Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kámaszubrina

2020. november 11. 16:20 - Szubrina

Vakcina

Ma olvastam ezt a hírt...ha ezt megteszik, akkor tényleg sokan fognak meghalni, akiknek beadták és akiket kezeltek volna:

"A kormányfő beszélt a vakcináról is, mint mondta, az belátható közelségben van, és a megoldásban csak ez tud segíteni. December végén, januárban az EU-ból biztosan, és talán máshonnan is jön majd valamennyi, korlátozott mennyiségű vakcina. A miniszterelnök szerint ez arra lesz elég, hogy az orvosokat, ápolókat, kórházi dolgozókat, a közrend fenntartásában dolgozókat be tudják oltani, és talán a legnagyobb bajban lévő betegeket is. Hozzátette, emellett a kínai, az orosz és az izraeli oltóanyag-lehetőségeket is próbálja az "asztalon tartani". 

Vagy esetleg ezek placebót kapnak, hogy ne derüljön ki a "turpisság" és utána beadhasák a többi népeknek az igzit, a génmodosító chipeset....dejóú lesz és aki nem akarja, az úgy jár, mint aki nem akar maszkot viselni, pénzbírság, börtön, ellehetetlenítés...szép kis jövő...

https://24.hu/tech/2020/05/04/bill-gates-koronavirus-covid19-vakcina-oltoanyag-ujszulott-oltas/

Ha valaki kételkedik a vakcina chiptartalmában, annak érdemes lenne mondogatni, hogy Bil Gates- Microsoft - vakcina és egyszer csak beugorhatna az összefüggés:D

Azért ezt nyilvánosan is vállalják, van egy mondás, ha azt szeretnéd, h valaki ne vegyen észre valamit, tedd az orra elé:

https://computerworld.hu/technologia/chipgyartokhoz-fordultak-a-koronavirus-vakcinak-keszitoi-280886.html

oltas.jpg

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szubrina.blog.hu/api/trackback/id/tr9116282292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Kámaszubrina
süti beállítások módosítása