Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kámaszubrina

2015. december 21. 19:31 - Szubrina

A várva várt válasz

Azzal kezdeném a blogomat, hogy hangosan felröhögök. Jó-jó, bocs, de nem bírtam ki. Kedves bikerzoli, ki a kurva anyád adott neked felhatalmazást arra, hogy a civil nevemet kapcsolatba hozd ország-világ előtt a Pixie-s nickemmel? Azért mert te felvállalod az igazi vagy nemtom milyen nevedet, más még nem biztos, hogy szeretné. Egy privát levelezés kapcsán neked (utolagosan kár volt) bizalmat megszavazva árultam el a keresztnevemet, amivel semmi jogod nem volt visszaélni, minimum rá kellett volna kérdezned e-mailben. Ez az egy volt, amin kicsit felhúztam magam és a nagy "jogvédők" egyike sem írta, hogy na ne már, használd a nickjét, ha már...érdekes, egyesek filteresen toleránsak és akarnak nagy igazság harcosai lenni.

Na mind1, végre volt egy hely, ahol ismét rólam lehetett mocskolódni, rengeteg valótlanságot állítani úgy, hogy még véletlenül sem tudjam magam bevédeni, annak helyszínén. Mert ugyebár töröltem magam, de még ha nem is tettem volna, tudjátok jól, hogy nem tudok se blogot, se kommentet írni ott.

Álljunk meg egy percre és gondolkozzunk el ezen egy picit...na elgondolkodtatok? Undorító dolog ugye? Most nézzetek a tükörbe és köpjétek pofán magatokat!

Pont a két vipera Marilyn és Igniss, akik olyan dolgokat mondtak el nekem, ki személyesen ki levélben, amivel visszaélhettem volna, de mai napig nem tettem és ezután sem tervezem. Becsületes és őszinte ember vagyok. Mindkettejükkel találkoztam személyesen is és nagyon kedves voltam velük, egymás sütijéből is ettünk, egyszerűen nem tudom hová rakni a viselkedésüket továbbra sem, de megerősíti bennem azt a dolgot, hogy senkiben ne bízzak és minél kevesebb emberrel találkozom élőben, annál jobban járok.

A fő problémátok velem az, hogy ítélkezek, hát de miért ne tegyem? Van egy világképem, egy erkölcsi értékem, ami alapján szelektálok, van véleményem mindenről, szó sincs arról, hogy én nem fogadom el a perverzeket, fetisisztákat elfogadom őket, mint beteg embereket. Hiába tagadjátok betegség, amikor valakinek nem tud az emberi biológiai szerint működni valamije, mondjuk a cerkája, mert nem áll fel egy nőre, csak egy csipkés bugyira, egy lábra, egy behugyozásra egy falat kakira vagy egy azonos neműre. Létező dolog, de nem jó, hanem BETEG.

Továbbá a megcsalás se opció nálam, egyszerűen elfogadhatatlan, hogy mindenféle ideológiával csaljátok a párotokat, együtt vagytok valakivel, akit megcsaltok, vagy olyannal vagytok együtt, aki megcsal valakit. Nekem is volt ilyen az életemben, de nem találtam normálisnak és elég hamar véget is vetettem neki, mert nem lehet ilyet csinálni. Ez undorító dolog valakivel ilyet csinálni. (írtam egy korábbi blogomban, hogy szeretői státuszban voltam, de én szalma voltam, soha senkit nem csaltam meg). Ha nem jó azzal akivel vagy, nem elég, akkor tégy neki egy szívességet és hagyd el és keress olyat, akivel jó. Erről nem tudja senki megváltoztatni a véleményemet, főleg nem olyanok, akik durván elbaszarintották már az életüket. Higgyétek el, nem az én hibám, hogy ti elcsesztétek és boldogtalanok vagytok, előttetek is ott állt a lehetőség a védekezésre, fogamzásgátlásra és az igazi szerető társ megtalálására.

Ez bizony az én saját külön bejáratú blogom és amíg világ a világ ide az én véleményem lesz leírva és nem másé.

