Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kámaszubrina

2020. február 25. 21:20 - Szubrina

Affér

A szokásos utamra indultam az autópályán, nem voltam valami fényes hangulatban, mert előtte még itthon egy fórumon vitáztam valakivel. Nem volt fontos a téma mégsem bírtam magammal, nem tudtam elengedni a dolgot. Bosszús voltam, hogy még is félbe kellett hagynom, mert indulnom kellett dolgozni. Szikrázó napsütés volt, ami egyrészt csodálatos és hurrá vége a télnek, másrészt vezetésnél igencsak zavaró tud lenni. Amikor ilyen a kedvem, akkor nem fogom vissza magam a sebesség terén, csak ha a kilométerórára nézek és látom, hogy kissé túlzásba vittem a gázpedál használatot. Ilyenkor megpróbálok visszavenni. Kifogtam egy szokásos balfaszt, hármat találhattok milyen autója volt, igen fekete BMV. Megelőzött jobbról, (3 sávos úton WTFuck?) majd bejött elém a sávba, úgy, hogy fékeznem kellett. Mi a fasz értelme van az ilyesminek, persze ha ezzel a kis motorral fékezek, nehéz visszagyorsulni, szóval gondoltam azért megpróbálom visszaelőzni. Szóval belegyorsultam a seggébe, majd kiindexeltem, de ekkor a gázpedálra lépett pfff idióta. Jó, akkor bemegyek mögé, erre újra fékez.

Most már kezdett tisztulni a kép, hogy direkt csinálja a fesztivált, de miért csak azért mert kis, fehér, női autóban ülök? Akkor már bármit megtehet velem, a nagy fekete Bömössel? Utálom, rohadék. Ezután a gázba taposott és jó alaposan lehagyott, fellélegeztem, mert legalább megszabadultam tőle. Persze csak a következő útszűkületig, itt a besoroló kamionok és maga a szűkítés lelassította így mindannyiunk nagy örömére beértem. Juhhé, már annyira hiányzott. Úgy döntöttem nem foglalkozom vele és inkább benyomtam a zenét, hangulatomhoz illően egy pörgősebb számot tekertem majdnem maximum hangerőre, hogy kizárjam a balfaszt és úgy alles cuzammen az egész világot.

Mivel sötétített volt a hátsó szélvédője, nem láttam ki ül a volánnál, de 100%-ig biztos voltam benne, hogy férfi az illető. Már eleve az autó formája is totálisan masculin. Ráhajtottunk egy másik pályára, sajnos nem úsztam meg, végig mögötte kellett mennem, mert a forgalom megfogta őt is. Inkább a zenére koncentráltam és énekeltem ki magamból a feszkót.

Lassan közeledtem a kijáratomhoz és ezért kihúzódtam a külső sávba, de mivel az üres volt kicsit megnyomtam és így jobbról elé kerültem csak azért is, én még mindig a külső sávban ő meg a belsőben, hát nem utánam jött.? Erre indexeltem, hogy lemegyek a lehajtómnál, ez a marha is indexelt, az utolsó pillanatban azonban visszament az autópálya külső sávjába és azt hittem megy tovább, erre elém ugrott a kocsijával, szóval csak kikerült a lehajtónál. Elég veszélyes játék volt, ennél a manővernél valóban megijedtem. Az tuti, hogy nem normális ez az alak. Innentől folyamatosan fékezett előttem, már konkrétan gyök kettőre kényszerítette a sebességmutatómat.

