Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kámaszubrina

2020. október 15. 02:02 - Szubrina

Régi Domos kaland

Még anno egy előző blogomon, ahová egyébként már nem tudok belépni, mert elfelejtettem a jelszót. Írtam egy bejegyzést erről a fasziról, aki a napokban rám írt.

Nézem az e-mailemet, ismerős volt a név és az e-mail cím is, annyit írt a faszi: "Használod még ezt az e-mail címet?"

Fogalmam nem volt ki és mikor, ezért elkezdtem visszafelé lapozni az e-mailemben 10-esével és megtaláltam az első lapon. 177 oldalnyi levél közt.

Tudom, hogy még Pixie-ről ismerem, az egy BDSM társkereső oldal. Visszaolvasgattam a leveleinket, kiderült, h 7 éve volt az a bizonyos tali.

Hogy röviden összefoglaljam, nem kevés húzd meg ereszd meg e-mail, után összehoztunk egy szex-talit, ami nem hozta maximálisan azt, amit én vártam, de ez azért is volt, mert én már akkor is tudtam, h nem úgy vagyok mazochista, h fizikai bántalmazásra vágyom. Akkoriban kerestem azt az érzést, amire vágytam és csak azt tudom, h amikor felpofozott szopatás közben, kibaszott röhejesnek éreztem, az egészet színjátékként éltem meg. Én nem akartam már talizni ezután az alkalom után, úgy emlékszem.

Mind1, a lényeg, h válaszoltam neki, h igen ezt az e-mail címet használom, 2 napig vártam, h kibökje mit akar, semmi reakció. Írtam neki egy e-mailt, hogy miért írt rám, megint 1 napig semmi, akkor újra írtam egy e-mailt, amiben érdeklődtem.

Hogy őszinte legyek, pontosan ez az ami miatt jobb nekem kerülnöm a pasik társaságát, sunyik, hazugok, tisztességtelenek. Még ha meg is gondolta magát vagy bármi, minimum egy pár sor, h ezért vagy azért írtam, rád, de meggondoltam magam, semmi, érted semmi, egy kurva sor sem.

Azon gondolkodtam, h vajon az tántorította el, h nem ugrottam képletesen a nyakába, h 7 év után idebaszott egy levelet egyetlen kérdéssel?

Jó, nem vagyok hülye, sejtem én mit akart, még is mit akarhat egy férfi egy nőtől, mi mást? Természetesen szépen leépítettem volna, h menjen a bánatos faszba 7 év után, viszont szerettem volna látni, ahogy "könyörög".

Tényleg röhejes, hogy ennyi becsület nincs egy férfiban, mint a legutóbbi Tinderes balfasz, az is eltűnt két hétre, aztán még én voltam a geci, h nem hittem el a hazugságait. Én mindig kimondom és megmondom mit akarok, mit nem akarok, tiszta sor, az egyenes út a legrövidebb. Sok mindent lehet rám is mondani, de hogy hazug vagy tisztességtelen lennék azt soha. Úgy tűnik ezek különleges erények és a férfiak nagy tömegei nem bírnak ilyenekkel.

dom1.jpg

 

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szubrina.blog.hu/api/trackback/id/tr5316239676

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

LaFire · https://lafire.blog.hu 2020.10.24. 21:00:02

Nem biztos, hogy akkor a legjobb ötlet pofozkodni, amikor a fogak közel vannak a koronaékszerekhez, pláne nem elsőre, mert azért nagyobb az esély, hogy a partner nincs oda az ötletért :D

A többi meg, hát..
Kámaszubrina
süti beállítások módosítása