Még az jutott eszembe, hogy a sok suttyó folyton jön itt a klisékkel, hogy de tolerálni kell őket blábláblá, de egyik sem ír egy szépen összefoglalt, tényekkel alátámasztott blogot, hogy miért kell nekem elfogadni ezt a sok beteg állatot, hogy miért normális, amit ők tesznek vagy miért olyan kurva etikus megcsalni a párunkat. Sehol egy ilyen blog, ellenben rólam a mocskolódás nagyon megy kommentekben, hogy én mi rosszat tettem az továbbra is rejtély, nem utalgatok senkire, leírom a nickjét, ha hozzá szólok, róla írok ha nem, akkor nem az én bajom ha magára vesz valamit. Itt a blogom, végig lehet olvasni, hogy hol mocskolódok én bárkiről is a háta mögött (kac-kac).

Itt van lehetőség védekezni bárki regisztrálhat és írhat a blogom alá, véleményezhet.

A címre visszatérve, nem írtam napok óta új bejegyzést még is nagyobb a forgalmam, mint valaha, ami nyilvánvalóvá teszi, hogy itt egyesek nagyon várják a válaszreakciómat, a már törölt blogra a Pixie-n. Szánalmasak vagytok.:)

Az igazságtalanságra is visszatérve, napi szinten szegik meg Pixie-lakók azokat a szabályokat, amiért tőlem elvették (tőlem amúgy azért vették el, mert merészeltem bevédeni magam jófiú akkori blogjával szemben) a blogolás lehetőségét, egyrészt leveleznek blogban, ami tilos, mer ugye "vegyé vipet", illetve név szerint mocskolnak embereket, rólam is ez nem az első blog, ami hosszú órákig vagy napokig ott díszeleg, mire eltünteti végre valaki az adminnak írt levelem kapcsán. Már nem tudok írni, mert nem vagyok regisztrált tag. Ma bikerzolinak írtam levelet, de nem reagált, a blog még is eltűnt valamikor, nem tudom mikor, mert nemrég értem haza.

p1050911.JPG

Tény, hogy én most nagyon boldog és kielégült vagyok, elég erős pajzsom is van, így tényleg nem értétek el a kellő hatást, nem vagyok igazán mérges. Mézeskalácsot sütöttem, bon-bont gyártottam, feldíszítettem a biciklimet egy színes égősorral és asszem szerelmes vagyok vagy valami nagyon olyasmit érzek...de nem akarom elijeszteni a férfit, a túlzott erős érzelmeimmel és ragaszkodásommal, szóval erről itt egy szót se többet.:)

Azon is sírva röhögök, hogy ott villódzik az a kibaszott reklám, minden adatlapon és minden blog tetején, iszonytatóan zavaró, ráadásul, akik napi szinten használták a Pixie-t azok is le fognak szokni róla, ki a fasz bírja elviselni a lap közepén ugráló fényeket? Normááááááááális? Egyszer megnéztem a szexshop ajánlatát, oszt jóvan. Attól még nem fogok vásárolni, hogy ott villódz folyton-folyvást.

14 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szubrina.blog.hu/api/trackback/id/tr678189864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mr. Szalai 2015.12.21. 21:37:34

Párszor én is megnéztelek irsz e ma.
Hát olvastam a blogot a pixien és meg van a véleményem.
Egyszer nekem valaki azt mondta mikor elkértem töle a wd-40 et hogy tudod az emberek 33% a mindig utálni fogg akkármenyi jott teszel mindig kritizàl majd. Az emberek másik 33 % a mindig szeretni fog és támogatni akkár hányszor hibázol vagy akkár menyire vagy rossz indulatu. És marad 33 % ék akkiket magad mellé kell áliatni. ( amugy ma is gondolkodok azon hogy hova lett 1% ék )
Erre azt mondtam neki, ez igaz lehet, de milyen áron? Segnyalás és jopofizás árán. Az az ár nekem tull drága.

Szoval ha valaki utál, mindig gondolj arra hogy van 33 % ék akki megért vagy kedvel. Persze az utálkozok mindig hangosabnak tunik (mert ugye az fáj)

A bizalomrol ,na ebbe én is sokszor belesétáltam.
Ne bizz senkiben csak magadban.
A bajban csak magadra számithatsz.
És a titok ammit három ember tudd csak ugy tudd titok maradni ha abbol kettö halot.

A toleranciával ott a gond hogy sokkan összekeverik a "szeretemmel".
Nem kell mindenkit mindig szeretni.
Mindenkinek van egy értékrendje (még ha ez nem is tudatos). Valamit jobban elvisel valamit nem. Van egy filozofiai vita kb a liberalizmus kezdete otta "a toleráns ,toleráns a nem toleráns egyénekel szemben ? Nem toleráns mert nem turheti meg az untolerenciát. (ez a szoban forgo pixies blogbol is kitunt hogy azért nem tolerálják a viselkedésed mert nem vagy toleráns, szoval ez egy tipikus betegség a tolerások között).Na de ha nem toleráns a nem toleránsal szemben akkor ö maga sem toleráns."
Hát valami ilyesmi volt a lényeg nem szoszerint idéztem de nem emlékszem melyik okostolyás fejtegete ezt.

