016. január 05. 08:11 - Szubrina

Télen hó?

Nagyon mérges vagyok, a hó tegnap délelőtt kezdett esni, majd 5 cm magasságban megállt (hála istennek, különben...) ezután, sőt eközben is már bőven lett volna ideje a fővárosi hókotróknak végigszaladni a város úthálózatán, de nem. Nem, sehol egy hókotró, két utca van felénk besózva, ahol a buszok járnak, a többi utcában fagyott hóvájatokban vagy szűz hóban kell a biciklivel közlekedni, életveszélyesen. Végül is mi a faszért fizetjük az adót, ha nem az ilyesmikért pont?

ho.jpg

Már jó ideje jobbnak tartanám, ha nem vonnának senkitől adót és mindenki maga fizetne azokért a dolgokért, amiket intézni kéne, mert akkor el lenne intézve, meg lenne csinálva. Mindenki maga oszthatná be a pénzét és nem politikusok, hivatalnokok zsebébe vándorolna feleslegesen az a pénz...

Állítólag, ha nem lenne korrupció ebben az országban úgy élnénk, mint Svájcban, mert van itt pénz...csak ugye kinél. Tegnap hallottam, hogy lassan egy millió alkoholista lesz kis hazánkban, ez durván sok a 8 millióból, na persze a piáért sem örömükben nyúlnak az emberek, mert olyan jó itt élni.

Ilyenkor egyébként, amikor ennyire hideg van eszembe jutnak azok a szegény csövesek és kóbor állatok, akik fagyoskodnak kint az utcán, míg a milliomosok valami egzotikus szigeten süttetik a picsájukat a millióikon csücsülve.

Undorító ez a világ, okádok tőle.

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szubrina.blog.hu/api/trackback/id/tr958238366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mr. Szalai 2016.01.05. 08:31:45

A világ mindig is ilyen volt.
Sött rosszab. Pl a romai birodalom rabszolgái vagy a középkor inkvizitorai.
Ne undorodj és okádj.
Hanem találd meg a szépet.
Ne azt nézd a hoban hogy na baszus nem takaritják el. Hanem hogy elmehetsz szánkozni meg hogolyozni a párodal.
Én 40 éves vagyok csak lesni szoktak akkivel épen vagyok dobok egy hátast a friss hoban és csinálok angyalkát.
Jokkat nevetek közben .

Szubrina 2016.01.05. 11:00:16

@Mr. Szalai:
1. Nincs szánkóm.
2. Itt már minden talpalattnyi földet eladtak, sehol sem lehet szánkózni vagy az úttesten gondoltad, ahol az autók járnak?
3. Ha csak a szépre és a jóra figyelnék, az önzőség lenne, különben próbálom homokba/hóba dugni a fejem, hogy ne jussanak eszembe azok a szerencsétlenek, akik kint fagyoskodnak, de nem azért, hogy jó legyen, hanem, hogy ELVISELHETŐ legyen lélegezni.
4. Bárki is teremtette ezt a világot vagy az embereket ilyenre, az egy mocskos geci volt és kívánom neki, hogy örökké emberek között kelljen élnie, mert ennél nagyobb kín, nincs az Univerzumban!

Purpletulip 2016.01.06. 12:34:18

@Szubrina:
Ennyit a derusebb vilagszemleletrol, igy ujev alkalmabol. :)

Reactor 2017.05.08. 15:58:41

Én speciel örülök a hónak. 50 éven belül elvileg eltűnhet totálisan a havazás, hála a globális felmelegedésnek és a sok ostoba idióta embernek, akik szerint a világ legtermészetesebb dolga 24/7 pöfögtetni a dzsuvát a gyártelepek kéményein. Éppen ezért nagyon megbecsülöm a havat, ha esik - mái napig szívesen szánkózok, síelek, és építek hóembert, és ha egy mód van rá, nem utaznék ki Ausztriába, vagy Slotákiára a majmok bolygójára (na oda főleg nem).

Hogy nem, vagy csak alig takarítják, az viszont egyértelműen a kúrmány hibája. Itt Orbánisztánban semmi nem működik normálisan - ahogy egészségügy, közbiztonság, normális fizetés nincs, úgy a közutakat is magasról leszarja az állambácsi. A kátyújavítás is úgy néz ki a gyakorlatban, hogy jön egy ember, belapátol két adag hideg aszfaltot a gödörbe, ugrál rajta egy kicsit, aztán sebesen odébbáll. Az egészségügy annyiból áll, hogy betolnak egy kórterembe megdögleni, kapsz X számú gyógyszert (amiért persze keményen perkálni kell), oszt vagy meggyógyulsz az egyiktől, vagy elpatkolsz, úgyis várnak négyen az ágyadra. A közbiztonság meg nagyjából olyan, hogyha hazafelé belefutsz egy kisebb horda buckalakóba, és elszedik mindenedet, a hájas seggű vén zsaru csak néz rád a kapitányságon, amikor feljelentést teszel, hogy "mit akar, mit tegyünk?" Bezzeg amint megpillantanak egy gárdistát, azonnal kivonul az összes policáj három megyéből & a tini nindzsa tekesek.
Egyszerűen siralmas, ami ebben az országban megy. A tőke 90%-a a hatalmi elit zsebét tömögeti, a 10%-ból meg éljen meg 10 millió ember ahogy tud, vagy dögöljön meg. És elméletileg ez népbarát politika lenne...
Csodálatos :D akinek ilyen barátai vannak, minek annak ellenség? :DDDDDDDDD

Nem véletlen hogy egyre többen pucolnak el nyugatra ebből a nyomorból, és egyre több a kormányellenes, nonkonformista ember. Ennek ellenére mindig van egy kellőképpen ostoba társadalmi réteg, amelyik megválasztja valamelyik rablóbandát, és önként betérdel a lófasz elé.
De az államhatalom mindig is így működött: a végsőkig kizsákmányolja az ostobákat, majd halállal fizet nekik.
Kámaszubrina
süti beállítások módosítása