Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kámaszubrina

2017. november 26. 20:43 - Szubrina

Utálok szopni

Nem leszek népszerű ezzel a bejegyzéssel, de egyszer s mindenkorra be kell fejeznem, h hazudok magamnak és be kell ismernem, h utálok szopni. Ezt pedig maximum úgy tudom elkerülni, ha nem alakítok ki magamnak párkapcsolatot. Miért kell szopni, ahhoz, h nyaljanak és miért üzlet ez az egész és miért nem szerelmeskedtem még soha olyat senkivel, mint a filmekben, amikor a szerelmeddel lassan és érzékien ölelkeztek? Eddig mindig csak basztam, de inkább megbasztak...Tényleg el fogok maximálisan fordulni a BDSM-től, mert a legutóbbi tapasztalatom is az volt, h a férfiak azt hiszik, h ott aztán szabad a pálya, seggbe és szájba baszhatják a nőt, mindenféle lelkiismeret furdalás nélkül, ha dominánsnak nevezik magukat és felcsípnek egy nőt, aki meg szubnak (de igazából szeretetkurva) na mind1.

Valójában a férfiaktól is undorodom, a mostani melóhelyemen, egy háromgyerekes apuka (29) tett ajánlatot, h unja a feleségét és imádja a nála idősebb nőket és nagyon megbaszna...persze kedvesen leszereltem, de igazából undorodom tőle. A férfiak kibaszott undorítóak. Tény, h volt az életemben néhány olyan alkalom, amikor szeretői szerepben tetszelegtem, de csak mert gyenge voltam és magányos és szeretetre vágytam és soha nem tartott pár alkalomnál tovább, mert gyötört a lelkiismeret furdalás.

Ma már úgy érzem erős vagyok és nem engedem, hogy elgyengüljek, akkor inkább örök életemben maszturbálni fogok.

Nem mondom, h nem létezik az a férfi, akinek még is szívesen szopnám a farkát, de az biztos, h még soha nem találkoztam vele.

Szerintem a nők általában nem szeretnek szopni, de szeretik nagyon, ha szeretik őket, ha jobbnak tartják többi nőtársuknál, ezért képesek vagyunk ügyesen csinálni és úgy, mintha élveznénk, pedig közben az jár a fejünkben: "Menj már el, bazmeg menj már el vagy szájzárat kapok!

cumi.jpg

17 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szubrina.blog.hu/api/trackback/id/tr2813396147

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Novellanna (törölt) 2019.05.27. 20:52:08

Uhh, ez ütős volt!

Akár én is írhattam volna ezt a posztot!
Köszi! :-)))

Reactor 2019.07.17. 20:20:12

@Novellanna: Szerintem igaza van. Én sose várom el ezt egy nőtől, szerintem megalázó a számára. Nem ezen fog múlni, az ágyban passzolunk-e vagy sem.

Szubrina 2019.07.17. 20:21:48

@Reactor: Nyugi azóta is szopok, (igen a szó-szoros értelmében) mert muszáj...kemény világot élünk.

Reactor 2019.07.17. 21:40:23

@Szubrina: Az biztos, hogy én nem várnám el tőled, főleg nem kényszerítenélek rá. Semmit nem "muszáj"...a klónozás óta még meghalni se :) Az például sokkalta jobban érdekelne, hogy tudsz csókolni. Lehet, én vagyok ilyen elfajzott példány (sőt!), de ez nékem nagyobb jelentőségű, mint a szopás. Fordítva viszont mindig adok a nőnek, nem is panaszkodott még soha senki.

Szubrina 2019.07.17. 21:41:41

@Reactor: Igazán cuki vagy, de ilyen önfeláldozást nem várnék senkitől. Ne foszd meg magad az élvezetektől, még az én kedvemért sem.

Reactor 2019.07.17. 21:46:36

@Szubrina: Részemről ez nem lenne önfeláldozás. Volt pár lány, aki csinálta, de...őszintén? Nem dobtam hátast tőle. Nekem maga az aktus, vagy a petting például sokkal nagyobb élvezet. Mondom neked, Szub, rosszul lehetek én bekötve... :D de azért remélem, még így is elviselhető volnék :D

Szubrina 2019.07.17. 21:48:44

@Reactor: Vagy csak rég voltál nővel és vagy kivi vagy rám és a "híres" szexualitásomra, azért vagy ilyen megadó...egyébként sztem jól csókolok, de ez nagyon partnerfüggő, ha valaki rosszul csókol vele én sem tudok jól csókolózni, ha viszont valaki hasonlóan csókol, azzal perfekto...
A csókolózás cool...és most haggyá me már rég aludnom kéne!

Reactor 2019.07.17. 21:56:05

@Szubrina: Ez stimmel, valóban kíváncsi volnék rád, de elsősorban nem szexuális szempontból. Ha ilyesmire volna igényem, felregisztráltam volna a rosszlányok.hu-ra...és legalább kéttucatszor megbántam volna már. Szexet találni egyszerű, mint az egyszeregy. Olyan lányt találni, akivel értelmesen lehet beszélni...na az az igazán nehéz feladat. Emlékszem a lakatparty-s beszámolódra is, az is engem igazol :)
Ha azt mondod, jól csókolsz, én hiszek neked :) ennyire már ismerlek, hogy tudjam, nem szokásod hazudni, ahogy nékem se. Ez speciel megint olyan dolog, hogy százszor fontosabb annál, szopik-e a lány vagy sem.
Még fiatal ám az idő, én most fogok bele a munkába. Elleszek vele úgy hajnali 1-ig, úgy érzem.

