Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kámaszubrina

2020. június 04. 12:56 - Szubrina

TRIANON

Sajnos lehetetlen egy igaz magyarnak csak úgy elmennie a téma mellett, sőt minden olyan embernek, aki az égbekiáltó igazságtalanságokat képtelen elfogadni. Hiszen ami 100 éve nem volt jogos, az logikusan most se az, nem de bár?

Foglaljuk össze mi történt Trianonnál, bár ez a téma olyan, mint a Holoka...izééé, amit tilos tagadni, nah TRIANONRÓL tilos úgy beszélni, ahogy azt a történelmi tények állítják. Trianon felett a töritanáraim csak úgy átreppentek, kis említésre se méltó téma...öhh, he?

Ugyebár mi sajnos az Osztrák-Magyar Monarchiához voltunk kénytelen tartozni, nem jókedvünkből, akik belevittek minket egy olyan háborúba, amit mi sosem akartunk, majd amikor vége lett, csak minket bűntettek érte, a környező országok (pl. Románia, aki szintén a mi oldalunkon volt a háborúban???) de úgy, ahogy még egy népet se sehol, soha a világtörténelem során, úgy, h a minket a háborúba vivő Osztrákok is úgy jöttek ki a buliból, h kaptak egy darabot belőlünk...ilyenkor merül fel minden logikusan gondolkodó emberben a kérdés...MIIIIIIIIVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN???

trianon.jpg

Ha mást nem, magyarázatokat így jó volna legalább úgy tisztázgatni, így 100 év után, hogy akkor miért nem vettek el Ausztriából is területeket, meg mondjuk, h Romániának, hogy lehet az ünnepnap (igen a mai), ami másoknak (milliós számú embertömegről beszélünk) többek közt nekem is örökre meghatárzta az életemet, mert nekem a dédszüleimnek vagyon, ingatlan stb. nélkül útra kellett kelnie, ha nem román állampolgár, hanem magyar akart maradni? Hol van ilyenkor az a kibaszott lubernyák unijó, aki védi a migránték meg a mocskos putrilakók életét?

Mint mikor a melegek jogait védik az egészségesekével szemben, égbekiáltó féregség minden úgy, ahogy van,.,a szent-korona-vírusról meg már tényleg szót sem ejtek, mer az csúcs.

korona.jpg

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szubrina.blog.hu/api/trackback/id/tr2015739988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DorkNet 2020.06.05. 01:08:51

Ezt nézd végig. Különösen ajánlom a figyelmedbe a srác saját véleményét a melegekről ergo saját magáról is "diagnosztizált"...

www.tiktok.com/@queenzel0/video/6831854517311606022

Szubrina 2020.06.05. 01:15:09

@DorkNet: Az a tájszólás geciiii:DDD
Hát én nem tudok róla, h bárki diagnosztizálta volna a melegséget, tudtommal tilos betegségnek titulálni, pedig az. Valószínűleg genetikai vagy lelki eredetű probléma.
Lehet vele született és szerzett is. Van akit molesztálnak csúnya bácsik kiskorukban és felnőttkorukban ők ugyanazt csinják...
Vagy van, akit gyerekkorában nem megfelelő identitástudatra nevelnek, megzavarnak az identitás kialakulásakor pl. olyan tanokkal, h a transzik, homok normálisak ésatöbbi, a WC, közös és eldöntheted kisfiam, h mi akarsz lenni, lány.
Kámaszubrina
süti beállítások módosítása