Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kámaszubrina

2015. december 17. 10:08 - Szubrina

Még is...

...írok, talán elhamarkodott volt azt mondani nem írok, de miután töröltem magam Pixie-ről minden bizonnyal totálisan meg fog csappanni az olvasótáborom, mert még mindig onnan nyitották meg a legtöbben a blogomat.

Ha kutya sem olvas egy blogot nincs értelme írni, pláne, ha alig van komment...

Mr. Szalai, külön nem válaszolok ide írom, amit írok. Köszönöm, hogy te nem csak elolvastál, hanem hozzá is szóltál a témákhoz, valóban nem értettünk egyet mindig, de be kell látnom, hogy az első benyomásom rólad vadként Pixie-n, nagyon más volt, mint ami azóta lett. Egészen megkedveltelek a diszgráfiáddal együtt is, ami egyébként nagyon zavaró:D

Igen valóban egy kicsit besokalltam, éreztem, hogy a Pixie-miliő már nincs rám jó hatással, én pl. olyan vagyok, hogy sokszor ha elolvasok egy adatlapot és látom, hogy nem reménytelen az illető, akkor szólok neki, hogy stilisztikai hiba van a lapján vagy írjon többet, mert így senki sem lesz kíváncsi rá és a legtöbb esetben, ezt nagyon negatívan fogadták az emberek.

Mindenhol a támadást várják vagy nemtom, de nehezen hiszik el, h valaki segíteni akar. A sok buta faszról nem is beszélve, akik jöttek a "nem duKunk?" szöveggel. Mondjuk ebben lovebox, sem volt különb, szóval onnan is töröltem magam. Nekem a Karácsony túl szent, ahhoz, hogy ilyen mindenféle gusztustalan, buta fasz belerondítson nekem. Eléggé végletes vagyok és hirtelen, szóval egy pillanat alatt töröltem magam mindenhonnan és egyesével rejtettem el a 150 bejegyzést 150 kattintással, amit bármikor visszarakhatok, ha akarok és lehet, hogy fogok is. Ha már egyszer megírtam, miért ne lehessen olvasni...

Szóval, akármi is lesz a jelenlegi kapcsolatommal összejön vagy sem...ideje volt törölni magam a Pixie-ről.

Segíteni nem tudok azokon, akik annyira lelkiválságban vannak, hogy már csak a véres kínzások adnak feloldozást, nézni pedig képtelen vagyok. Az utóbbi időben gombamód megszaporodtak a fizetős dominák is az oldalon, szinte csak szub férfiak, travik és fizetős dominák vannak. Ha a kapcsolatom nem is működne hosszútávon, akkor sem hiszem, hogy nekem Pixie-n kéne keresnem, bár morfondíroztam egy pár különböző konkrét bemutatkozószövegen, amivel megint csak a kedélyeket borzolnám.

Az az igazság, hiába vannak több ezren regisztrálva oda, ha köbö 50-60 fő használja az oldalt napi szinten, rendszeresen és azokkal én már minden kört lefutottam, nem tudnak már újat adni. Egyébként is hasznosabban is elbaszhatom a szabadidőmet, mint ilyen szaros virtuális társkeresőkben. Persze lehet egyszer majd hiányozni fog és visszatérek.

Egyelőre ennyi...még van egy csomó gondolatom, nem tudom le fogom-e írni, pl. a Karácsonyi készülődésről is akartam, meg 3 tök jó filmről...Különben pedig a könyvemre kéne koncentrálnom, amit már évek óta meg szeretnék írni, az  tenne igazán boldoggá, ha a szellememmel tudnék teremteni valamit, az lenne az én gyermekem, csak éppen bele is kéne feccölni, nem kevés energiát és nagyobb önbizalom kéne hozzá, mint amivel én rendelkezem, továbbá márciusban lesz egy tanfolyam, amit el szeretnék végezni az írással kapcsolatban...Plusz kéne végre egy jól fizető állás, olyan melóval, amitől nem hányok lilát.

Ja és, amint lesz időm írok én is az Ákos, nagy port kavart nyilatkozatáról, mert véleményem nekem is van, de kissé eltérő, mint azoké, akik közfelháborodtak vazze.

karacsony_1.jpg

 

 

8 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szubrina.blog.hu/api/trackback/id/tr808179054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Purpletulip 2015.12.17. 12:49:35

Itt mán' lehet örülni hogy újra írsz? :-)

Mr. Szalai 2015.12.17. 14:00:39

Értelek.
Majd eldöntöd mitt szeretnél, ha majd lecseng a karácsonyi mizéria,kicsit nyugodtabb lesz a légkör,majd meglátod..