Aztán elérkezett, hogy jobbra kanyarodjak a munkahelyem felé, a barom viszont balra indexelt (jé van a BMW-ben index?), egy gyors mérlegelés után (hogy még beérek, talán, ha csak a következő körforgalomig "üldözöm") utánaeredtem. Az országúton már nem fékezgetett, normálisan ment, sztem meglepődött, h pont arra megyek, amerre ő. Elértük a körforgalmat, de mivel a kis városka felé ment, úgy döntöttem, hogy még egy kis "követés" belefér az időmbe. Szerencsére hamarosan egy kis családi házakkal szegélyezett utcácskába fordult, majd egy igen újépítésű és szögletes ház előtt leparkolt a kapu előtt. Én is leparkoltam mögötte, gondolom már levágta, h az utóbbi pár percben követtem.

bmw.jpeg

(A kép csak illusztráció, mint minden bejegyzésemben)

Ahogy mögötte álltam a kis fehér kocsimban gubbasztva és vártam, hogy kiszálljon a nagy fekete autóból, egyszerre düh, félelem és izgalom járta át a testemet. De nem szállt ki, vagy kivárt vagy talán telefonál gondoltam, lehet, h észre sem vett? Egy életem, egy halálom gondoltam, majd dühösen leállítottam a motort, becsaptam a kocsiajtót és felhergelve elindultam felé, h majd jól számonkérem. Amikor az ajtaja mellé értem, óvatosan kinyitotta az ajtót és mosolyogva kiszállt a kocsiból. Magas volt és férfias, napszemüvegben. A magabiztos mosolygása némi értetlenkedést váltott ki belőlem és nem jutottam egyszerűen szóhoz. Vártam, h magyarázatot adjon a korábbi viselkedésére és csapnivaló vezetési stílusára. Válasz helyett megfogta a karomat és az autójához rántott, háttal nekinyomott és rám nehezedett, aztán megcsókolt, ez az egész annyira gyorsan történt, hogy fel sem tudtam fogni. Fantasztikusan csókolt, egy pillanatra el is veszítettem a fejem, majd amikor magamhoz tértem, ellöktem magamtól.

Visszahúzott magához és csak mosolygott, ezen a ponton gondolhatnánk, h egy pszichopata a faszi, de hát tudjátok, h a zsánerem, szóval utána mentem, a házba és ami ezután következett, azt egy másik bejegyzésben fogom leírni.

(A szerk: a történet bizonyos elemei csak kitaláltak, sajnos.)

 

43 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szubrina.blog.hu/api/trackback/id/tr6515488762

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Technikus Úr · www.technikusur.blog.hu 2020.02.25. 21:33:20

Jajj Szub. Ahogy látom, valaki nagyon kaparja a tapétát. :D :D

Szubrina 2020.02.25. 21:35:04

@Technikus Úr: Igen, épphogy megírtam, a nekem nem kell pasi bejegyzéseimet, aztán tessék, de tény, ez folyamatosan változik bennem. Asszem jön a tavasz csicseregnek a madarak én meg BASZNI akarok!:DDD

Technikus Úr · www.technikusur.blog.hu 2020.02.25. 21:44:24

@Szubrina: Az útelágazódásig hiszem el a sztorit. Aztán te mentél jobbra, ő meg balra. :D
Amúgy nincs baj ezekkel a gonzó vagy fiktív sztorikkal. Érdekel a folytatás. :D :D

Szubrina 2020.02.25. 21:55:15

@Technikus Úr: Hát igen, minden amit írtam megtörtént már velem, csak az izgibb rész nem...de amúgy igy utólag eléggé Románás, Tiffanys, Júliás lett a sztori, nem véletlenül. Nők millió olvassák ezeket, mindenki azt nézi, olvassa, amit nem kap meg, ti azért nézitek azt a sok beteg pornót, mert a valóságban a szex inkább sokkal normálisabb, nem eléggé beteg.
Mi meg azért olvasunk ilyeneket, mert ez a fajta romantika, spontaneitás borzasztóan hiányzik az életünkből.
Elég megúszós ez a Marcusos blog megosztás, de tény, h hasznos is( :) ), még sok van? Csak, h tudjam mire számíthatok?:) Saknálni fogom, ha elfogy. Na megyek gólyatábort olvasni:)

Technikus Úr · www.technikusur.blog.hu 2020.02.25. 22:10:11

@Szubrina:

A magam részéről ez nem igaz. Egyáltalán nem azért nézek pornót (ha nézek...), mert valami perverzióra vágyom. Én sokkal inkább a nő alakját, vonalait figyelem. A seggbebaszós, arconélvezős, öklendezős részektől kész vagyok... Bocs ha nem vagyok elég beteg és perverz...