Szubrina 2015.12.21. 22:17:15

@Mr. Szalai:
Igen ezt már én is mondtam párszor, hogy aki olyan kurva toleráns, az miért nem tolerálja az én intoleranciámat.
Ráadásul csodálkozok, hol húzzák meg a határt ezek a nagy toleránsok, akik azt mondják őt az izgatja, hát fogadd el.
és a pedofilt meg a kisgyerek izgatja, hát fogadjam el?
Most erre mit mondjak, kurva nagy gáz van a fejekben, őszintén, nálam itt a határ és egészségesnek a BETEGET elfogadni sosem lesz tisztem, betegként elfogadom.

Ha már itt tartunk nekem is vannak olyan vágyaim, amiket betegnek tartok és senkinek sem dörgölöm az orra alá, hogy már pedig az normális, ezt kéne megérteni végre.

Én őszinte vagyok, ha ezt valaki nem viseli el, akkor ne jöjjön a blogomra olvasgatni.

Így is tudom, hogy olyan unalmas és szar a kis életük, hogy idejönnek témát gyűjteni, mert maguktól semmi témájuk nincs, én adom az ötleteket.

Komolyan, olyan hülyeségeket írtak egyesek kommetbe, hogy felröhögtem, sírás helyett...képesek azt mondani, hogy én itt mocskolódok róluk, na másoljátok már ide a blogomból azt a híres nagy mocskolódást már basszátok meg!

Itt állok és várom!

Mr. Szalai 2015.12.21. 23:14:15

@Szubrina:
Nyilván a mai blogolási szituácio után ugy érzed hogy igen yes yes neked ott a helyed, és oszlopos tagjának kell lenned a bdsm közöségnek :)

Szubrina 2015.12.21. 23:23:48

@Mr. Szalai:
Miért érezném úgy?
Épp, hogy úgy érzem, nem illek oda, az én BDSM vágyaim, számukra amúgy is értelmezhetetlen, mert szerintük fizikai fájdalom nélkül nem lehet BDSM-ezni.
Hiába magyarázom, hogy számomra ez az egész más és a fizikai fájdalmat is csak alázás szintjén viselem el.
Túl jó vagyok én oda, akkor is, ha ez beképzelten hangzik.

Ami viszont tény, nagyon hiányozhatok onnan, amiért úton útfélen újra és újra megemlítenek.
Nekem viszont nem hiányzik onnan senki.

Külön köszönöm azoknak, akik próbáltak valamilyen módon megvédeni és megértetni az ottaniakkal, hogy amit csinálnak az elítélendő dolog, bárki szemében.

Saját magukat égetik és lassan mindenki tőlük fog undorodni, miközben ők ezt észre sem veszik.

Mr. Szalai 2015.12.21. 23:48:05

@Szubrina:
Hát én ezt abbol gondoltam hogy nem fogod hagyni hogy a sorsodrol az a 33 % ék döntsön akkik nem szeretnek akkármitt is csinálsz.
Azon kivul ki mondta neked azt hogy te nem vagy oda valo ?
Van egy tipem, nem azok között van az a sok személy (gondolom vanak vagy 6 an ) akkik a 33 % ék ban is benne vannak ?
Esetleg azon elgondolkodtál már hogy ahogy dom és dom között megy a rivalizálás ott ugyan ugy megy sub és sub között is.
Nem lehet hogy azért nem szeretnek ezek a lányok mert veszéjt jelentesz rájuk nézve.
Hát ez csak egy gondolat.

Szubrina 2015.12.21. 23:52:48

@Mr. Szalai:
Dehogynem, ezt már ezer éve mondom, hogy van irigység meg féltékenység, amit le fognak tagadni, még az is lehet, hogy nem szándékosan tagadják, hisz ők nem is tudnak róla, hogy azok rám, de a viselkedésük elárulja.

Tök felesleges visszamennem oda, én társat kerestem és megvan, akkor mit keressek egy társkeresőn?