Szubrina 2019.07.17. 21:59:02

@Reactor: Nos én hajnali 3-kor kelek, szóval már órák óta aludnom kéne, de szokás szerint elbasztam az időt mással, pedig milyen poén lett volna világosban elaludni...erről lekéstem...
Látod még a bioritmusunk sem párhuzamos. Egyébként, jó ideje nem jelentkeztél, miért pont most (majd hajnalban elolvasom). pápusz

Reactor 2019.07.18. 04:30:01

@Szubrina: Hajnali 3-kor? Úristen (fünftausend turisten!) Még a katonaságnál is alhat az ember hatig!
Ahh, sose felejtem el a jó kis kora reggeli ébresztőket..."Hatodik száááázaaaad! Jó reggelt, ébresztő, föl!"
A bioritmusunk valóban eltér, én "bagoly" típusú ember vagyok, utálok korán kelni, pláne nyáron. Ráadásul iszonyú rossz alvó is vagyok, nagyon nehezen tudok elaludni, gyógyszert meg csak különösen indokolt esetben veszek be, semmi szükség rá, hogy rászokjak.
Régen jártam erre, tudom, szégyellem is magam miatta, hogy hanyagoltalak. Ez az év különösen zsúfolt - záródolgozat az egyetemet, szakdolgozat-készítés, új meló, írok egy izgalmas történetet, zeneszerzés, Red Alert 2, tíz nap múlva férjhez megy a kisebbik húgom is, holnap ráadásul felutazom Pestre is. Most végre szakíthattam egy kis időt rád is, elolvastam újra a kedvenc bejegyzéseimet a blogodon, és hiányoztál :)

Szubrina 2019.07.18. 04:37:00

@Reactor: Szted én azért kelek hajnali 3-kor, mert hajnalban kelő típus vagyok? Hehehehehe, micsoda elképesztő naivitás, dolgozni megyek és nem jó kedvemből kelek, hajnalban. Most ez van. Nincs is jó kedvem, mert itt állok az állomáson a biciklimmel és az a féreg vonat egyelőre 10 percet késik. Sajnos a kocsim rlromlott az újra pedig még várni kell.

Reactor 2019.07.18. 15:41:00

@Szubrina: Értem, akkor te sem örömödbe kelsz korán. Meg tudom érteni, a honvédségnél ugyanebben a cipőben voltam. Fenének se volt kedve hajnali 6-kor kelni, aztán reggeli torna, sorakozó, irány a kantin, utána pedig mentünk az előírt foglalkozásra. Tantermin a társaság fele mélyen aludt, volt, hogy én is.
Látom, te is szeretsz kerékpározni! Akárcsak én! A bringám, a "Hajnali Szél" igencsak gyors. Évi 1 millió forintot spórol meg a családi kasszának, ráadásul pénzt is keresek vele, mikor újrahasznosítani megyek. Emlékszel a tavas bejegyzésre? Na, a sok idióta horgász szanaszét dobálja a sörösdobozokat, jókora potyaösszegeket begyűjtök azzal, hogy összeszedem utánuk, és elviszem feldolgozásra. Van jogosítványom ugyan, de nem különösebben szeretek vezetni.

Serial Slut · http://serial-slut.blogspot.com/ 2020.06.10. 23:39:00

A sima szopással szerintem az a "baj", hogy olyankor úgy érzem, én dominálok, és azt nem szeretem. De hát az ilyesmi kis titok marad előttük mindörökké. :)

Szubrina 2020.06.10. 23:41:16

@Serial Slut: Pont erről írok, hogy nem tudják mit élünk át szopás közben, vagy miatt. És ugye nem is mondjuk el nekik, kivéve én itt és most.

domináns 2020.07.07. 22:50:46

@Szubrina: a nőknek nem azért kell szopni, hogy elhitessenek valamilyen önös haszonért magukkal vagy másokkal valamit, vagy hogy cserébe pinanyalást kapjanak, hanem csak azért mert faszszopók, mert ez a dolguk, hogy faszt szopjanak, erre születtek, ez a szerepük, és ha elkezded élvezni a szereped, akkor elkezded élvezni a faszszopást. Amúgy is az az igazi, ha szájba basznak, mert olyan kedvük van, nem az ha te szopod le a faszt mert éppen olyan kedved van. A pinanyalás meg nőknek való, arra ott a barátnőd, tehát ez a két dolog így nem függ össze..

Szubrina 2020.07.07. 22:59:25

@domináns: Blábláblábláblá én már abban a korban vagyok:DDD Ehhe, hogy csak azt csinálom, amihez kedvem van, ha nincs kedvem nem szopok...úgysem találkozom olyan domináns férfival, akire fel tudnék nézni...már feladtam ezt az álmom...mind alantas kis férfgek vagytok...

Lehet valakinek a kamuregje vagy, de azt is leszarom, örülök, h kommenteltél, akkor is ha egy kis faszfej vagy. Csók

Szubrina 2020.07.07. 23:18:48

@domináns: Ja még ez a pinanyalás nőknek való szöveg röhej. Nem vagyok leszbikus és biszex sem, tehát, ha valakivel is kinyalatom a pinámat az csak is faszi lesz, méghozzá olyan, aki alig várja, h belenyalhasson, mert tudod ez a normális, hiszen a pinával álmodtok, imádjátok az illatát, a látványát, csacskaság lenne azt mondani, h ez ugyanolyan szívesség, mint a szopás, ezért vannak sokan tévhitben, h valamit valaimiért...
Kámaszubrina
süti beállítások módosítása