Hát ha én levágnák egy ilyen jelenetet az életben, mint amiről itt írsz, miszerint ez a féle romantika hiányzik az életetekből, valószínűleg egy baszott nagy sallert kapnék attól a csajtól, akit így random megpróbálnék lesmárolni. :D

A Marcus-os sztori a végéhez közeledik. 1 rész van csupán hátra.

Szubrina 2020.02.25. 22:17:49

@Technikus Úr: Ó, csezzegh, nem erre a válaszra számítottam, ami Marcust illeti.
A pornót illetően kellemes kivétel lehetsz.:)

A legtöbb nő pofozna, de én nem, viszont olyan világot élünk, h élőben soha nem áll elém faszi, mindegyik a neten próbálkozik facebook, tinder stb...

Beszari szar az összes, félnek a visszautasítástól, pedig a bkv-n és a boltokban is nyitott vagyok, látom én, amikor kiszúr magának vmelyik, de nem mer odajönni, max. visszapillantással bátorítom.

Múltkor is hiába próbáltam segíteni a tanfolyamon szemezősnek, még akkor is totál be volt kaksizva, amikor én leszólítottam.

Amúgy hihetetlen, h mennyire legyőztem a gátlásaimat, én az a típus voltam, aki még attól is beszart, ha odajöttek megkérdezni mennyi az idő, ma meg pl. az Aldiban véletlenül meghallottam, ahogy egy nő mondja a telefonba, h "..elérhetetlen magasságokban van, úgyhogy megkérek majd valakit, h vegye le". Még a közelben tébláboltam, amíg le nem tette, majd kedvesen megkérdeztem, h "Mit kéne levenni, én elérem?" Aztán kiderült, h 4 doboz sört, lábujjhegyre állva elértem.

Reactor 2020.02.25. 23:49:05

Még ha félig-meddig fikció is a sztori, sajnos sok elemet a saját bőrömön tapasztaltam valósnak. Pl. hogy akinek fekete BMW-je, vagy hasonló árkategóriás kocsija van, az rögvest az utak királyának kezdi képzelni magát. Ezért is nem szeretek vezetni, és járok inkább kerékpárral, mert rengeteg ilyen retkedék surmót kell elviselnem.
Csajosok szerint nagy általánosságban amúgy a BMW-s fószerek kompenzálni akarnak a kocsival. Egymástól függetlenül többen is jelentették, tehát még akár igaz is lehet a dolog :)
Azt meg ne szégyelld, hogy jő a tavasz, és rádjött a baszhatnék :DDD szerintem ez így a tél legvégén teljesen általános, pláne, hogy az állatvilágra is ilyenkor jő rá az utódnemzési kényszer. Macskák, kutyák, madarak, de még a rovarok is...
Jómagam ám abszolút nem vagyok spontán - sőt, nálam pont hogy "visszalendül az inga" - de a romantika fontosságát én is hangsúlyozom, elvégre mi más adhatna szilárd alapot egy párkapcsolatnak? Az, hogy a pasi odadugja a faszát a csaj orra elé, hogy nesze, szopjad, az biztos, hogy nem...

Technikus Úr · www.technikusur.blog.hu 2020.02.26. 06:19:17

@Reactor: ismered a mondást?
Ha kicsi a Marci legyen nagy a Merci. :D

Lorrh 2020.02.26. 08:58:51

Én arra vártam hogy csaj lesz a béemvés.

