Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kámaszubrina

2015. október 09. 20:50 - Szubrina

"Olyan nincs, hogy valami nem BDSM":)2.

Lassan megérinted a vénuszdombomat, majd megsimogatod a nagy szeméremajkaimat, váratlanul rácsapsz, összerezzenek a váratlan élménytől, majd újra simogatsz...megint lecsapsz. Izgalommal tölt el, hogy soha nem tudom mit fogsz tenni a következő pillanatban, kényeztetsz vagy durvulsz. Akarom még, soha ne hagyd abba, még, még, még...Hiába egy kis kéjenc szuka vagyok, mivel szereted hallani a sóhajaimat, nyögéseimet, eltávolítod a számból végre a tiszta nyálasra ázott zoknit, amiért kibaszott hálásan nézek, mert már nehezemre esett a nyelés.

A puncimra hajolsz, érzem a forró leheleted, gyengéden végignyalsz a kis vágáson alulról felfelé, nagyon szeretem, hogy oly szakértelemmel teszed ezt, mintha egyetemen tanultad volna. Újra és újra végignyalsz a kis résen. Majd érzem, ahogy az egyik ujjaddal, amit benyálazhattál, mert nedves a popsilukamnál matatsz, tudod, hogy ezt imádom...olyan érzékeny vagyok ott is. Közben a nyalást sem hagytad abba, belecsókolsz a puncimba, mintha csak az ajkamat csókolnád, finoman nyalod és puszilod, ahogy kell. Lassan bedugod az ujjadat a popsimba, először csak egy picit az ujjad hegyét, majd félig és elkezded dugni az ujjaddal a popsimat, közben folytatod a nyalást, nem is kell sokáig várnod a sikerre, hatalmas nyögések közepette élvezek.

erdei_haz5.jpg

Leveszed végre a szememről a sapkát, a szemedbe nézek és boldogan mosolygok. Feltérdelsz mellém az ágyra, a kőkemény farkad a szám elé teszed, a lehúzott sliccedből, amikor kidugom a nyelvem, hogy megnyaljam, elhúzod...mmmmm...naaa...mérgesen nézek rád...közelebb teszed, de újra elrántod, amikor szeretném megnyalogatni. Hangosan felnevetsz a morcos kis arcomon, aztán egészen közel tolod és megparancsolod, hogy szopjam. Meg is teszem végre, szeretlek érezni a szám mélyében, szoplak, ahogy csak bírlak, emelgetem a fejemet, mohón szoplak, akkor is ha kurva kényelmetlen így. Nem vagy durva, hagyod hogy érvényesítsem a tehetségemet és én dolgozzak a farkadon. Egyre gyorsabban cumizlak, amikor is a számba élvezel, jól esik az ízed, ilyenkor örülök, csak igazán, hogy nem dohányzol, nem kávézol és kevés húst eszel ellenben sok gyümölcsöt és zöldséget, mert így isteni édes a gecid, mint a méz. Hagyod, hogy teljesen tisztára nyaljam a faszod, majd visszateszed a helyére és felhúzod a slicced.

erdei_haz_4.jpg

Elmész az utazótáskádhoz én még mindig kikötözve, kiszolgáltatott állapotban heverek az ágyon. Kisvártatva visszatérsz egy megmosott, jó vaskos kígyóuborkával és egy gumióvszerrel, már a gondolatra is nedves leszek. Ráhúzod a ubira a gumit, és a puncim bejáratához teszed, vágyakozón nézek rád és a vastag ubira. A szemembe nézel és azt mondod, hogy könyörögjek az uborkáért. - Tudod jól, hogy utálok könyörögni, ehhez én túl konok vagyok. Akkor inkább nem kell. - mondom dacosan.

Felpattansz és kikötöd a lábaimat, azt hittem el fogsz oldozni, de nem hanem feltolod a fenekemet, próbálok ellenállni, de te sokkal erősebb vagy és a jobb lábamat a jobb kezemhez, a bal lábamat, pedig a bal kezemhez kötözöd erősen a sálakkal. Kimész a konyhába és egy nagyobbacska fakanállal térsz vissza. - Most pedig elfenekellek, amiért olyan engedetlen vagy, nem lehet büntetlenül ellent mondani nekem.- mondod. Kibaszottul nem igazság, nagyon dühös leszek és félek is. Nem akarom, de ahogy az arcodra nézek egy szemernyi kíméletet se látok rajta, de nincs az az Isten, hogy én könyörögjek, inkább kibírom, ha beledöglök is. A nyálas zokni visszakerül a számba és már érkeznek is a csapások. Piroslik a fenekem az ütések nyomán, az arcodon ismeretlen kéjt vélek felfedezni, de hiszen te élvezed ezt, nem igaz. Élvezed az arcomra kiülő  düh és a fájdalom keverékét is. Roppant bosszantó és fájdalmas, csak úgy szikráznak könnyező szemeim, az arcom is piros már a méregtől ahogy a fenekem pedig a fájdalomtól.

Ekkor abbahagyod, eloldozod az összes sálat és magadhoz szorítasz, simogatsz, olyan furcsa érzés, olyan, mintha megbántad volna. Jól esik az ölelésed, eltolsz kicsit magadtól, hogy lásd a kissé még vörös könnyes arcomat és megkérdezed, hogy: -Szeretnéd az ubit? Én meg csak bólogatok. Engedelmesen hanyatt vágom magam és széttárom a felhúzott lábaimat, te pedig határozott mozdulattal, lucskos puncimba döföd az uborkát, dugsz vele kíméletlenül és én csak nyögök és élvezem, de nem tart sokáig. Félredobod az ágyon a kígyóubit, újra lehúzod a slicced és teljes erővel a puncimba mélyeszted kőkemény faszodat. Ahhhhhh...Igazi vanília szeretkezés veszi kezdetét, csókolod a számat és dugod a puncimat. Egyszerre élvezünk, csodálatos, de még nincs vége a hétvégének...:)

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szubrina.blog.hu/api/trackback/id/tr557950508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MissCián 2015.10.10. 10:21:04

Tetszett! :)Van fantáziád!:))
Kámaszubrina
süti beállítások módosítása