Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kámaszubrina

2018. június 09. 19:21 - Szubrina

Megbélyegzés

Nem véletlen, h ma már nem engedek magamhoz közel senkit, régen is mindig csalódtam az emberekben és ez azóta sem változott, ha nyitok valaki felé és nem nyalom kellőképpen a picsáját, akkor hamarosan kimutatja az illető a foga fehérjét.

Így történt ez most is, tegnap kéretlen látogatók törtek rám bandástól, egy meggondolatlan régebbi olvasóm által. Eleinte eljópofáskodtunk, nekem is jól esett egy kis netes kontakt, mert jó ideje ezt a fajta stílust, h neten idegenekkel beszélgessek, poénkodjak nem csináltam, pedig régen ez a hétköznapjaim része volt.

Aztán egyre több komment érkezett, ami bántó volt rám nézve, ledegradáltak, hol a duciságommal basztattak, hol a BDSM-mel. Nem értem, ha odamész valaki blogjához és nem tetszik valami, nem az a normális reakció, h fogod magad és eloldalogsz és keresel neked tetszőt? Nem, inkább jól beolvasol az illetőnek, h az ő saját életét, az ő saját bensőséges leírásait megkérdőjelezed? Áhh, atyaúristen.

Valóban ki vagyok ábrándulva a férfiakból, úgy általánosságban, a közelmúltban is épp arról írtam, h nős és párkapcsolatban élő férfiak környékeznek meg folyamatosan. Így alakult az életem, h nincsen párom, mert nem találkoztam olyannal, akiben 100%-ig meg tudtam volna bízni, hogy egyrészt nem csal meg másrészt kitart mellettem és a közösen vállalt gyermekeink mellett. Csak azért, h együtt legyek valakivel, h legyen rendszeres baszópartnerem, szerintem álszentség összejönni valakivel, a hazugság minden formáját gyűlölöm és sem a külvilágnak, sem pedig saját magamnak nem fogok hazudni, h beolvadjak a társadalomba, mint egy kaméleon. Hogy ebben bizonyos egysejtű egyedek támadási felületet látnak az igazán szánalmas, az ő szar és nyilván boldogtalan életükre nézve. Egyébként észrevettem már, h azok, akik rossz párkapcsolatban élnek, gyakran szeretnének szingliket berántani a saját boldogtalan kis világukba, hogy mi is szenvedjünk és hazugságban éljünk. Beteg egy társadalom azt meg kell hagyni.

És akkor jön és ledegradál a másik kommentelő is, egyre mélyebbre süllyedve, ráadásul egymásnak dobálják a lasztit, hogy " hát igen tudod cimbora, nem véletlen, ha valaki 36 évesen még egyedül van..." persze ezzel ők az én személyiségemet fikázták, miközben nagyon is jól ismerik saját magukat és saját elbaszott nemüket.

Borzasztó világban élünk, olyan szerveződéseknek kell lenniük pl. h Férfiak klubja ( http://www.ferfiakklubja.hu/fooldalhttp://www.ferfiakklubja.hu/fooldal ), ahol a férfiakat próbálják a férfi értékekkel beoltani újra, mert egy kissé elfeledkeztek róla, h a férfiak dolga nem az, h minden kóbor lukba bedugják a faszukat. Hány nő neveli egyedül a bölcsődés, óvodás korú 1-2-3 gyerekét, mert apuci nem volt képes felelősséget vállalni? Úristen, hogy lehet úgy csinálni, mintha ez a dolog nem létezne, hogy lehet otthagyni egy nőt 1-2-3 gyerekkel??? Miből vannak ezek tulajdonképpen moslékból, szemétből?

A férfiak szerintem a majmok és az emberek közé süllyedtek, bár a majmok annyival előrébb tartanak, h nem akarják a faszukat beszuszakolni folyamatosan a nők szájába és segge lukába, miközben az előbbi evésre és beszédre való, utóbbi pedig SZARÁSRA. De hát ha ez van a pornóban, akkor abba minden nőnek bele kell egyeznie különben még a saját párja is ledegradálja és zsarolja, hogy akkor keres másikat.

Ennyire ocsmány nemmel kell beérnünk, lehetséges, h akkor inkább egyedül pusztulok meg, mert nem jön az, aki kitűnik a szarból, nem jön az, aki valóban harcolna értem, h érezzem számára értékes vagyok és nem csak egy a sok közül, mert gombócartúr-effektben szenved és jöhet salátapinájú, meg kislányos puncijú is, körtemellel, meg almamellel, meg pici cicivel és hatalmas csöccsel is akár, hiszen csak két dolog a fontos, jól szopjon és engedje seggbe...nemigaz?

A kommentáradatot töröltem, a kommentelést először tiltottam, most meg előmoderációssá tettem, szerencsére ketten le is iratkoztak, ez azért némi reménnyel tölt el, h talán még is van önkritikájuk, de áhh faszt...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szubrina.blog.hu/api/trackback/id/tr8214035578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Kámaszubrina
süti beállítások módosítása