Egy kéretlen okoskodó tanács: ilyen modoros életidegen dolgokat nem írunk, hogy " kissé túlzásba vittem a gázpedál használatot"

Persze maszkulin a béemvé. De olyan végtelenül kevés maszkulin dolog maradt már a mai világban az általános érzékenyítés, feministapicsáskodás és buzulás világában.

Lorrh 2020.02.26. 09:05:20

@Szubrina: hahaha jót nevetek rajtad. Láttál már nőt, hogy viselkedik a visszautasítás esetén? Elmebeteg őrült lesz belőle. Sajnos nem viccelek.
Ha valaki nem bírja a visszautasítást akkor azok a nők.
Te még fiatal vagy, de 45..50 körül kezdődik a nőknél a megborulás, amikor rájönnek hogy elbaszták az életüket, se gyerek, se család, se pasi és akit kinéznek maguknak, azok lepattintják őket egy éjszaka után, mert szarok az ágyban és plöttyedt a testük. De ezt nem tudják magukról, mert egész életükben hazugságban, kiskirálykisasszonyként éltek. Jóreggelt.

Szubrina 2020.02.26. 16:12:08

@Lorrh: Sztem az a mondat nem modoros, nekem vannak ilyen bonyi mondataim, ez egyéni stílusom része, ha nem tetszik...tudod, de azért köszi az észrevételt, örülök, h figyelsz!

Az érzékenyítés és feminizmus, genderizmus, amiktől egy szub (egy normális is, sztem) nő agyfaszt tud kapni, nem elég, h domináns pasik nincsenek, de még buzi is az összes, aztán kire gerjedjek, a kis köcsögökre, na ne...fujj!

Szubrina 2020.02.26. 16:15:54

@Lorrh: A pasik nem azért koccantják le a nőket egy éjszaka után, mert a nőkkel valami baj van, hanem mert képtelenek elköteleződni, felelősséget vállalni (nemhogy egy kapcsolatért, magukért sem) stb...élnek, mint hal a vízben.
Ha nekem rövid időn belül nem jön össze valami komoly, akkor már tényleg hagyni fogom a bús picsába és hidd el nem fogok bánkódni, elismerem, h túl jó vagyok én bárkinek.:DDDD

Mellesleg a nők ne is kezdeményezzenek, szóval így no para a visszautasítástól, a fasziknak viszont vállalni kéne a kockázatot mert még is csak ők a férfiak (akkor is, ha buzi köcsögök).

Lorrh 2020.02.26. 16:20:57

@Szubrina: igen, egyetértek. Itt összesen annyi a különbség hogy teljesen más generációkról beszélünk. Te fiatalként még hozod a biológiai reflexeket, szerepeket.
Az ötvenesek meg felrúgják, mert nincs vesztenivalójuk: az idő eljárt felettük, a testük lehet még jó, de az életerő, vitalitás nagyon nincs sehol. Azoknál sem akik heti mindennapos fitness edzéssel kompenzálnak.

Szubrina 2020.02.26. 16:34:07

@Lorrh: Na vitalitás az van bennem.

Szubrina 2020.02.26. 21:12:59

@Reactor: @Technikus Úr: Ez a méret izé, nem igaz, csak azok találták ki, akiknek nincs pénze BMW-re csak Suzukira.

Reactor 2020.02.26. 21:20:15

@Szubrina: Nem csak arra kell gondolni, hogy aki BMW-vel járkál, annak kicsi a pimpije :D hanem bármi másra, pl. szellemi képességekre.

Szubrina 2020.02.26. 21:25:53

@Reactor: Tény, h az ilyen típusú autót vezetőknek van egy hasonló mentalitása "Ki ha én nem" féle...

Egy kicsit nekem tetszik ez az arcátlanság, persze bosszant is.