Tudod bdsm két fajta ember sportja (domináns és sub :) ááá nem ez ,hanem ) iszonyatosan buta és iszonyatosan intelligens. A bután segiteni nem tudsz (attol buta ugyebár) akkárhogy is akkarsz. Ezért felesleges szélmalom harc ezzel bajlodni (tudom ez olyan szép lenne, meg jol esne stb,de nem kell,több vele a baj mint a haszon) Az intelligensnek meg nem tudsz (mert ö valoszinuleg tudja , rájött olvasta stb.)

Most elégé sokk ugyem van, sokk dolgot el kell intézek a családnak. De ha befejezed a könyvet mondjuk február után szivesen átolvasom akkár kézirat formájában is és ha tudok ötleteket adni vagy javaslatot tenni esetleg más nézöpontbol megközeliteni stb akkor segitek és persze ha megbizol bennem hogy nem lopom el az infokat meg nem adom ki.Mielött döntesz azt elmondom a Wekerle Sándor uzleti föiskolába jártam 1 évig mint ujságiro diák. Nem mosolyogni nem kidobtak a helyesirás miatt a gyakorlat helyel volt gond ill nem volt vele gond mert nem volt aztán 3 honapra kerestek meg a Honvéd ujságtol hogy cikezhetnék ott. Szoval nem késtek csak három honapot.
Mindegy az ajánlat él februárig vagy a könyv elkészultéig eldöntöd.
Nem ismerkedési truk, talizhatunk ugy is pl hogy odaad a kéziratott hogy ott van az asszony pl egy kávézoban Remélem nem érted félre ez nem megdöntési ürügy vagy ilyesmi. Nem kell megilyedni.
Tali egy kávézoban kávé dumcsi ideadod a kézirat másolatát, majd puszi puszi, és ennyi.
Itthon átolvasom egy lapra lejegyetelem a pluszt. Tali kávézoban visszaadom kávé dumcsi stb hazaviszed beteszed a pluszt.
Ennyiröl lenne szo majd eldöntöd. Látsz e benne fantáziát.

Szubrina 2015.12.18. 21:45:24

@Mr. Szalai:
Jaj ez a könyv téma, még évek, ember...és nem feltétlenül BDSM, tehát nem kérem, hogy lektoráld nekem, de igazán kedves, hogy így ajánlkozol.:)

Mr. Szalai 2015.12.18. 21:57:42

@Szubrina:
Amugy azt ugy kell mondani.
" embör "
És nem kérted én ajánlotam fel
mert "szimpi gyerek " vagy na.
Ha nem köl nem kö .
Amugy tudom honan fuj a szél
nem mersz velem talizni félsz hogy leharapom az fuled :)
Szégyeld amugy magad párszor megkuk nem irtál semmit.
Biztos ajándékokért loti futiztál ide oda :)

Szubrina 2015.12.19. 09:11:25

@Mr. Szalai:
Nem félek, de nem valószínű, hogy akarok találkozni élőben. Pláne a feleséged jelenlétében, nem tudom te miért akarsz velem élőben találkozni, még is mit remélsz ettől. Kíváncsi vagy rám?

Eddig akikkel a Pixie-n találkoztam jószerével rosszul sültek el, szóval nem biztos, hogy jó lenne. Nem vagyok egy nagy barátkozós, eléggé magányos farkas típus vagyok és igencsak rossz kapcsolattartó.

Szerintem maradjunk virtuális keretek között, esetleg majd nyáron összefuthatunk, ha még mindig szeretnél, de most télen, ha nem muszáj nem megyek külön sehová.

Mr. Szalai 2015.12.19. 15:27:32

@Szubrina:
:)))
Aranyos vagy, azt a nem mersz velem találkozni mert félsz dolgot viccnek szàntam.
Kis mokus figyelj.. nem kell velem taliznod .. és nem kell zavarban lenned sem hogy hogy mond meg hogy nem akkarsz :)
(Hát én ezt éreztem, hogy nem akkarnál, ugyanakor hogy közöld hogy ne sérts meg, vagy bánts meg )
Ne agodj semmi gond.
Vicc volt , huzztalak csak , mosolyogj :)
Kámaszubrina
süti beállítások módosítása