Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kámaszubrina

2016. január 12. 08:00 - Szubrina

Tizenegyezer vessző

Amikor korábban érdeklődtem a 9 és 1/2 hét-en kívüli BDSM irodalomról, kivétel nélkül több fórumon is Appolinaire: Tizenegyezer vessző(csapás, mert kétféle címmel is megjelent) című könyvét ajánlották, hogy az nagyon jó.

Már egy ideje vadászok rá, sőt volt olyan, akivel megbeszéltük kölcsön adja, de aztán eltávolodtunk így nem lett belőle semmi, nos rátaláltam pdf formátumban a neten. Ez a cím nekem olyan romantikusnak tűnt, elképzeltem a sztorit a fejemben, hogy lesz benne egy csodálatos domináns férfi és majd egy szub nő, aki még az elején nem tudja, hogy szub, de majd később kialakul és elképzeltem, ahogy csodálatos módon fokozatosan bevezeti az alá/fölérendeltség világába. Mit tegyek számomra ez a BDSM, így normális a női dominánsság abszolút szereptévesztés, ahogy a férfi szubmísszió is, sőt identitászavar.

Nagyon utálok elektronikus felületen könyvet olvasni, abból hiányzik az olvasó és a könyv közötti meghittség, a papír kellemes érintése és a lapozás, még is úgy gondoltam, a párom tabletjén az ágyban tudom majd olvasgatni, miközben picit eltérő életvitelünknek engedvén nem ugyanakkor fekszünk, kelünk.

603775.jpg

Na már most már az első oldalon baszik valaki valakivel, aminek következtében el kellett olvasnom újra, hogy tényleg jól olvasom-e és nem hiányoznak lapok a könyv elejéről, de be kellett látnom, hogy nem, aztán rájöttem, ahogy tovább olvastam, hogy nem is a baszással van gond, hogy seggbe, meg férfi férfival, meg undorító az egész úgy ahogy van, hanem magával a stílussal, olyan mintha egy csekély értelmű valaki írta volna. Gyakran olvasni ilyen stílust Pixie magazinokban. Nem feltétlenül a megosztani kívánt történet a hibás, hanem maga a leírása.

Na most Pixie magazinban teljesen elmegy, hiszen oda bárki írhat, de hogy egy könyv ilyen bugyuta leírással megjelenhessen és ráadásul, mint irodalmi könyv.(???) Megint jelzem nem azzal van a bajom, hogy kisbabákat erőszakolnak meg benne bár elég érdekes (merthogy olvastam róla kritikákat, véleményeket) ugyanis én még nem tartok ott, hanem a bugyuta stílussal.

Továbbá a gondom még az egésszel, hogy én egy kissé nimfomán nő vagyok, viszonylag könnyen felizgulok és főleg az írott erotikától, na most ez a könyv bár már jó pár baszás le volt írva benne, a hajszálamat nem görbítette, nemhogy nedves lett volna tőle a puncim. Bénán van leírva.

" Monty Bebascu keményen markolta a lány terebélyes tomporát, olyan gömbölyű, úgy hersegett a keze alatt, mint valami jófajta dinnye, melyet az éjféli nap érlelt ilyen keményre...két kezével belemart görögdinnyéhez hasonlatos, ruganyos, húsos, seggébe."

Ebből az idézetből is látszik, hogy nem jó íróval állunk szemben, a seggét mát kivesézte, majd újra leírja, már-már szájbarágósan, hogy hű de görögdinnye segge volt a nőnek. Igen, tudjuk, de nem lehetne már nem a nő seggéről ugyanazt leírni kétszer? Ez igazi szárnyait bontogató 13 éves írópalántára lehetne jellemző. Nem értem, hogy kaphatták fel, hogy adhatták ki.

A másik dolog, amivel bajom van, leír egy szexet, de az ember nem tudja elképzelni, hogy ki hol milyen pozícióban van és aztán hogy érik el egymás segge lukát, tisztára a Twister nevű társasjáték jutott eszembe:

81sqvedu1sl_sl1500.jpg

Egy szexelős jelenetet érthetően kell leírni, hogy az olvasó el tudja képzelni az egészet, pont ez a lényege egy írónak, hogy jó elbeszélőnek kell lennie, nem hagyhat hatalmas lukakat, mert követhetetlenné válik a sztori.

"Levetkőzött Mony is. Egyszerre lettek készen, s míg

Alexine ájultan hevert az ágyon, kedvükre megbámul-

hatták egymást meztelenül. Mony meggusztálta Punci-

lina formás valagát, mely cérnaszál derék alatt renge-

dezett, Puncilina pedig megmarkolta Mony hatalmas

faszát, mely szőrös töké fölött meredezett.

Vágj be neki – mondta –, nekem még ráér.

A herceg becserkészte a tátongó pinát, Alexine

összerezzent:

Ne, te gyilkos! – kiáltotta.

De a hatalmas szerszám már tövig beszaladt, s ki-be

járt benne, mint egy tolattyú. Puncilina felmászott az

ágyra, fekete muffjával ráült Alexine szájára, Mony pe-

dig mélyen benyalt neki a segge lyukába. Alexine ve-

szettül dobálta a tomporát, közben bedugta az ujját

Mony seggébe, akinek ettől még nagyobbra duzzadt a

fasza. Jól belemarkolt Alexine seggébe, az meg hihetet-

len erővel összerántotta, úgyhogy a hatalmas, vérvörös

fasz jóformán moccanni sem bírt benne."