Reactor 2020.02.27. 04:00:32

@Szubrina: Hát igen, nehéz kiigazodni azon, mikor mi tetszik neked :)
Tudom-tudom, kérésre nem tudsz írni, de szívesen olvasnék tőled például a csókról, hogy milyen csókot tartasz fantasztikusnak, és milyet rettenetesnek. Illetve egy cikket a "kihaénnem" pasikról, ahol nem fognád vissza magad :D

Technikus Úr · www.technikusur.blog.hu 2020.02.27. 05:55:15

@Szubrina: Van pénzem BMW-re de nekem jó egy Skoda is. Minek szopassam magamat?? Ebbe a "ki ha én nem"-be sok embernek beletört már a bicskája és még bele is fog...

Szubrina 2020.02.27. 08:11:26

@Reactor: Női szeszély, majd írok ezekről.

Szubrina 2020.02.27. 08:13:41

@Technikus Úr: Ha kényelmesen megengedhetném magamnak én vennék drágább autót, de nem feltétlen ilyeneket.

Reactor 2020.02.28. 00:22:47

@Szubrina: Mocikban nem gondolkodtál esetleg? Ha volna pénzem rá, én speciel egy Raider Trike-t vásárolnék - kiválóan bírja a terepet, valamelyest gyorsabb az átlag háromkerekűeknél, és a "páncélzata" is jobb. A kerékpár-irányításhoz szokott embereknek igazi nedves álom egy ilyen gép.

Szubrina 2020.02.29. 18:55:24

@Reactor: Nemtom, de valahogy rühellem a motorokat. Túl veszélyes.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.03.04. 16:00:21

Ez eléggé fikciónak tűnik.

De mi volt ebben a romantika? Meg amúgy mitől különböznek a te bejegyzéseid a pornótol?

"Beszari szar az összes, félnek a visszautasítástól"

Ha nem lennétek suttyó, alpári Meetoo-zó kurvák akkor mindjárt nem félnének. Amúgy nem félnek, csak nincs kedvük a meghurcoláshoz. A gyáva itt egyedül te vagy.

"felelősséget vállalni (nemhogy egy kapcsolatért, magukért sem) stb...élnek, mint hal a vízben."

Neked mi az óriási felelősséged az életedben? A férfiak többsége több mindenért vállal felelősséget, mint te valaha is fogsz. Meg te döntöd el hogy kéne élniük az életüket?

Szubrina 2020.03.04. 20:49:51

@The Cortez: Igen ez kitalált történet, roppant bölcs meglátás. Írtam valahol, h romantikának szántam? Én soha nem mítúztam, pedig egyszer engem is megerőszakoltak és rengetegszer molesztáltak, de vhogy én ezt nem szívtam soha mellre, ismerem a férfiakat.
Én felelősséget vállalok a szeretteimért és vigyázok rájuk pl. unokaöcsém, öcsém, nővérem és anyukámért.
A férfiak mi az a rengeteg, amiért felelőséget vállalnak?
Nem mondom meg, h éljenek a férfiak, de aki az én életemben szeretne részt venni, annak számomra tetsző értékeket kell képviselnie.
Ez a sztori nem pornó,hanem erotikus történet és a te fantáziád szerint jelenik meg előtted.
Miért vagyok én gyáva?

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.03.04. 21:37:21

@Szubrina: Szép lett volna, ha az ellenkezőjét állítod.
Fentebb azt írtad, romantikára vágysz.

Ki erőszakolt meg?

„Én felelősséget vállalok a szeretteimért és vigyázok rájuk pl. unokaöcsém, öcsém, nővérem és anyukámért.”

Kábé én is ilyesmikre gondoltam. Ez is felelősségvállalás és sok férfi csinálja. De persze egyszerűbb ujjal mutogatni és mocskolódni.

„Nem mondom meg, h éljenek a férfiak, de aki az én életemben szeretne részt venni, annak számomra tetsző értékeket kell képviselnie.”

Ez így érthető.

A sztori simán erotikus, de amúgy az egész blognak pornós jellege van.

„Miért vagyok én gyáva?”

Mert a férfiakat pocskondiázod, de te sem mersz kezdeményezni.