Ha valamilyen szerencsétlen úton módon, elveszíteném a páromat, akkor sem szándékozom oda visszamenni.

Az aktív tagokkal már futottam jó néhány kört és senki nem lett a szívem csücske, tehát felesleges, az árral szembe mennem.

Csinálják, a sok ocsmány fotót, nyalja a Pixie vezetése a fizetős dominák picsáját, siránkozzon a sok beteg férfi szub, nem érdekel.

Van már olyan közösség, akit megfosztottam személyemtől és azóta is hiányolnak, ez ilyen, nem tudtak megbecsülni, hát ennyi.

A blogom sem fog szorosan a BDSM-hez kapcsolódni, ha ugyan még tovább fogom írni. Talán egy darabig, aztán megunom, még nem tudom.

Mr. Szalai 2015.12.21. 23:58:12

@Szubrina:
Ezeket az érveket el tudom fogadni.

Mr. Szalai 2015.12.22. 13:41:50

@Szubrina:
Pár nappal ezelött el voltál szontyolodva hogy "minek blogoljak ugysem olvasa senki"
Hát most megint bekukantotam a pixire, és képzeld ki a téma ? Vajon kinek a blogja ? Hàt a tied . Ezek szerint még is csak olvasnak. Még is csak érdekli az embereket mi van veled, merre meddig hàny méter.
Mondjuk magam elött megjelent most egy kép.
2056 ban játszodik és két veterán sub nö blog párbeszédet folytat a pixien. Persze már dédmamák és botal járnak meg mufogsoruk van.
És irja az egyik a másiknak.
- emlékszel volt itt egy Szubrina nevu lány?
- igen emlékszem olyanokat irt hogy az anális szex nem egéséges.
- hu de felbaszot engem ezzel még most is ideg vagyok.

Amugy azon gondolkodok hogy kelene készpénzé váltani a karizmatikus tehetséged.
Például létre kéne hozzni egy Szubrinai vasárnapi iskolát ha már ennyire hires (vagy hirhedt) vagy. Ezt a lehetöséget kár lenne elszalasztani :)

Szubrina 2015.12.22. 15:23:41

@Mr. Szalai:
Különben így zajlana:

"És irja az egyik a másiknak.
- emlékszel volt itt egy Szubrina nevu lány?
- igen emlékszem olyanokat irt hogy az anális szex nem egéséges.
- hu de felbaszot engem ezzel még most is ideg vagyok, bazmeg miért nem hittem neki, immáron 20éve nem tudok szarni a seggemen és sztómazsákba szarok
-én meg 30:( Miért nem hallgattunk rá, de idióták voltunk?!"

Mr. Szalai 2015.12.22. 16:23:39

@Szubrina:
Hát csak Pesten kis mokus
Aztán persze ha befutotál mint márka tágithatnánk az érdekeltségi körödet New York London Hawai.
Rád épulne a cég (na nem olyan értelemben hogy bene lennél a cégház alapjában hannem te lennél a cég arca, álitolag ugy is akkora arcod van elbirja )
Na és akkor kiaknáznánk azt a lehetöséget hogy sokaknak szimpi vagy , lenne szubrinás polo táska pénztárca, olyan kispárna amin a logod lenne stb, és kiaknáznánk azt a lehetöséget is hogy vanak akik utálnak azoknak lenne pl dárctábla, bokszzsák az arcod fotoival vagy taposo edzögép annak a taposo részén is a te fotod lenne rányomva. (erre mondhatnák hogy ugy megtapostan a kis fecsegö rosszalkodot)
és wc papir a blogod linkjével (és akkor irhatnának a pixin erröl hogy :" -na leszartad ma már Szubrina blogját?
-ja le hát."
A jelmondata a cégnek ez lenne.
Szubrina a Vad, vad.
Látok bened lehetöséget.:)

Szubrina 2015.12.22. 16:31:35

@Mr. Szalai:
Úgy tűnik nehéz a felfogásod,

"Hát most megint bekukantotam a pixire, és képzeld ki a téma ? Vajon kinek a blogja ?"

Hol vagyok téma??? Hol???

Mr. Szalai 2015.12.22. 16:57:17

@Szubrina:
A pixien birkozoli blogjában.
Kb 4 orával ezelötti az utolso hozzászolás.
Te nem látod ?

Szubrina 2015.12.22. 20:26:07

@Mr. Szalai:
ott volt, megint eltűnt, össze-vissza.
Kámaszubrina
süti beállítások módosítása