Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kámaszubrina

2018. március 26. 17:53 - Szubrina

Bérunio-aláírás

Az árunio már régóta megvolt, ennek ellenére a béruniot még nagyon nem sikerült elérnünk. Van most egy polgári kezdeményezés, mely szerint a keleti uniós tagországok szeretnének ugyanolyan béreket kapni, mint a nyugatiak. Ugyan is olyan "igazságos" az Unio, hogy ugyanazokkal a világcégekkel itt nagyon alacsony bért fizettetnek ki, mint nyugati telephelyeiken...pl...az fontos, h egy nő ne keressen kevesebbet, mint egy férfi, mert az diszkrimináció (halljátok libsik?), de hogy az egyik unios tagország tagja kevesebbet keressen, mint egy másiké, az tök normális...

Na de van ez a kezdeményezés, amit alá lehet írni és megdöbbenve láttam, hogy az elérhető 1millió aláírásból 35 ezer aláírás gyűlt össze, amiből kis hazánkból 28 és fél ezren írták alá, ami az elvárt 15 ezernek (az ország lélekszáma alapján gondolom) a duplája, tehát mi már 200%-osan aláírtuk...el lehetne ezen gondolkodni, h miért vezetjük az aláírások számát, csak nem azért, mert itt keresünk az egyik legszarabbul és egyben minket bosszant ez a legjobban?

Írd alá te is, ha egyetértesz!: https://www.berunio.hu/

bb_l4924.jpg

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szubrina.blog.hu/api/trackback/id/tr8013781774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Reactor 2018.03.27. 18:41:54

Sajnos vastagon igazad van, kishazánk konkrétan az EU segglyuka. Az árak mind nyugatiak, a fizetések keletiek, az ÁFA meg nálunk a legmagasabb. És akkor csodálkozik mindenki, hogy szar a gazdaság, nincs bevétel, az emberek nem vásárolnak.
Persze hogy nem. Mert NINCS MIBŐL bmag...
Azért nem vásárolnak az emberek, mert NINCS MIBŐL.
Azért kerülik el sokan az adót, mert NINCS MIBŐL befizetni.

A helyzet elég összetett,Szub. Ha nagyon le akarom csupaszítani, a dolog lényege az, hogy a kormányzat és az államhatalom az emberek ellensége. Kutyába se veszi az emberek életét, csupán a pénzük kell neki - de az mind. 90 környékén az emberek még komolyan azt hitték, a nyugati vadkapitalizmus "menyország" [sic] lesz a csúnyarossz gulyáskommunizmus után. Tizensok év kellett hozzá, hogy az agyatlan idióta birkák rájöjjenek, hogy jééééé, a vadkapitalizmus is ugyanolyan szar, a különbség csak annyi, hogy most másképp szar.

Hogy miért nem úgy működik a dolog, ahogy kitalálták, a válasz egyszerű: a hatalmi elit szerint pontosan így kell működnie. Egy követ fújnak a multikkal, akik a legtöbb pénzt akarják a legkevesebb befektetés árán. Ez a profitmaximalizálás elve a vadkapitalizmusban. Fizetés gyanánt adjunk gombokat a munkavállalóknak, örüljenek, hogy van hol dolgozniuk, lófaszt kapnak ők, nem fizetésemelést. Konkrétan abban próbálják egymást túllicitálni, ki képes a legkevesebb fizetés árán a legtöbb adósrabszolgát dolgoztatni, és amíg az állambácsi megkapja a sápját a dologból, addig esze ágában sem lesz közbelépni: nekik ez ugyanolyan jó bevételi forrás, mint a különböző árucikkek szarráadóztatása. Nincs kockázat, biztos a profit, csak a lakossággal basztam ki. Különben is, választások után mi szükség van az emberekre már? Megszavaztak minket, mi vagyunk az urak, innentől fogva a nép boldoguljon ahogy tud, vagy dögöljön éhen, kit érdekel, Túlélték a hasznukat,nincs rájük szükség.
Ja, és ez a népbarát politika akarna lenni, Szub. Akinek ilyen remek barátai vannak, minek annak ellenség? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

De nincsen semmi baj, nye problemá, Hamarosan az utolsó keresőképes ember is elhúz külföldre mint a vadliba, és marad majd egy rakás politikus, egy rakás rétinéger, egy rakás börtöntöltelék meg egy rakás nyugdíjas, és majd mutogathatnak egymásra, ki tartsa el a többit. Még körjátékot is játszhatnak: "én kis kertet kerteltem, bazsarózsát ültettem..."
Akkor fog csak igazán jól teljesíteni Mutyifölde Orbánisztán!
Kámaszubrina
süti beállítások módosítása