Szubrina 2020.03.05. 01:13:31

@The Cortez: Februári bejegyzésem, a Szemezés, lesd meg, ott kezdeményeztem...de egyébként én ebben régi értékeket képviselek pl. szívesen szemezek vagy játszok a hajammal, vagy mosolygok a másikra, ami tulajdonképpen már az első lépés, de egyszerűen nem tudok tisztelni egy férfit, aki nem lép oda egy nőhöz, ha az tetszik neki.

Jelenleg is tényleg az a max. facebookon bejelölnek, aztán ott puhatolóznak messengeren, ez annyira gyerekes.

Különösen, h nekem vannak szubmisszív vágyaim, majd újrafogalmazom, h az mit is jelent nálam...leolvad rólam a bugyi, ha egy férfi férfiasan viselkedik. pl. megteszi az első lépést, mély a hangja (jó erről nem tehettek, de hát az a férfias), magas, pofaszőr se utolsó, olyan tekintet, amitől azt érzem, h menten magam alá húgyozok.

Nem érzem, h pornós jellege lenne a blogomnak, a saját vágyaimról, szexiuális életemről beszélek, sztem a pornó az inkább hatalmas gecis fasz, arcraélvezés, minden likban dugás meg ilyenek, nekem a pornó kifejezetten olcsó, ráadásul látom a nőkön a műélvezést, még szerencse, h ti nem láttok át ezen a szitán, különben az egész pornóipar mehetne a kukába.

Az erőszak, akkor nem tűnt annak, saját butaságom volt, randiztunk, felmentem a lakására (nagyon naiv voltam), én nem akartam, de már nem lehetett visszacsinálni, valahogy túléltem.
Nem utcai erőszak volt, arról szoktam fantáziálnia múgy...mert hát azért beteg vagyok én is...

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.03.05. 17:42:32

Facebookon egyszerűbb a dolog, de miért ne lehetne puhatolózni?

A szubmisszív nálad tényleg valami mást jelent.

A stílus pornós.

„h ti nem láttok át ezen a szitán, különben az egész pornóipar mehetne a kukába.”

Ki nem lát át? Normális emberek tudják, hogy az nem a valóság. Ezért nem ment eddig a kukába.

„mert hát azért beteg vagyok én is”

Akkor miért a férfiakat baszkurálod?

Szubrina 2020.03.06. 08:08:40

VT 135 idézett meg egy cikket, amit szerinte a nőknek meg kéne fogadnia a férfiakkal kapcsolatban, idéznék:
"El kellene fogadnia a nőknek – a normálisan gondolkodóknak legalább –, hogy a férfiak nagyon-nagyon egyszerűen gondolkodnak, nagyon egyszerűek az érzelmi képességeik, és ez nem hiba, hanem biológia. Ha azt akarod, hogy a férfi komolyan vegyen, akkor ne kezdj játszmázni, mert megzavarodik és hülyén fog reagálni. Ha azt akarod, hogy ne verjen át, akkor legyél nyílt és egyértelmű. Mondd el, mit szeretnél, pontosan, és ne verseket szavalj, és tőle se várd el ezt. A férfiak megőrülnek a női szeszélyességtől."

velvet.hu/randi/2019/10/19/tarskereses_miert_nem_talalok_normalis_ferfit

Tehát a férfiak értelmileg és érzelmileg is egyszerűek, ezt aláírom és te vagy rá az élő példa, igazi két bites, önző, empátia mentes.

