Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kámaszubrina

2020. július 17. 00:54 - Szubrina

Amit Isten egybekötött...

Durván kiakaszt a téma, szerintem engem jobban, mint az öcsémet. 2 év járás után és 9 hónap házasság után, öcsémék válnak. Nagyságos kiasasszony kitalálta a csokhitel felvétele után, h hát ő mégsem akarja ezt. Öcsém ott maradt egy kurva nagy lakásban 30 évre eladósodva, köszi te kurva!

Nagyon kész voltam és vagyok miatta. Pofám leszakad, h milyen emberek mászkálnak az utcán, azt gondolod, h ő is csak egy ember, de sztem férgek bújnak meg az emberbőr alatt. Áhh büdös férgek...nők, férfiak egyaránt, minőségen aluli fasztarisznyák.

Miért nem a kurva hitel előtt lépett? Miért kellett ezt megvárni? Mire jó ez? Lotyó!

ewvez.jpg

Nah mind1...más vizekre evezve...emlékeztek még x-re? Uhum, igen, aki liliomot tiport vagy sem, sosem tudhatjuk, de anno ugye nem hittem, h beújított egy kis tinikurvát, most viszont még is sejtem, h összejött neki, ugyan is a minap felkeresett, nagy romantikusan...biztos vége lett az egybites kiscsajjal a marha tartalmas szexkapcsolatnak...és hát még is jó neki most már a kivénhedt 38 éves "öregtest". Tényleg röhej, h olyan levelet írt, h még mindig én vagyok a hibás, h anno szétmentünk...és még mindig nekem kell változnom...

Nemtom ki az, aki úgy próbál visszakuncsorogni, h a másik büszkeségét basztatja, sztem nem tud a szentem nyalizni, de az a nagy büdös helyzet, h anno nagyon bántam, nagyon fájt, nagyon rossz volt, de túl vagyok rajta.

Egyszer volt Budán kutyavásár. Mi a fasz vagyok én bohóc? Akit kedvünkre előveszünk, ha unatkozunk? Vegyük már észre magunkat!

Nekem kibebaszott kurva kényelmes most az életem, kibaszottul szabad vagyok, ha úgy alakul, h egy nyári fesztiválon meg akarom baszatni magam, akkor megtehetem, senkinek nem tartozom elszámolással, ha a főnökömmel akarok baszni ahhoz sincs senkinek semmi köze, ha egy régi ismerőssel akarok baszni, ahhoz sincs senkinek semmi köze. Nem kell senkinek megfelelnem, azt csinálok kurvára, amit akarok....

Tehát, ha valaki szeretne valamit tőlem, akkor sokat kell ígérnie, ajánlania és végül adnia, kurva sokat, h nekem megérje feladni a nyugalmat és a szabadságomat. Ha nem tetszik, akkor pá!

 

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szubrina.blog.hu/api/trackback/id/tr7016010158

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csorsza 2020.07.17. 20:37:54

Bárkivel kefélhetsz, szabadon, kötöttségek nélkül, nem tartozol elszámolással senkinek. Korrekt.
De mégsem kefélsz senkivel. Itt valami nem kerek.

P.S.: Öcsinek részvétem. De nézze a jó oldalát: járhatott volna rosszabbul is, ha még gyereket is csináltatott volna az asszonya magának... Most meg van egy háza, és azzal kefél, akivel csak akar :)

Szubrina 2020.07.18. 00:29:04

@csorsza: Jah, mostanában nem, kicsit rottyon vagyok lelkileg még a legutóbbi kandúr miatt, akiről ebben a bejegyzésben is írtam. Én nem vagyok robot, ha valami taccsra tesz, akkor utána nem nyitok olyan könnyen, pedig jelentkező lenne bőven. Csak csettintenem kéne.
Úgy érzem jó lesz majd valami nyár végi fesztiválig halasztani a dolgokat. Bebaszós, szexizős időszak lesz az. Ott el tudom képzelni, h a nyakába teszem a lábam valami faszinak, akitől nedves lesz a puncim.

_Amatőr_ 2020.07.19. 18:20:56

@Szubrina: Ahogy elnézem, idén nem sok fesztivál lesz... :(

Szubrina 2020.07.19. 18:22:07

@_Amatőr_: Kérdés, h mikorra jön vissza a koronavírus hisztéria...vagy is a karantén, én mondjuk azt se bánom, mert akkor megint enyém lesz az összes autópálya:)
Kámaszubrina
süti beállítások módosítása