Nekem többszöri olvasásra sem tiszta a történet, hogy ki hogy, milyen módon és irányban helyezkedik el. nagyon szar és követhetetlen az egész...egyelőre egy darab bédéesemet sem találtam benne, de gyanítom később sem lesz, mert maga a mű címe is csak egy hangzatos elszólásból fakad a 13. oldalról.

Kegyetlen leszek, de ez a mű nemhogy nem jó, de egyenesen szar. Akik ajánlották azokban megrengett a bizalmam, mindenkiben kivétel nélkül.

Nem vagyok biztos benne, hogy ezek után Sade márki műveire kíváncsi vagyok-e.

Ha valaki kedvet kapott (katt): Tizenegyezer vessző

12 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szubrina.blog.hu/api/trackback/id/tr388245508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mr. Szalai 2016.01.12. 15:32:47

Én a kisbabás résznél adtam fel, de már a hulával valo szexnél is gondolkodtam rajta hogy mi baja az ironak.
Amugy ez még hagyán az igazi finomság de Sade marki sodoma 120 napja cimu szörmedvény also hangon is undormány.
Ott a hiba hogy a bdsm et ez alapján itélik meg.

Szubrina 2016.01.12. 16:34:35

@Mr. Szalai:
Az az igazság, hogy a Pixie-n töltött idő alatt rájöttem, hogy tényleg ez alapján kell megítélni a BDSM-et.

Az a fajta magasztosabb, intelligensebb BDSM, amit én kerestem, nem létezik, csak az ocsmány, gusztustalan, olcsó és beteg.

Mr. Szalai 2016.01.12. 16:48:25

@Szubrina:
Hát ha igy lenne szomoru lennék. Hiszek az észeru megfontolta bdsm erotikában. Csak mint mindent a gyenge elméjuek ebben us igyekeznek tulicitálni egymást .( lásd sub subab legsubab versenyt )Mert a 9 és 1/2 hét. A gyönyöre gyönyör és még a szurke sorozat, na meg ma látam a boltban az emanuel 1 és a 2 öt. Szoval ezek ugy jo, igényes irományok, és az én izlésemnek megfelelöek. Na most a pixie tele van beteg emberekel. Ez egyértelmu , akki el akkarja utetni magát vagy a farkát le akkarja vágatni.. lehetsz te akkármilyen toleráns az dilo és kész :) valamiért ezeknek van nagyobb hangjuk (még most.)

Szubrina 2016.01.12. 16:55:49

@Mr. Szalai:
Hát figyelj nem kell ilyen messzire menni, hogy kasztrálás, nekem már az is felháborító, hogy a felhasználók 99%-a házasságban él és a párja tudtával vagy anélkül keresi elbaszott életének feldobására a "keményebb" szexet.

Hol a szerelem, hol a hűség, hol a becsület, gerinc?

Szubrina 2016.01.12. 16:59:13

Ja és arról nem is beszélve, hogy bennem gyerekkorom óta bennem él a vágy a szubmisszívitásra, miközben a Pixie-regisztráltjai pár éve találkoztak a fogalommal és megtetszett nekik.

Ez mennyire lealacsonyítja már ezt az egészet?

Mr. Szalai 2016.01.12. 19:22:58

@Szubrina: szerintem minden online társkeresöben kb ilyen a ráta.
És hány házaság van ahol szerelem,huség becsulet gerinc szerint élnek?

Szubrina 2016.01.12. 19:39:31

@Mr. Szalai:
Akkor mi a faszomnak házasodnak össze?

Mr. Szalai 2016.01.12. 20:01:41

@Szubrina: :)) volt már barátod ? Jártál már valakivel ? És aztán szakitotál ? Mi a fasznak kezdtél bele, ha vége lett nem ? Mi a fasznak egyek ugy is megéhezek :)
Az emberek szeretik azt hinni hogy minden öröké fogg tartani .. a szerelem, a boldogság..aztán meg nem..mert ilyen a világ semmi nem tart öröké.

Szubrina 2016.01.12. 20:41:23

@Mr. Szalai:
Értem és amikor rájön az ember, hogy vége, akkor miért nem szakít ahelyett, hogy félrekefél?
Tudom mert sunyik, gerinctelenek és kényelmesek az emberek, önzőek és sosem gondolnak a másik érzéseire.
A házasság megfontoltságot kíván és kitartást. Én sosem megyek férjhez tudom, hogy nem lennék rá képes, hogy egy életen át ugyan azt szeressem.
Tudod mi kell ennek belátásához?
Önismeret, bátorság és intelligencia, sajnos nem sokan rendelkeznek ezekkel a tulajdonságokkal.

csemm 2021.04.20. 09:56:29

Van Az engedelmesség naplója c. könyv kíváncsi vagyok a véleményedre róla!

Szubrina 2021.04.22. 10:37:37

@csemm: Hm...300 oldal PDF-ben, meglátjuk...

Szubrina 2021.09.04. 20:51:06

@csemm: Sajnos még nem volt időm rá...
Kámaszubrina
süti beállítások módosítása