Seggbebaszol olyat, akit szeretsz? Tudsz te szeretni igazán? Miért károsítod az emésztőrendszerét jelentősen valakinek, csak azért, h gyönyört okozz magadnak? Kinek képzeled magad Istennek, h te ezt megteheted, h mások testével rendelkezz, a tetteid következményének mélyebbre ható ismerete nélkül? Mi a fasz??? Az érved meg az lesz, h hát a buzik is ezt csinálják, meg mások is ezt csinálják, meg jaj nem lesz baja, aha apukám proktológusról hallottál már, akik eddig fennen hirdették az análszexet, sosem tudták mi annak az orvosnak a neve (csak a párjuk tud róla, meg akiket még seggbebasztak) aki a segggyógyászattal foglalkozik, mert sajnos már kell, mióta hu-hu csita a pornóban látta és utánoznia kell mert majomból van Cortez, majom a családban.

Lorrh 2020.03.06. 18:09:11

@Szubrina: Szeretnélek felvilágosítani, hogy az análszex tud nagyonjó lenni. A nőnek is!. Megfelelő előkészületek, türelem, lassúság kell hozzá.
Aztán máskor meg a csaj anynira be van indulva, hogy a seggében is érezni akarja, ott is tömjék meg, azt is odaadja. És pont a nő kívánja ezt. Nyilván erről az oldaltól nem tudsz, mert nem szexeltél férfiként nővel.
Hogy az análszexben a férfiak tönkreteszik a nők egészségét... édesistenem, ez súlyos butaság volt. Én most átmegyek readonly-ba, mert kiábrándultam belőled az elmúlt napok tömény butaságát olvasva.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.03.06. 18:45:07

@Lorrh: „átmegyek readonly-ba”

Épp ideje volt.

„mert kiábrándultam belőled az elmúlt napok tömény butaságát olvasva.”

Mert ő sem vette el a szüzességed. De látom végre fejlődsz.

Szubrina 2020.03.06. 20:42:37

@Lorrh: Sajnálom, h ennyire végtelenül buta vagy, attól, h kívánom én is még nem egészséges. Ahogy a heroint is kívánja valaki, meg a puncstortát mindegyikkel tönkrebasszuk az egészségünket.

Az análszex komoly előkészületeket igényel, de értsd meg hiába koplal a csaj egy napig, majd tol magába beöntést, h ne legyen szaros a pöcsöd, az izomzat ott lent úgy van kitalálva, h belülről érkező cuccnak tágul, ami kivülről befelé hatol, annak valójában nem tágul, hanem hajszálrepedések keletkeznek minden alkalommal az izomzaton. Tudtommal a belső izomgyűrűt intim tornával lehet menteni, de a külső izomgyűrűt már soha, minél több behatás éri, annál renyhébb. A buzik és s pornószínésznők tudják ezt, már soxor szaros az alsójuk/bugyijuk. Van is egy vicc, a buzik tudod, h finganak? "Pháá"
...nem tudnak már recsegősen, csak úgy kireppen a fing...

Borzasztóan elkeserít, ez a sok butageci ember, aki tönkreteszi a másik emésztő, illetve kiválasztó rendszerének részét.

Sajnos én is hódolok ezen szenvedélynek, de csak pici, vékony ujjal max, mert a csikló belső részét a seggből izgatva egészen más orgazmust érek el...viszont azt már bánom, h valaha is hagytam magam seggbebaszni, csak mert a nálam idősebb partnerem is tudatlan butageci volt a témában, mint ti.

Reactor 2020.03.06. 22:00:21

@Szubrina: A puncstorta is ártalmas. Még jó, hogy nem különösebben szeretem. Ha süteményről van szó, Rákóczi-túrós vagy piskótatekercs a kedvenc. Tiramisut pedig bármikor tudok jómagam is csinálni, méghozzá jobbat, mint a cukrászdában kapható, édesítővel, aromával meg egyéb vackokkal felütött tömegtermék.
Ám én sose gondolkodtam anális szexben, biztos túl maradi vagyok, meg ilyenek, de egyáltalán nem hozott lázba sose a dolog :) lehet az az oka, hogy a Dűne 2000-t részesítettem előnyben a pornóval szemben mindig is :D és amúgyis, ott a hüvely, arra lett kitalálva...

