Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kámaszubrina

2018. május 24. 00:10 - Szubrina

Zoom-on olvastam...

...egy cikket a "Huxit"-ről, egy szokásos agymosó cikket, amit az összes libcsi balfasz beszop, mint az anyatejet. A zoom cikke itt. Hogy ha kilépünk az unijóból, akkor mindennek vége, még olyan messzire is elmentek a cikk írói, h olyan hívószavakat is megengedtek maguknak, h Trianon 2.0-nak nevezzék a kilépést.

Állítólag olyan kurva sok támogatást kapunk az unijótól, de tegye a szívére bármelyik átlagember a kezét és ha ebből a bőrén érez bármi pozitívat is, akkor most szóljon. A kormány és a haverok kurva jól járnak. Pl. a nyaralóhelyen, ahová sokat járok van egy étterem, ami fel lett újìtva és nem az étterem hasznából, hanem miből? Na csak nem uniós pénzből, hát ez de tök jó a magyar népnek baszod. És akkor még nem is említettem, h mennyi fasza és hasznos stadionunk, kisvasutunk épült unios pénzből. Az étterem felújításának beruházását egy nagy tábla hirdette, h unios pénz. Az étterem tulajdonosa tudvalevőleg nagy fideszes...Ki látott már ilyen Szécsényi-terves vagy Rákóczis táblát bármelyik kórház vagy iskola előtt? Én konkrétan egész iskolás koromban zsepivel jártam Wc-re, az ajtók nem voltak zárhatóak, szappan nem volt és a csapból csak hideg víz folyt. Most sincs ez másképp, ha közintézménybe megyek, köszi unio, de mit is??? Pont egyik nap láttam kis hazánk legszegényebb településén sportcsarnok épül, kábé olyan szegénység van, h az önkormányzat a villanyt sem tudja fizetni, az emberek éheznek, de épül egy sportintézmény, miért érzem, h ennek is valami unios pályázathoz van köze?

Aztán pont az a tenyérbemászó neolobsi picsa, csinált egy videót arról, h h mentek csődbe a magyar tejgazdaságok, az olcsó unios szlovák szarminőségű tejnek köszönhetően.

Nem szabad elfelejteni, mi az uniónak egy szeméttelep vagyunk, minden szarminőségű terméket itt tudnak elsütni. Az unio által közvetetten alacsonyan tartott béreink miatt. Bezzeg exportban mennek ki a magyar igényes, egészséges és jó alapanyagból készült termékek, mert ott meg tudják fizetni. A cikk érdekessége volt számomra, h Mo-nak csak az exportjáról volt szó és az importos ábrán kis hazánk valamilyen különös csúsztatásnál fogva már nem volt feltüntetve. Gondolom azért, mert kurva magas a magyar import. Volt egy pasim, aki Németországban dolgozott és mondta, h a német szupermarketekben a magyar TV-paprikát árulják, de hát vatdöfákk???? Mi meg vesszük a fasztudja honnan származó szart...vajon kinek érdeke ez??? (az unionak) Tehát ugyanazt importáljuk, amit expportálunk, csak szarabb minőségű jön ide, utaztatva, érlelő gázzal ellátva, benzingőzben, kamionokon, spanyol meztelen csigát behurcolva az ország kiskertjeibe, juhúúúúú.

Érvként hozta fel a 300  rugó külföldön dolgozó magyart a cikk, mi lenne velük? Hát mi? Családegyesítés és nagy nyomás végre kis hazánkon, h bizony a multik itt is olyan béreken tudjanak embereket alkalmazni, mint egy köpéssel nyugatabbra, ugyanolyan eladási árak mellett (mer azok már érdekes évek óta tudják hozni az unios országok szinvonalát, hm...). A magyar vállalkozások újra fellendülnének, ah a mezőgazdaság is, végre nem a szlovák 1,5%-os homogénezett tej, spanyol ízetlen paradicsom lenne a polcokon, hanem újra magyar minőségi. Nem győzöm belinkelgetni ezt a kurva jó videót, ami elmagyarázza, hogyan tett minket tönkre a nagy "SEGÍTŐ" csudijó.

Mivel "kénytelenek" lennénk megvenni a magyar cuccot a belföldi gazdaság durva emelkedésnek indulna. A fizetések emelkednének az egészségünk és az ország önbecsülése megnőne...bárcsak kilépnénk, de amíg állambácsi és a haverok tömik a zsebükbe az összes unios támogatást, addig nem érdekük kilépni, sajnos.

Pedig most a tróger migráns áradat is kurva nagy nyomás...baszhatjuk az unios pénzeket,(azokat amúgy is baszhatjuk) ha a trógereket kell majd eltartanunk, a közbiztonság romlásáról nem is beszélve. Kis országunkba 100 éve letelepített cigány közösségek éppen elég ijesztő mintát mutatnak, arról, h ezek a nem idén barnult emberek mennyire alul vannak szocializálódva és mennyire képtelenek más kultúrákba beilleszkedni.

Nemrégiben megjelent egy cikk valami közgaszdász által kiszámolt izéről miszerint több pénzt visz az unio, mint amennyit behoz...nem kell ehhez diplomásnak lenni, az ember a kibaszott bőrén tapasztalhatja, h valahogy nem jobb, nem jobb, hiába mondják.

Sajnos a saját családomban sem látják át ezt a napnál is világosabb eszmefuttatást, miszerint az unio kihasznál minket, a segítés álcájába bújtatva, sőt nemhogy kihasznál, tönkre tesz, ha még nem tett teljesen tönkre (pl. mezőgazdaság).

A legjobban az tetszett a zoom cikkében, hogy azt éreztem benne, hogy nagyon erősen próbál meggyőzni minket olvasókat, h mennyire vége a világnak az unio nélkül...hm...ez az egész ad nekem egy kis reményt, hátha kilépünk a picsába...

Anno én az unioba lépés ellen szavaztam, már akkor tudtam ösztönösen, h ebbű baj lesz. Kurvára idegesít, h hosszú vagy rövid o, az unio...hiszen elvileg nem magyar szó, még is mindenhol hosszú ó-val írják...

UPDATE: Figyelmetlen voltam, a második grafikonon is rajta van kis hazánk, viszont ha 80% az exportunk és 78% az importunk, akkor miért fél itt bárki is, h mi lesz velünk az unio nélkül???? Amit kivittek azt adják el itthon és nem kell behozni semmit, tiszta sor.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szubrina.blog.hu/api/trackback/id/tr5513994372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Kámaszubrina
süti beállítások módosítása