Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kámaszubrina

2019. július 17. 20:33 - Szubrina

Ja egyébként ha már írok

Pont a napokban a semmiből belém hasított megint ez a domináns pasi utáni vágy, ilyen kis pillanatképek érzések, mint egy álom emlékfoszlányai, h milyen pali lenne rám nagyon nagy hatással. Meg az is, h mennyire más az a domináns pasi, akit én elképzelek magamnak, azoktól akik annak hitték magukat és jöttek a kis nevetséges játékszereikkel, mint pl. bilincsek és társaik...jaj istenem, kiszaladnék a világból, ha ezek eszembe jutnak, meg a BDSM bulin ajtóban tömörülő FÉLÉNK "dominánsok", akik le se mertek szólítani egy nőt se, röhej.

Meg, hogy az ilyen bulik (és oldalak) vonzzák az összes beteg gecit, mint pl. travik, leszbik stb...okádás az egész...

Tényleg vagy jön ez magától, vagy soha nem fogom megélni és istenemre mondom túl fogom élni, ha meg jön gecijó lesz ideig-óráig, tuti nem ő lesz az igazi, ő csak egy szakasz lesz az életemben, úgy hiszem, már ha eljő...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szubrina.blog.hu/api/trackback/id/tr1514968292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Kámaszubrina
süti beállítások módosítása