Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kámaszubrina

2020. október 09. 01:14 - Szubrina

Szilvás Nestea

Azért ez a cím, mert imádom. Főleg melegen, de hidegen iszom éppen. Ma szóba került a két közvetlen férfikollégámmal a szex, ki milyen gyakran stb...az egyik pasi 46 eléggé potensnek vallja magát, szerinte a napi kettő az egészséges, a főnököm 40, állítása szerint neki elég a heti egy és akkor ezen vihogtunk össze-vissza mire rákérdeztek, hogy és nálam mi a helyzet. Én "férfiasan" bevallottam, hogy biztosan tudom, hogy a koronavírus-mizéria kezdete óta nem voltam senkivel. Igazából lehet, hogy már előtte sem voltam hónapokig senkivel, de ki a fasz emlékszik rá, én biztos nem. Tehát kiszámolták, hogy 8 hónap, azt mondták, hogy mindketten feláldoznák magukat értem. A főnökömet eddig is tudtam, de a másik kolléga az számomra új infó. Na most jelentheti azt, h a pasiknak tényleg ennyire mindegy vagy kívánatos nő vagyok számukra, súlyfelesleg, életkor ide vagy oda.

Erről már írtam, de eléggé izgat a dolog, h a főnökömmel legyen valami, ha esetleg ő kezdeményez én biztosan nem fogom visszautasítani, de hogy én másszak rá, azt várhatja. Tépelődök, hogy jó ötlet-e ilyet csinálni (nyilván nem) de inkább amondó vagyok, hogy hagyom magam sodródni az árral, elvégre is egyszer élünk.

Például pont ezért nincs is kedvem talizni azzal a tök jó fej, érdekes sárga szemszínű (nem a fehérje)  haversráccal, mert vele tudom, hogy úgy is lenne szex és egyszerűen nem akarok én magam elébe menni, spontán akarok baszni. Nagyon vágyom valami nem előre megtervezett, véletlenszerű, spontán dologra, véleményem szerint ez tudna engem kirántani ebből a hyposzexuális állapotból.

Észrevettem, hogy a főnököm - akivel ugye flörtölgetünk - társaságában sokkal nyugodtabb vagyok. Kurva jó hatással van rám, a jó oldalamat hozza ki belőlem, azt gondolom a nyugodtságom oka, h tudom elismeri a munkámat és megbecsül. Szerintem én kicsit többet érzek iránta, mint kellene, de úgy érzem ő nem, de persze ezt úgy érte le, azon kívül, h tök normális velem, bár néha szívja a vérem - de ez is izgató tőle - hogy azt mondta, hogy ha 9 évvel korábban találkozunk, akkor mi most biztos együtt lennénk...ezt több alkalommal is elmondta, én meg mondtam neki, hogy áhh dehogy, meg hogy honnan ilyen biztos benne, meg biztos nem viselnénk el egymást hosszútávon, de ő továbbra is azt mondta, de szerinte együtt lennénk...

Igazából ez a gondolat, anno elindított bennem valamit, ami miatt szerintem kialakult iránta az igen erős vonzalmam, régebben abszolút nem tetszett, kopaszodik, kék szeme van (amit én nem csípek) és mackós pocakja van, még is most ha ránézek, beleharapok a számba és arra gondolok, ahogy egymáshoz simulunk meg hogy a nagy lapát kezeivel megfogja a melleimet, meg ilyen faszságok.

Ma szóba is került, mondtam neki, h a blogomon sokat foglalkozom az erotikával, néha leírom együttléteimet, szexuális fantáziákat meg ilyenek, mire megkérdezte, h de ugye ő nincs benne a blogban, mire rávágtam, h de, benne van. Kérdeztem tőle, hogy ő is elképzelte-e már, hogy ő meg én...? Azt, mondta, hú már vagy ezerszer. Azért én meg még is csak szeretek itt dolgozni, ha valami nem úgy alakul, ahogy ő szerette volna, még meg is üthetem a bokámat...

Szubként viszont eléggé kedvemre való ez a szitu, ő a főnököm, neki nem mondhatok ellent, engedelmeskednem kell, hiszen ő a felettesem blablabla...ha megkér rá, hogy szopjam le, azt természetesen megtiszteltetésnek kellene vennem és most masztizni fogok.

a-titkarno.jpg

 

 

9 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szubrina.blog.hu/api/trackback/id/tr8616232856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

LaFire · https://lafire.blog.hu 2020.10.10. 23:57:16

A szilvás tea jó. Talán a legjobb

Szubrina 2020.10.10. 23:58:43

@LaFire: Azért annyira nem jó.

LaFire · https://lafire.blog.hu 2020.10.11. 19:30:19

@Szubrina: A citromos volt a kedvencem, csak azt hisyem, meguntam. A film viszont talán az első volt amit eredetiben megvettem amikor megláttam.

Szubrina 2020.10.11. 19:31:44

@LaFire: Nekem a barackos, mindig is, de melegen a szilvás...A titkárnő című film nagy kedvencem, másra számítottam, a bemutató alapján, még is tetszik, amit kaptam.
Nagyon, nagyon tetszik.

LaFire · https://lafire.blog.hu 2020.10.11. 20:51:01

@Szubrina: Barackost csak akkor, ha nincs más. És általában van :) A filmet talán 2004-ben láttam először, de még mindig emlékszem, milyen intenzív volt. A főcím zenéje is hm, lebilincselő.

Szubrina 2020.10.11. 20:53:15

@LaFire: A citromosat nem szeretem, mert egyrészt túl intenzív feketetea íze van, továbbá van egy olimpos-os citromlé és egy állot tea utóíze.

Most meg is nézem, már egy ideje terveztem.

videa.hu/videok/film-animacio/a-titkarno-2002-secretary.-itQq0WTbTFUCNYzd

LaFire · https://lafire.blog.hu 2020.10.11. 21:04:50

@Szubrina: Jó szórakozást. Lehet "csatlakozom", ha már nem kellett megkeresni a linket.

LaFire · https://lafire.blog.hu 2021.01.31. 17:07:21

Tegnap találtam egy üveggel a magyar boltban, este be a hűtőbe, most meg már el is fogyott. Lehet, megint elsétálok.
Kámaszubrina
süti beállítások módosítása