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.03.07. 15:48:49

@Szubrina: "Sajnos én is hódolok ezen szenvedélynek"

Akkor te is butageci vagy.

„ a nálam idősebb partnerem is tudatlan butageci volt a témában, mint ti. ”

Nálad nem volt nagyobb butageci :) Meg senki sem az.

Szubrina 2020.03.07. 15:51:26

@The Cortez: Nem vagyok butageci, a tudatlan és a buta nem ugyanazt jelenti, de te, mint fő butageci, honnan is tudhatnád ezt, mert még tudatlan is vagy:D

Szubrina 2020.03.07. 15:52:37

@The Cortez: Továbbá teljesen más egy ujjat bedugni, mint egy faszt...mondjuk a blogok alatt vitázó ratyimaciknak sztem vékony és rövid farka lehet, szóval tudod mit...
/me bepucsít:D

Szubrina 2020.03.07. 15:54:47

Azért elárulhatnál valamit nekem, egy férfi seggluka és egy nő seggluka között teljesen őszintén mi a különbség?

Csak mert ha már seggeket akarsz baszni miért nem a férfiak seggizmait baszod örökre tönkre, miért pont a nőkét, mikor a nőknek így is van elég baja...

Nektek meg mit számít, legalább könnyebben utat "tőr" a fing a seggetekből.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.03.07. 20:00:05

@Szubrina: Írod ezt elhízott trógerként :) A magasságodat persze még mindig nem merted leírni.

Mondjuk, hogy nem vagyunk buzik. Ezt tudnád, ha nem lennél gyenge szar az análhoz. Nők seggizmai meg nem mennek tönkre, mint ahogy bajuk sincsen a menstruáción kívül.

Szubrina 2020.03.07. 20:08:39

@The Cortez: 168 centi vagyok, de egy 18-as farok már kifejezetten kellemetlen számomra, pedig volt dolgom 23 centissel is, de ha nem lennél ennyire butageci tudnád, h a tágság, az szélesség a faszt meg nem keresztbe dugod be...mélységesen tudománytalan az okfejtésed, legalább akkora megalapozottságú, minthogy aki előtt átmegy egy fekete macska az szerencsétlen lesz.

A pina tágsága pédául kialakulhat súlyfeleslegtől, szüléstől, gyakori öklözéstől.
Intim tornával visszahozható...viszont én misz szűkpunci vagyok és azt szeretem, ha egy fasz vastag, mert látványra is ez az izgató és érzésre, ahogy szétfeszít.
Hiába 40 centis a faszod, ha vékony, mint egy frankfurti virsli.

Még hány bejegyzésem alá tervezel odaszarni?
Én nem olvasom a bejegyzéseidet, mert nem érdekelnek a setét SÁTÁNI gondolataid.

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.03.07. 20:33:15

@Szubrina: Mekkorával nem volt dolga a tág pinádnak? :D

Itt még mindig te vagy a fogyatékos. A nagy fasz is ugyanúgy szétbassza az eleve gusztustalan pinádat, ezért sem kell senkinek.

„Még hány bejegyzésem alá tervezel odaszarni?”

És te? Úgy volt eltakarodsz onnan, te hazug, gerinctelen csúszómászó.

„Én nem olvasom a bejegyzéseidet”

Akkor mi a faszért hánysz oda?

„a setét SÁTÁNI gondolataid”

Azok csak tőled származnak. Ilyen például a nyilvánosság előtt tett bejelentésed, hogy te férfiakat akarsz kínozni.

Szubrina 2020.03.07. 20:34:24

@The Cortez: Meguntalak, csak pótlék voltál, unaloműzés...de már arra is uncsi vagy faszom...(

The Cortez · http://redstyleschool.blog.hu/ 2020.03.07. 20:44:50

@Szubrina: Persze, mert összeszartad magad a fenyegetőzésed után.

„unaloműzés”

Aki egy élettelen troll...
Kámaszubrina
süti beállítások módosítása